45 yasinda bebek yapmak

Merhaba degerli kadinlar . 45 yasinda bebek sahibi olan bir annenin tecrubelerini paylasmak ve bu kinuda zamaninda benim gibi bilgi arayisinda olanlar icin bilgi paylasmak icin geldim .
Merhabalar, ben de 42 yaşındayım. Açıkçası son bir senedir eşimle çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte de yaş faktörü diye bir durum olduğunu öğrenmiş bulunduk :) Siz neler yaptınız? beslenme, doktor vs. anlamında. bilgi verebilirseniz sevinirim.

Merhaba insallah en kisa surede kavusursunuz yavrunuza . Evet islem oncesi beslenme onemli . Ben 3 ay once folik asit ve saglikli beslenme rutinine baslamistim. Ama sunuda belirtmek istiyorum ben hayatim boyunca sigara kullanmadim ve genel itibariyle hep duzenli beslenen biriydim . Etkisi var mi yok mu bilmiyorum . Sonrasinda ne kritik sey dogru doktor dogru merkez . Ben inandim doktoruma ve kendimi teslim ettim . Ilk denemede 2 yumurtam vardi ve ikiside dollenmedi . 2. Denemeye gittigimde yine 2 yumurtan var ama begenmedim buyumez gibi dedi ve benim zaten cok az olan umudum kirildi cok uzuldum . Sonra ne oldu biliyormusunuz cok garip bir mucize . Ben cik uzgun isimde calisirken beni ertesi gun doktor aradi . Ve dedi ki bu yumurtalardan biri sanki saglikli gibi duruyor denemek istiyorum onayin varsa . O an icine bir umut dustu ve tabiki dedim . Ve o bu ay git sonra gel dedikleri ay ki o yumurta dollendi ve suan kucaginda uyuyor 2, 5 atlik oldu . Ne zaman ne opacagi hic belli olmuyor . Deneyin yumurta oldugu surece .

Merhaba hanımlar.. Bende gebelik istiyorum doktora gittim yaşın 40 doğal yolla olmaz tüp bebek lazım dedi çok moralin bozuldu amh testi yaptırmadım hiç. Hormon ve genel kan değerlerine Bakıldı hepsi normal çıktı. İlginç bir şekilde tahmini yumurtlama gününden 4 sonra kasık ağrısı oldu hala devam ediyor. 2 gündür de adet olacak gibi ağrım var erken olucam herhalde diyorum ama gelen giden de yok. Süt dibi beyaz akıntı var..

Gebelik belirtileri bunlar aslinda, insallah vardir

Ağzından bal damlıyor hazımsızlık şişkinlik ve kabızlık var birazda.. Gerçi benim çocuklarım var ama 13 sene geçti belirtileri hatırlamıyorum
Benim en buyuk belirtim süt gibi su gibi akintim. Kasik ve bel agrisi. Baska belirtim yok. Herkeste farkli oluyor. Umarim sizde de bebis vardır

Merhaba degerli kadinlar . 45 yasinda bebek sahibi olan bir annenin tecrubelerini paylasmak ve bu kinuda zamaninda benim gibi bilgi arayisinda olanlar icin bilgi paylasmak icin geldim .
Maşallah size ne güzel sağlıkla büyütün inşallah kaçıncı denemede anne oldunuz? Bende 40 yaşındayım 1 aşılama 1 tubbebek yaptık ama olmadı 2.denemeyi yapmak istiyorum ama korkuyorum yine negatif almaktan.

Hayırlısıyla tutmuş bak maşallah çok sevindim kaç haftalık çok soru sordum hakkını helal et
Aa olur mu oyle sey ne demek3helal olsun:)
Bugun 5 haftalik oldum. Ama dr kontrolune 1 hafta sonra gidicekmisim. Gittigimde tam 6 haftalik olmus olucam. Henuz kese falan gormedik. Insallah sonuna kadar saglikli bir sekilde ilerler.

Aa olur mu oyle sey ne demek3helal olsun:)
Bugun 5 haftalik oldum. Ama dr kontrolune 1 hafta sonra gidicekmisim. Gittigimde tam 6 haftalik olmus olucam. Henuz kese falan gormedik. Insallah sonuna kadar saglikli bir sekilde ilerler.
Ayy inşallah annesi gönlünü ferah tut sağsağlim gelecek allahın izniyle
Kasık ağrısı ne zaman başladı sende?

Ayy inşallah annesi gönlünü ferah tut sağsağlim gelecek allahın izniyle
Kasık ağrısı ne zaman başladı sende?
Bende transferden sonra 4.5. gunde kasık agrisi basladi ve ayni zmanda su gibi akinti foş diye gelen. Suanda da kasiklarimda yururken cekilme oluyo, belim agriyo, akinti bazen artiyo bazen azaliyo. Endişem hep tavan o hic azalmiyo:)

Bende transferden sonra 4.5. gunde kasık agrisi basladi ve ayni zmanda su gibi akinti foş diye gelen. Suanda da kasiklarimda yururken cekilme oluyo, belim agriyo, akinti bazen artiyo bazen azaliyo. Endişem hep tavan o hic azalmiyo:)
Hiç endişe etme dua et ben iki kızımda düşük riski taşıdım 8 ay ilaçlarla yaşadım ve kucağıma aldım sende alacaksın
Ama bende akıntı yoğunluğu dünden beri var adet olabilir mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…