riskini de eksisini de artısını da tartıp ölçüyor bebek sahibi olmak isteyen kadın. Sen fazla kaygı edinmişsin bırak da isteyen etsin. Ki ediniyordur zaten. Biri bilgi vermek için konu açmış. Sen de fikirlerini hemen belirtne ihtiyaci hissetmissin. Üzerine de göz önünde bulundurulmalı çünkü doğru söyledim demişsin. Al ben de doğru söylüyorum hadsizsin!Tabii ki nasip kader. Her şeyin belli bir zamanı var evet fakat yazdıklarımda mutlaka göz önünde bulundurulmalı çünkü hem doğruları söyledim hem de gerçekten riskli gebeliğe giriyor.
Ah öyle mi doğruları mı söylüyorsun çok üzüldüm ama şimdi ben sen bana hadsiz dedin diye napsam ağlasam mı kendimi mi öldürsem acaba ben hühühüüüüüriskini de eksisini de artısını da tartıp ölçüyor bebek sahibi olmak isteyen kadın. Sen fazla kaygı edinmişsin bırak da isteyen etsin. Ki ediniyordur zaten. Biri bilgi vermek için konu açmış. Sen de fikirlerini hemen belirtne ihtiyaci hissetmissin. Üzerine de göz önünde bulundurulmalı çünkü doğru söyledim demişsin. Al ben de doğru söylüyorum hadsizsin!
fazla boşsun cvp vermeye değmez artık.Ah öyle mi doğruları mı söylüyorsun çok üzüldüm ama şimdi ben sen bana hadsiz dedin diye napsam ağlasam mı kendimi mi öldürsem acaba ben hühühüüüüü
Tesekkür ederim tatlııımmm iltifat sayıyorumfazla boşsun cvp vermeye değmez artık.
Gerçekten benimde gözlemlediğim bu yönde 20li yaşlarında anne olanlar çocuk büyütme telaşıyla gençliğini yaşamadan hızla olgunlaşıyo ve kendini bırakıyor. Ama 35den sonra anne baba olanlara bakıyorum kendilerine çok iyi bakıyorlar çocuk onlar için motivasyon oluyo ve daha genç kalıyolar. Mesela iş yerimde 57 yaşında bir hanım vardı kızı yeni ergenliğe girmişti ona uyum sağlamak için tarz giyiniyordu inanılmaz bir hayat enerjisi vardı kadının... Valla şimdi ki 20li annelerde o heyecan yok. Bence yaş değil mesele çocuğun kıymetini bilmekteEcel ve nikah gününü şaşırmaz derler ya benimki de o misal :) 37 yaşında evlendim ve evlendiğimden beri hiç korunmadım. Tüp bebek ve aşılama da yaptırdım ama olmadı. 42 Yaşında hamile kaldım, 43 yaşında doğuracağım kısmetse.
Yaşı hiç problem yapmadım çünkü istiyordum çok.
Çocuk olayı,onunla ilgilenmek vs konular bence istemekle ilgili. Birşeyi çok istiyorsan tüm zorlukları aşabilirsin. Bu her konuda böyledir zaten diye düşünüyorum.
Benim doktorumun bir hastası 55 yaşında ikiz bebek doğurmuştu,şimdi haberleşiyoruz da gençleştik vallahi diyor karı koca
Tam olarak oyle . Mesela bu bos bos yorum yapan hanim efendi beni bu yasta gorse agzi acik kalir ve arkamdan en az 10 dakika bakar . Ama iste biz insanlara faydamiz dokunsun , umutsuzlara umut olalim diyoruz bide bunlarla ugrasiyoruz . Takmayin bu gibi tipleri arkadaslar mesela biz esimle dunyayi gezdik , cok gulduk cok eglendik ve hayatimizda eksik bir parca var dedigimizde yasimiz 45 olmustu . Hem bu sureci daha iyi yinetin genc arkadaslar mesela yumurtanizi dondurun demek icin hemde benim olmaz karamsarligina kapilan arkadaslar bakin burada yapilmisi var demek icin actim konuyu .Gerçekten benimde gözlemlediğim bu yönde 20li yaşlarında anne olanlar çocuk büyütme telaşıyla gençliğini yaşamadan hızla olgunlaşıyo ve kendini bırakıyor. Ama 35den sonra anne baba olanlara bakıyorum kendilerine çok iyi bakıyorlar çocuk onlar için motivasyon oluyo ve daha genç kalıyolar. Mesela iş yerimde 57 yaşında bir hanım vardı kızı yeni ergenliğe girmişti ona uyum sağlamak için tarz giyiniyordu inanılmaz bir hayat enerjisi vardı kadının... Valla şimdi ki 20li annelerde o heyecan yok. Bence yaş değil mesele çocuğun kıymetini bilmekte
Merhaba, ne mutlu size galiba yeni anne oldunuzMerhaba degerli kadinlar . 45 yasinda bebek sahibi olan bir annenin tecrubelerini paylasmak ve bu kinuda zamaninda benim gibi bilgi arayisinda olanlar icin bilgi paylasmak icin geldim .
