45 yasinda bebek yapmak

Anne olmaya şu an hazırsanız ve doktorunuz sağlınızı kötü etkilemeyeceğini söylüyorsa Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin

Tabii ki nasip kader. Her şeyin belli bir zamanı var evet fakat yazdıklarımda mutlaka göz önünde bulundurulmalı çünkü hem doğruları söyledim hem de gerçekten riskli gebeliğe giriyor.
riskini de eksisini de artısını da tartıp ölçüyor bebek sahibi olmak isteyen kadın. Sen fazla kaygı edinmişsin bırak da isteyen etsin. Ki ediniyordur zaten. Biri bilgi vermek için konu açmış. Sen de fikirlerini hemen belirtne ihtiyaci hissetmissin. Üzerine de göz önünde bulundurulmalı çünkü doğru söyledim demişsin. Al ben de doğru söylüyorum hadsizsin!

riskini de eksisini de artısını da tartıp ölçüyor bebek sahibi olmak isteyen kadın. Sen fazla kaygı edinmişsin bırak da isteyen etsin. Ki ediniyordur zaten. Biri bilgi vermek için konu açmış. Sen de fikirlerini hemen belirtne ihtiyaci hissetmissin. Üzerine de göz önünde bulundurulmalı çünkü doğru söyledim demişsin. Al ben de doğru söylüyorum hadsizsin!
Ah öyle mi doğruları mı söylüyorsun çok üzüldüm ama şimdi ben sen bana hadsiz dedin diye napsam ağlasam mı kendimi mi öldürsem acaba ben hühühüüüüü :KK43: :KK43: :KK43:

Ecel ve nikah gününü şaşırmaz derler ya benimki de o misal :) 37 yaşında evlendim ve evlendiğimden beri hiç korunmadım. Tüp bebek ve aşılama da yaptırdım ama olmadı. 42 Yaşında hamile kaldım, 43 yaşında doğuracağım kısmetse:anneadayı:.
Yaşı hiç problem yapmadım çünkü istiyordum çok.
Çocuk olayı,onunla ilgilenmek vs konular bence istemekle ilgili. Birşeyi çok istiyorsan tüm zorlukları aşabilirsin. Bu her konuda böyledir zaten diye düşünüyorum.
Benim doktorumun bir hastası 55 yaşında ikiz bebek doğurmuştu,şimdi haberleşiyoruz da gençleştik vallahi diyor karı koca :KK36:
Gerçekten benimde gözlemlediğim bu yönde 20li yaşlarında anne olanlar çocuk büyütme telaşıyla gençliğini yaşamadan hızla olgunlaşıyo ve kendini bırakıyor. Ama 35den sonra anne baba olanlara bakıyorum kendilerine çok iyi bakıyorlar çocuk onlar için motivasyon oluyo ve daha genç kalıyolar. Mesela iş yerimde 57 yaşında bir hanım vardı kızı yeni ergenliğe girmişti ona uyum sağlamak için tarz giyiniyordu inanılmaz bir hayat enerjisi vardı kadının... Valla şimdi ki 20li annelerde o heyecan yok. Bence yaş değil mesele çocuğun kıymetini bilmekte

X