İleri yaşta 1. Ve 2. Gün embriyoları olumlu sonuç verebiliyor bir araştır istersen.Merhabalar ngs için embriyonun 5.güne gitmesi gerekiyor sanırım. Benim minnaklar bir türlü 5.güne gidemiyorlar. Şu ana kadar transferlerim 3. ve 4. günlerde oldu.
Merhaba bende bülent traş hastasıyım banada büyüme hormonu verdi ve bendede ödem oldu cok sonrasında bu ödemler gecermi yoksa bende kilo olarak kalırmı sizce sizde nasıl ilerledi acabaÇok teşekkür ederim bana da Bülent Traş büyüme hormonu veymişti aman Allah ım nasıl şişmişti her yerim ayak bileklerim bile taşıyordu nefes alamıyordum çok kötüydü
canım kesinlikle vazgeçme elinden geleni yapmaya devam. Bende bak bu 4 üncü deneme olacak. opu yeniden olacak aralıkta. ne yapalım allah kısmet edecek inşallah bizede.Vücudum elverdikçe asla vazgeçmeyeceğim. Hepimiz hakkında hayırlısı olsuninşallah bu konuda çaba harcayan herkes emeğinin karşılığını bulması nasip olur
büyüme hormonu ilacın ismi nedir ? Dekortmu ?Merhaba bende bülent traş hastasıyım banada büyüme hormonu verdi ve bendede ödem oldu cok sonrasında bu ödemler gecermi yoksa bende kilo olarak kalırmı sizce sizde nasıl ilerledi acaba
Saizenbüyüme hormonu ilacın ismi nedir ? Dekortmu ?
TEŞEKKÜR EDERİMSaizen
O neden veriliyor?Saizen
Büyüme hormonu yumurtaları büyütmek için veriliyorO neden veriliyor?
İlk tedavimde farklı bir dr. bana da vermişti.Son dr.um ise, sizin yaş gruplarınıza böyle büyüme hormonları verilmez, vücutta bir kitle(kanser oluşturabilecek)var ise bunların büyümesine sebep olur dedi ve öncelikli olarak mamografi istemişti.Ben de 42 yaşında tedavi görmüştüm. Bizim yaş grubu için biraz daha minimal tedavi gerekiyor diye düşünüyorum.Büyüme hormonu yumurtaları büyütmek için veriliyor
Bende 33 yaşındayım bu ikinci tüp bebek tedavim ilkinde banada vermemişti doktorum ozaman amh degerim iyidi biraz şimdi cok düşünce verdi sanırımİlk tedavimde farklı bir dr. bana da vermişti.Son dr.um ise, sizin yaş gruplarınıza böyle büyüme hormonları verilmez, vücutta bir kitle(kanser oluşturabilecek)var ise bunların büyümesine sebep olur dedi ve öncelikli olarak mamografi istemişti.Ben de 42 yaşında tedavi görmüştüm. Bizim yaş grubu için biraz daha minimal tedavi gerekiyor diye düşünüyorum.
Etiketlemeyi unuttumBende 33 yaşındayım bu ikinci tüp bebek tedavim ilkinde banada vermemişti doktorum ozaman amh degerim iyidi biraz şimdi cok düşünce verdi sanırım
ilaç protokolünü hatırlıyor musunuz tam olarak? Hangi hastane hangi doktordu?Bana 3 tedavimde de büyüme hormonu verilmişti.Amh zaten çok düşüktü o ayrı da,aslında amh ın bir önemi de yok. Tek olsun altın yumurta olsun kaliteli olsun istenilen bu.Son tedavim bir hap,düşük ml iğne ile olmuştu. Sizin yaş bize kıyasen oldukça küçük. İnşallah şansınız bol olsun
Burada yazmak belki doğru olmazilaç protokolünü hatırlıyor musunuz tam olarak? Hangi hastane hangi doktordu?
Özelden yazarsanız sevinirim. Çünkü yüksek dozlarla tedavi uygulandı ve iyi kalite embriyolara rağmen gebelik elde edemedim. Az doz uygulayan yaklaşım istiyorum. 5aa kalite embriyolarımin hiçbiri sağlıklı gelmedi. Ben ilaç dozuna bağlıyorum artıkBurada yazmak belki doğru olmaz
Siz yavrunuza kavuşmuşsunuz rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallahBana 3 tedavimde de büyüme hormonu verilmişti.Amh zaten çok düşüktü o ayrı da,aslında amh ın bir önemi de yok. Tek olsun altın yumurta olsun kaliteli olsun istenilen bu.Son tedavim bir hap,düşük ml iğne ile olmuştu. Sizin yaş bize kıyasen oldukça küçük. İnşallah şansınız bol olsun
Ödemler geçiyor iğneleri bırakınca endişe etmeyinMerhaba bende bülent traş hastasıyım banada büyüme hormonu verdi ve bendede ödem oldu cok sonrasında bu ödemler gecermi yoksa bende kilo olarak kalırmı sizce sizde nasıl ilerledi acaba
Kilo olarak kalacak diye cok korkuyorum saatim yüzüğüm kıyafetlerim ayakkabılarım hrpsi sıkıyor tartıya cıktıgımda bir haftada 3 kilo aldıgımı gördüm sonrasında korkudan tartıya cıkamadım inşallah gecer giderÖdemler geçiyor iğneleri bırakınca endişe etmeyin
“Humatrop “ diye bir ilaçtı 3 aydan fazla kullandım
Kilo olarak kalacak diye cok korkuyorum saatim yüzüğüm kıyafetlerim ayakkabılarım hrpsi sıkıyor tartıya cıktıgımda bir haftada 3 kilo aldıgımı gördüm sonrasında korkudan tartıya cıkamadım inşallah gecer gider