Tamam ben şu anda bakıyorum arkanızdan gönlünüz olsunTam olarak oyle . Mesela bu bos bos yorum yapan hanim efendi beni bu yasta gorse agzi acik kalir ve arkamdan en az 10 dakika bakar . Ama iste biz insanlara faydamiz dokunsun , umutsuzlara umut olalim diyoruz bide bunlarla ugrasiyoruz . Takmayin bu gibi tipleri arkadaslar mesela biz esimle dunyayi gezdik , cok gulduk cok eglendik ve hayatimizda eksik bir parca var dedigimizde yasimiz 45 olmustu . Hem bu sureci daha iyi yinetin genc arkadaslar mesela yumurtanizi dondurun demek icin hemde benim olmaz karamsarligina kapilan arkadaslar bakin burada yapilmisi var demek icin actim konuyu .
Neden insanlara olumsuz enerji veriyorsunuz ben de 40 yaşındayım 39 yaşında anne oldum küvezdeki oğlumu kaybettim ve şu an tüp bebekle tekrar hamileyim ve yolun çok çok başındayım insanlar olmak istedikten sonra her yaşta olabilir enerjisi varsa isteği varsa hiçbir şey için geç değil. Genç yaşta evlenenler gezmeyip tozmayıp çocuk baktılar ve çocuklarını büyütüp 40 yaştan sonra geziyorlar en azından benim çevremdekiler böyle ben de bu yaşa kadar gezmiş tozmuş hayatını yaşamış biri olarak 40 yaşından sonra çocuk bakmayı tercih ediyorum aradaki fark ne onu anlamadım45 yaş bebek için çok geç bir yaş diye düşünüyorum. Bebek içinde anne içinde çok fazla sağlık sorunu çıkabiliyor ve doğum riskli olabiliyo. Doktorlarda bunu en başında söylüyorlar zaten. Hepsini geçtim 45 yaşından sonra bir bebekle uğraşmak çok zor gelebilir gerek mental gerekse fiziksel olarak. Ayrıca çocuk büyüdüğünde yaş çok geçmiş oluyor ve çocukla paylaşacak pek bir şey kalmıyor uyuşmuyor çünkü ister istemez şartlar el vermiyor. Bu yaşta anne olmaya karar verdiyseniz iyi düşünün derim.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Hepiniz kendinizce haklısınız tabii ben olumsuz enerji vermiyorum sadece bilgilendirmek istedim. Anlamadığım şu burada bir konu açılıyor ve herkes iyi şeyler duymak istiyor neden ihtimallere vs insanların hiç duymaya tahammülü yok? İnsanlara sürekli her şey mükemmel gibi anlatılmamalı yani zor taraflarıda var bariz de orta da. Ben cocuguda düşünen tarafım. 45 yaşındayken bir kız cocugu sahibi olsam kızım 20’lerde hayatının baharında benimle eğlenmek isterken ben 60-65 yaşında artık nasıl eğlenilirim ona ve kafa yapısına nasıl ayak uydururum allah bilir. Herkes aynı düşünmek zorunda değil.Neden insanlara olumsuz enerji veriyorsunuz ben de 40 yaşındayım 39 yaşında anne oldum küvezdeki oğlumu kaybettim ve şu an tüp bebekle tekrar hamileyim ve yolun çok çok başındayım insanlar olmak istedikten sonra her yaşta olabilir enerjisi varsa isteği varsa hiçbir şey için geç değil. Genç yaşta evlenenler gezmeyip tozmayıp çocuk baktılar ve çocuklarını büyütüp 40 yaştan sonra geziyorlar en azından benim çevremdekiler böyle ben de bu yaşa kadar gezmiş tozmuş hayatını yaşamış biri olarak 40 yaşından sonra çocuk bakmayı tercih ediyorum aradaki fark ne onu anlamadım
Siz merak etmeyin zaten Doktorlar riskli olabilecek durumları söylüyorlardır ve bu yaşta anne olmak isteyen bizler de bazı şeyleri düşünüp bu yola çıkıyoruzHepiniz kendinizce haklısınız tabii ben olumsuz enerji vermiyorum sadece bilgilendirmek istedim. Anlamadığım şu burada bir konu açılıyor ve herkes iyi şeyler duymak istiyor neden ihtimallere vs insanların hiç duymaya tahammülü yok? İnsanlara sürekli her şey mükemmel gibi anlatılmamalı yani zor taraflarıda var bariz de orta da.
