- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- Konu Sahibi Manolyalale
Eşin o parayı takmadan git kendine taşlı güzel bir küpe al ..kolye al bileklik al ..sonra kıyafet üst baş doyasıya harca ne diye biriktiriyorsun böyle bir adama harca gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin dağıtmaya devam ediyor nasıl olsunTek okuyan iş sahibi olan eşim ve abi onlara göre yapmak zorunda . Diğerlerinin yok(!) olmasına rağmen sıfır evleri ve sıfır arabaları var bizde ikimci el bir araba bile yok:)
O benim meselaBen artık kesinlikle inanıyorum şuna, çoğu aile bir tane kurban evlat seçiyor kendisine ve tüm sorumluluklarını ona yüklüyor.
Hayattaki tek gayesini ‘ailesini’ rahat ettirmek ve işlerini gidermek için kullanıyor.
Size yine 7 gr takmıs .Bizim düğünde eşimin abisi 7gr bilezik taktı hediyelik 45 gr ne ya çok fazla gerçekten
neden gelmemiş acaba?Size yine 7 gr takmıs .
Bizimkinin abisi çeyrek göndermiş karısıyla , kendisi gelmedi bile
Alkol alıp sızmışneden gelmemiş acaba?
Hey Allahım ne diyim bilemedimAlkol alıp sızmış
Sizinki daha fenaymış bizimkiler geldi güya bide abisiyle samimidir eşim ama bilezik çıkarırken büküldü zaten(durumları gayet iyi bu arada yanlış anlaşılmasın)Size yine 7 gr takmıs .
Bizimkinin abisi çeyrek göndermiş karısıyla , kendisi gelmedi bile
Sorsalar “bilezik taktım” derler işte …Sizinki daha fenaymış bizimkiler geldi güya bide abisiyle samimidir eşim ama bilezik çıkarırken büküldü zaten(durumları gayet iyi bu arada yanlış anlaşılmasın)
Bilezik takmış işte sizede yaranamamış yani kız 7 gr ne misafir gibi.Sizinki daha fenaymış bizimkiler geldi güya bide abisiyle samimidir eşim ama bilezik çıkarırken büküldü zaten(durumları gayet iyi bu arada yanlış anlaşılmasın)
Benimkiler hele nişanlandıgimiz da küstü sırf taki yapmamak için asil onu düşünün esim abisinin düğününde küçükmüş o zamn bile altin takmış cocugu olmus odasını besigini bebek arabasına kadar almis ise gidip oglu olduğunda hemen takisini yapmış ama bunlar da bize küstü isteSizinki daha fenaymış bizimkiler geldi güya bide abisiyle samimidir eşim ama bilezik çıkarırken büküldü zaten(durumları gayet iyi bu arada yanlış anlaşılmasın)
Daha neler neler borcumuz var esim görevde iste ben ailesiyle kalıyorum bana hediye yollamış iste kaynanam çıldırdı borcunuz var ne gerek var diye laf ediyor kıskançlık bence bi hediyeden ne olacakGözümde canlandı koskoca mazi Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.