Aslında benim de göğüs kafesimin çok geniş olduğu söylenemez ancak meme dokum vardı.Doğumdan bir süre sonra içi boşaldı,boş birer torba gibi kaldılar.Ondan dolayı yapılan operasyon onların içini doldurmaktan ibaretti.
Çok korkulacak bir ameliyat değil, ben bu operasyonla aynı anda bir de burun estetiği geçirdim,çıktığımda kamyon çarpmış gibiydim ama sadece üç günlük bir sıkıntısı var.Sizin daha önce yaşamış olduğunuz deneyimden dolayı korkuyor olmanız normal ama bu güzelleşmek uğruna yapılan bir şey ,öyle korkulacak bir tarafı yok emin olun. Sadece operasyondan sonra bir süre sırtüstü yatmak zorunda olmak zor geldi bana.Alışma konusuna gelince; ilk iki hafta memelerim bana da emanet gibi gelmişti,sanki az sonra çıkarıp kenara koyacakmışım gibilerdi :) Ama artık alışmaya başladım.Çoğu zaman unutuyorum bile.Doktorum ancak 3. aydan itibaren tamamen unutacağımı,vücudumun bir parçası olarak görebilmem için bu süreye ihtiyaç olduğunu söylemişti.
Bir de tavsiyem şu ; doktorunuz hangi ölçüyü önerirse en azından bir büyüğünü isteyin. Zira ödemler gitmeye başladıkça küçüldükleri bariz bir şekilde belli oluyor,daha fazla küçülecek diye korkuyorsunuz. Şimdiden geçmiş olsun.