- 24 Aralık 2007
- 9.181
- 28.863
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Kardeşi tabiki bilezik takmalı ama 45 gr nedirMerhaba hanımlar
Eşimin erkek kardeşi önümüzdeki hafta evleniyor eşim takı olarak 45 gram bilezik takmak istiyor sebebini sorduğumda ailem bana o kadar aldı sonuçta diyor ( ki ne dertlerle aldılar ) sonucta erkek kardeşi evlenirken bize bir hediye almadı çalışmıyordu diye . Ben hediye almayalım demiyorum ama daha uygun bi altın ya da bilezik yine takalıö diyorum resmen kavga ediyoruz ben senelerdir araba alırız diye biriktiyorum adam hediye edecekmiş. Sizce nasıl davranmam gerekiyor
Bizde de öyle olur genelde aile alır kardeşler takar evli bile olsaKardeşim evlenirken 100 gram altın taktık.. Babam almis kardeşler birbirine taksın diye. Kendi butcemden 10 gram takardim.
Yani kısmaz ama ben hesabımı bilmeye çalışıylrum kısmadığı için aldıkça alsam sonra yine ben sıkıntı çekecmçocuklarınız var mı?bu diğer normal durumlarda size tasarruf yap der mi eşiniz?kısar mı yani sizden?ona göre yorum yapacağım
Gramında 10 tl daha artış olduYani eşiniz kardeşine 23 bin TL lik bilezik takmak istiyor öyle mibu devirde kardeşim evlense ben bilezik takmam açık söyleyeyim. En fazla tam altın takarım. Ha çok varlıklı olursunuz amenna, en iyisini yapsın. Ama tek maaş, eviniz kira arabaniz yokmus, eşinizin yaptığı şey dusuncesizlik kimse kusura bakmasin.
8-10 bin sterlin mi dedin neyyyyyyy?hesaplayamayacak kadar fakirimMaddi durumunuz iyiyse neden olmasın ki . Bizim oralarda düğünlerde kardeşler yaklaşık 8-10 bin sterlin dügün hediyesi takarlar . Tabi bunlar karşılıklıdır . Diğerinin de dügünü olsa üstene biraz katarak takar .
8-10 bin sterlin mi dedin neyyyyyyy?hesaplayamayacak kadar fakirim
Maddi durumunuz iyiyse neden olmasın ki . Bizim oralarda düğünlerde kardeşler yaklaşık 8-10 bin sterlin dügün hediyesi takarlar . Tabi bunlar karşılıklıdır . Diğerinin de dügünü olsa üstene biraz katarak takar .
ingiltere ve isveç .ben de kendisine kızımı vermek istiyorum da nazlanıyorHanig yöreydi burası California yöremiz mi bekar erkek akraba var mı
Antep yöresiHanig yöreydi burası California yöremiz mi bekar erkek akraba var mı
Oğlan evi Naz evi boşuna mı demişleringiltere ve isveç .ben de kendisine kızımı vermek istiyorum da nazlanıyor
Gözümde canlandı koskoca mazi45 gr mi benm esimin ailesi bile dugunde yarim altin takti( onu da esim almis takin ayip olmasn bos çıkmayın diye) ve 35 bin borç bıraktılar boşver in ya bir cumhuriyet yada hediyelik bilezik takin insanlar çocuklarına yapmıyor ne öyle saçmalık sizde kendi geleceğinizi düşünün