43 yaş tüp bebek deneyimim

Merhabalar embriyoloğu araştırmak hiç aklıma gelmemişti. Hatta siz sorunca şimdi baktım kim olduğuna 😊 Araştırmış olsam da bir embriyoloğun iyi olup olmadığına karar verecek bilgi birikimine sahip değilim. Dışarıdan doktorların da kullandığı böyle büyük bir merkez işinin ehli biriyle çalışıyordur diye düşünüyorum.
Sizin tsh’ınız yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum. Uzun süredir tiroid ilacı kullanıyorum. Tsh’ın düşük olması gebelik için önemli. Tekrar başlamadan önce yine bir baktırın isterseniz, ilaç yeterli gelmediyse dozunuzu ayarlarlar.
Troid ve tsh yüksekliği hamile kalmayı zorlaştırıyor mu?

Süreç nasıl oldu? Benzer yaştayız.

Dr arın yaşi öne sürmesi morali çökertiyor direk haklısın.
Fsh, estadiol, amh kaçtı sizin?

Teşekkür ederim ben de iyiyim. çarşamba yumurtlarım toplanacak, heyecanlıyım... Siz olumlu enerji göndermeye devam edin, en iyisi bu, dilerim ki yarın olumlu sonuç alırsınız :dua:
Merhabamerak ettim ne yaptınız yumurtalarınız toplandı mı.
Kaç tane oldu.
Nasılsınız iyi misiniz
Rabbim umudunuzu mutluluğa çevirdin inşallah
Gelsin minnak👐👐🤱🤱🤰🤰

Troid ve tsh yüksekliği hamile kalmayı zorlaştırıyor mu?

Süreç nasıl oldu? Benzer yaştayız.

Dr arın yaşi öne sürmesi morali çökertiyor direk haklısın.
Fsh, estadiol, amh kaçtı sizin?
Tsh yüksekliği hamileliği zorlaştırır. Genelde de 2,5 altında olması istenir hamilelikte. Bende önceleri tiroid sorunu yoktu. Sonradan da olabilen bir durummuş, herhalde 6-7 sene oldu ilaç kullanıyorum. Sizin de tsh'ınız yüksek mi? Yüksekse ilaç kullanıp doktor kontrolünde olmanız gerek.
Ben en son 2-3 sene testler yaptırmıştım. O zaman fsh 5,44, amh 0.8'di. Bu tedavimden önce baktırmadım. Başlarken kan aldıklarında merkez bakmıştır fsh ve estradiol ama sormadım hiç. Bu bilgiyi bilmemin bana yararı yok. Kesin amh düşmüştür, amh 0,5 olsa bunu bilmem bana yarar değil aksine zarar getirir, stres yapardım iyice.
Bu sefer 4 yumurtam vardı, 2si boş çıktı, 2 tane alındı. Bugün de 1'nin döllendiğini öğrendim. Şimdi de sadece dua edip beklemek kaldı bana. İnşallah gelişir ve büyür :dua: İhtiyacım olan 1 sağlıklı embriyo.

Merhabamerak ettim ne yaptınız yumurtalarınız toplandı mı.
Kaç tane oldu.
Nasılsınız iyi misiniz
Rabbim umudunuzu mutluluğa çevirdin inşallah
Gelsin minnak👐👐🤱🤱🤰🤰
İyiyim siz nasılsınız? Dün toplandı yumurtalar 2si boş çıktı. 2 tane aldılar. 1'i döllenmiş bugün öğrendim. Yarın tekrar haber verecekler durumuyla ilgili. Heyecanlıyım, inşallah sağlıklı bir şekilde gelişir :dua:
Siz ne yaptınız? Nasıl çıktı test sonucunuz?

İyiyim siz nasılsınız? Dün toplandı yumurtalar 2si boş çıktı. 2 tane aldılar. 1'i döllenmiş bugün öğrendim. Yarın tekrar haber verecekler durumuyla ilgili. Heyecanlıyım, inşallah sağlıklı bir şekilde gelişir :dua:
Siz ne yaptınız? Nasıl çıktı test sonucunuz
Benim
3 mayıs204-
5 Mayıs 275-
9 Mayıs 380_
11 mayıs387
18 Mayıs 471
çıktı. Yeterince yüksek değilmiş. Ama alttan muayene ettiğinde herhangi bir sorun görülmüyor. Haftaya salı tekrar gideceğiz muayene edecek.bakalım inşallah 👐👐🤰🤰🤱🤱🤰

Ben 1+2+2 yumurta çıkmıştı.
İncir kürü yaptım. İlaçlardan mı incir kürü den mi bilemedim ama zararı yok. Onuda burada okumuştum Sizde deneyin isterseniz.
Güzel düşünün güzel olsun