Ben bu yaş muhabbetine o kadar çok takılmıştım ki aylardır bu konuyla ilgili psikoloğa gittim ve psikoloğun beni o kadar çok rahatlattı ki bu yaş sendromunu astim bunu yaşayan bilir o yüzden olumsuz düşüncelerinizi rica ediyorum kendinize saklayın burada olumsuz ya da olumlu paylaşımlar yaparken bile düşünmek lazımHepiniz kendinizce haklısınız tabii ben olumsuz enerji vermiyorum sadece bilgilendirmek istedim. Anlamadığım şu burada bir konu açılıyor ve herkes iyi şeyler duymak istiyor neden ihtimallere vs insanların hiç duymaya tahammülü yok? İnsanlara sürekli her şey mükemmel gibi anlatılmamalı yani zor taraflarıda var bariz de orta da. Ben cocuguda düşünen tarafım. 45 yaşındayken bir kız cocugu sahibi olsam kızım 20’lerde hayatının baharında benimle eğlenmek isterken ben 60-65 yaşında artık nasıl eğlenilirim ona ve kafa yapısına nasıl ayak uydururum allah bilir. Herkes aynı düşünmek zorunda değil.
Bakın hayat şartları herkes için bir değil bunu bende biliyorum. Cocuğunuz olmuyordur tüp bebek o yaşta tutunur ya da sadece keyfi o yaşta anne olmak isteyebilirsiniz bunlar normal ama risklerde kabul edilmeli. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın ve anne olun.Siz merak etmeyin zaten Doktorlar riskli olabilecek durumları söylüyorlardır ve bu yaşta anne olmak isteyen bizler de bazı şeyleri düşünüp bu yola çıkıyoruz
Teşekkürler amin zaten kendine güvenemeyen biri de inanın bu yaştan sonra bu yola girmezBakın hayat şartları herkes için bir değil bunu bende biliyorum. Cocuğunuz olmuyordur tüp bebek o yaşta tutunur ya da sadece keyfi o yaşta anne olmak isteyebilirsiniz bunlar normal ama risklerde kabul edilmeli. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın ve anne olun.
Inan bakarsin sen 45 diyince teyze canlandirdin belliki kafanda ama oyle degil o isler ama kojuda bu degil . Yeterince vaktimizi caldin lutfen bu bilgilere umutlara ihtiyaci olanlari daha fazla meskul etme .Tamam ben şu anda bakıyorum arkanızdan gönlünüz olsun
Meskul değil meşgul o. Ayrıca teyze falan canlandırmadım.Inan bakarsin sen 45 diyince teyze canlandirdin belliki kafanda ama oyle degil o isler ama kojuda bu degil . Yeterince vaktimizi caldin lutfen bu bilgilere umutlara ihtiyaci olanlari daha fazla meskul etme .
Aynen dediginiz gibi doktorlar bu konuda birazda acimasiz oluyor direk soyluyor . Fakat inanin dogru doktor dogru merkez ve dogru teknik cok cok onemli . Bir kac deneme sonrasi merkez degisikligi denenebilir . Birde oncesi hazirlik beslenme bunlar cidden etkili .30 sonları artık çok normal, hele ki batı ülkelerinde. 30s are the new 20s diye bi laf var ya, eskinin 30u şimdinin 20si gibi türkçe yapabiliriz. bu tüm hayata yayılıyor, tıp gelişiyor, hekimler daha cok 30 sonları-40 larında anneler ile tanışıyor falan falan. ünlülerin çoğu o yaşlarda doğuruyor zaten. 45 olarak spesifik bi bilgim yok ama kendim 29 um, cok fazla 30 sonları 40 başları anne tanıyorum yurtdışında yaşıyorum çok normal burada. biraz türkiyede abartıyoruz bu yaş işlerini hep diyorum.zaten kesinkes bir tehlike olacaksa siz ve bebek için doktorunuz uyarır.
Ne cok bos vaktin varmis be taze . Sen akranlarinin konularina bak hadi gercekten burasi orasi degilMeskul değil meşgul o. Ayrıca teyze falan canlandırmadım.