Arkadaşlar, çok kararsızım bu konuda. Benim amcamın kızı ( kuzenim oluyor ) doğduğumdan beri çok yakınız.Benden 5 yaş büyük, çocukken abla diye hitap ederdim , büyükçe ismi ile hitap etmeye başladım, yakın arkadaş gibi olduk.Beraber taitle gittik alışverişe gittik çok vakit geçirdik. Ailem onu kendi kızlarından ben ve kardeşimden ayırt etmedi.Bütün zor zamanlarında her zaman yanında olduk. Kendisi 2020 senesinde evlendi.Ve bir oğlu var şu an.
Konuya geliyorum. 2021 ekim ayında ben bir sağlık sorunu yaşadım.Ve baya yanlış teşhis kondu. Ama tabi biz o zaman bilmiyoruz yanlış olduğunu ve baya üzüldük. Acil ameliyata girmem gerekiyordu 2-3 gün içinde.( rica ediyorum yorumlarda da sormayın ne oldu diye baya travmatikti ) Moralim inanılmaz bozuktu. Bende cemreyi aradım.Kuzenimi yani.Aradım anlattım sesim titriyordu çok kötüydüm . Şu an yoğunum dedi ( öğretmen kendisi ) eve gidince arıcam seni dedi.
Hak verdim okulda konuşamayabilir. Ama o akşam hiç aramadı.En alakasız kişi bile aradı o aramadı.Ailemide.
Sonra 4-5 gün kadar geçti.Doktora gittik vs meğerse yanlış bir şey söylenmiş herhangi bir sorun yokmuş . Hemen onu aradım o beni aramadıgı halde söyledim, o an bile ilgilenmedi.Hamileydi, devamlı şunu aşeriyorum falan dedi.
Ben yine sorun etmedim ama kendisi beni hiç aramaz. Aynı şehirde oturuyoruz görüşelim edelim demez. Evlendiğinden beri o kadar değişti ki. Şu son yıllarda hiç bir şey yapamadık. Zaten kırgındım iyice kırılmaya başladım. Ben arasam genelde açmaz çok nadir açar yoğunum diyor ama hiç mi vakti yok anlamıyorum. İnstagramda ikinci hesap açmış beni eklemedi bile.Ve size samimi söylüyorum onu kıracak bir şey asla yapmadım.
Aramaz aylarca sonra babamlarla konuşur , beni kastederek hiç aramıyor falan diyor.E aradıgımda açmıyor ki ? Birde bu yaptıgı olaydan dolayı kırgınım. Yeğenimi keremi , 3 kere mi ne gördüm sadece düşünün. Sizce haksız mıyım ? Ben artık hiç görüşmek istemiyorum, ailem kardeşim falan saçmalama diyor.