Benim
3 mayıs204-
5 Mayıs 275-
9 Mayıs 380_
11 mayıs387
18 Mayıs 471
çıktı. Yeterince yüksek değilmiş. Ama alttan muayene ettiğinde herhangi bir sorun görülmüyor. Haftaya salı tekrar gideceğiz muayene edecek.bakalım inşallah 👐👐🤰🤰🤱🤱🤰

Ben 1+2+2 yumurta çıkmıştı.
İncir kürü yaptım. İlaçlardan mı incir kürü den mi bilemedim ama zararı yok. Onuda burada okumuştum Sizde deneyin isterseniz.
Güzel düşünün güzel olsun
Değeriniz yavaş artmış ama artmış sonuç olarak. Umarım salı günkü testinizde daha yüksek bir sonuç elde edersiniz ve sağlıkla tutunur minnak size 🥰🙏
İncir kürünü belki daha sonra deneyebilirim. Bu embriyo sağlıklı çıkarsa yolumu daha iyi bir şekilde çizebilirim. Dondurup yeniden mi başlarım yoksa tek embriyoyla şansımı mı denerim inanın şu anda hiçbir şey bilmiyorum 🤷‍♀️

Merkezden aradılar. 2 yumurtadan biri döllenmiş, yarın durumuyla ilgili tekrar arayacaklarmış. İnşallah bölünmeye başlar ve gelişir 🙏
Altın yumurta olup güzelce büyüsün inşallah Benim de aynı böyleydi tek embriyo 5. güne gelmişti Embriyoloji laboratuarından aradıklarında dünya duruyor sanki heyecandan ölüyorum ben Transfer sonrası nasıl geçiririm hayal edemiyorum

Değeriniz yavaş artmış ama artmış sonuç olarak. Umarım salı günkü testinizde daha yüksek bir sonuç elde edersiniz ve sağlıkla tutunur minnak size 🥰🙏
İncir kürünü belki daha sonra deneyebilirim. Bu embriyo sağlıklı çıkarsa yolumu daha iyi bir şekilde çizebilirim. Dondurup yeniden mi başlarım yoksa tek embriyoyla şansımı mı denerim inanın şu anda hiçbir şey bilmiyorum 🤷‍♀️
Benim bu sefer 3 adet yüklendi.
İkisi bu olmaz ise ki Rabbimin emaneti bu minnak tutunacak ben inanıyorum,olmaz ise bekleyen iki emriyo yüklenecek.
Rabbim sizede hayırlısı minnak versin

Altın yumurta olup güzelce büyüsün inşallah Benim de aynı böyleydi tek embriyo 5. güne gelmişti Embriyoloji laboratuarından aradıklarında dünya duruyor sanki heyecandan ölüyorum ben Transfer sonrası nasıl geçiririm hayal edemiyorum
Ayyy inşallah.. bugün beni laboratuardan aradıklarında nefesimi tuttum heyecandan, ayaklarım yerden kesilmiş gibi oldu bir an zaman durdu :) Transfer sonrası beklemek de zor ama o keyifli bir bekleme heyecanla merakla. Zorlu bir yolda yürüyoruz, o aşamaya gelelim o da geçer :)

İkisi bu olmaz ise ki Rabbimin emaneti bu minnak tutunacak ben inanıyorum,olmaz ise bekleyen iki emriyo yüklenecek.
Ben de inanıyorum tutunacak size 🙏 Şu an olmaz ise kısmını düşünüp kendinizi strese sokmayın, stres de kötü etkiler. Şanslısınız sizi bekleyen diğer minnaklar da var. Olmadığı zaman düşünürsünüz şimdi içinizdekine odaklanın ❤️ Hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhaba
umudunuzu sakın kaybetmeyin . Evet bu süreç maddi ve manevi çok ama çok zor.Dışarıdan göründüğü gibi değil.bende iki defa tüp bebek tedavisi gördüm sonra doktor değişikliğine gittim. Önce Rabbim sonra İrenbe Dr Alper sayesinde 8 ay tedavi süresini oldu. Yumurta toplama gibi......şuan 20 günlük hamileyim.Kalp atışını duyunca ya kadar tedirğinim. Yaşım( 44 yaş) gereği sürekli kan tahlili yaptırıyorum.
Rabbim hepimizin umudunu mutluluğa çevirsin.
Hangi merkez de tedavi goruyorsunuz

Hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah Kese göründüyse ne güzel Alper bey in soyadı Biler mi ? Sizin kaçıncı gün embriyosuydu ? Ngs li embriyo mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın Aynı yaşta birilerini bulunca çok merak ediyorum

X