- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
Canım benim biz seni teselli edeceğimize yine sen bizi etmişsinPozitifliğimi hiç kaybetmeye niyetim yok. Demek ki bunları yaşamam gerekiyormuş. Artık tekrar önüme bakma zamanı.
Eninde sonunda olacak siz de hiç merak etmeyin. Yumurtamız oldukça ümit de her zaman varsiz de inancınızı kaybetmeyin. Her şeyin bir zamanı var.
Aynı süreçlerden 3 kere geçmiş biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ama bir fark var oda siz benden cok daha pozitifsiniz işte bu çok değerli ve önemli.ama dediğiniz gibi yumurtanız olduğu sürece her zaman umit var.daha öncede yazmıştım size 3 tup bebek denemesi sonrasi dogal hamile kalmam ve 45 yasinda anne olmam.şu da bir gerçek ki kafamın en rahat olduğu zaman hamile kaldım.moral çok önemli kisa bir tatil yapma, sevdiklerinizle vakit gecirme,doğada yürüyüş yapabilirseniz meditasyon size de iyi gelecektir.Allah gönlünüze göre versin. ❤❤Pozitifliğimi hiç kaybetmeye niyetim yok. Demek ki bunları yaşamam gerekiyormuş. Artık tekrar önüme bakma zamanı.
Eninde sonunda olacak siz de hiç merak etmeyin. Yumurtamız oldukça ümit de her zaman varsiz de inancınızı kaybetmeyin. Her şeyin bir zamanı var.
43 te bir şey yok aslında. Zamanın dezavantajini yaşıyoruz. Babaannem 45 anneannem 48 yaşında son bebeğini doğurmuş. Halam kuzenim 43 yaşında doğurdu. Ne tedavi ne bir şey. Radyasyon yiyip ictiklerimiz de etkili. Koydeler fark bu.Sağol canım. İnsan ister istemez üzülüyor tabi. Ama olmadı diye kendimi hırpalayıp yıpratmaya niyetim yok. Oturup günlerce ağlasam da sonuç değişmeyecek. Kendime bu kötülüğü yapmayacağım. Kıdemli negatifçi oldumzamanı gelince olacaktır inanıyorum.
Merakla takip ediyordum sizi. Benzer süreçlerden geçtim, hâlâ mucizemize kavuşamadık.. Gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza, bu üzüntüyü en iyi yaşayan bilir.. Ama ümidinizi korumanız çok güzel maşallahNegatif çıktı kızlar. Üzgünüm. Benim için henüz zamanı gelmemiş demek ki..
Elimde olan tek şey pozitifliğim. Bunu da kaybetmeye niyetim yok, yoksa hayat gerçekten çekilmez olur.Aynı süreçlerden 3 kere geçmiş biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ama bir fark var oda siz benden cok daha pozitifsiniz işte bu çok değerli ve önemli.ama dediğiniz gibi yumurtanız olduğu sürece her zaman umit var.daha öncede yazmıştım size 3 tup bebek denemesi sonrasi dogal hamile kalmam ve 45 yasinda anne olmam.şu da bir gerçek ki kafamın en rahat olduğu zaman hamile kaldım.moral çok önemli kisa bir tatil yapma, sevdiklerinizle vakit gecirme,doğada yürüyüş yapabilirseniz meditasyon size de iyi gelecektir.Allah gönlünüze göre versin. ❤❤
Hayırlısı olsun inşallah.Negatif çıktı kızlar. Üzgünüm. Benim için henüz zamanı gelmemiş demek ki..
Evet onların maruz kaldığı kimyasallar ve radyasyon bizden çok azdı. Modern hayatın dezavantajı ne yazık ki. Bu konuda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Vücudumun yükünü azaltmak için kullandığım krem, deodorant gibi kozmetikleri temiz içerikli ürünlerle değiştirdim. 6-7 yıldır yumuşatıcı kullanmıyorum, deterjan bor ürünü kullanıyorum. Evi arap sabunuyla temizliyorum yıllardır. En kötüsü içlerindeki kimyasal koku vericiler, güzel kokuyorlar ama bize de zarar veriyorlar. Yumurta toplama ve transferde özellikle söyleniyor parfüm deodorant kullanmayın diye.43 te bir şey yok aslında. Zamanın dezavantajini yaşıyoruz. Babaannem 45 anneannem 48 yaşında son bebeğini doğurmuş. Halam kuzenim 43 yaşında doğurdu. Ne tedavi ne bir şey. Radyasyon yiyip ictiklerimiz de etkili. Koydeler fark bu.
İnsan üzülüyor tabi ister istemez, buna üzülmesek zaten bir gariplik olurdu. Ama bu konuda kendimi hırpalamayacağım. Değiştiremeyeceğim bir gerçeği kabullenmem gerekiyor istesem de istemesem de. Ümidim her zaman var, ne zaman adetim kesilir yumurtam olmaz, o zaman derim ki benim için buraya kadarmış.Merakla takip ediyordum sizi. Benzer süreçlerden geçtim, hâlâ mucizemize kavuşamadık.. Gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza, bu üzüntüyü en iyi yaşayan bilir.. Ama ümidinizi korumanız çok güzel maşallahHer şey Allah'tan.. inşallah bizim de dualarımız kabul olacak
Vücudum elverdikçe asla vazgeçmeyeceğim. Hepimiz hakkında hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah.
Gerçekten anne olmak istiyorsanız vazgeçmeyin.
Allahım her isteyene sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Amin inşallah.Vücudum elverdikçe asla vazgeçmeyeceğim. Hepimiz hakkında hayırlısı olsuninşallah bu konuda çaba harcayan herkes emeğinin karşılığını bulması nasip olur
Amin.. Allah isteyen herkese nasip etsinİnsan üzülüyor tabi ister istemez, buna üzülmesek zaten bir gariplik olurdu. Ama bu konuda kendimi hırpalamayacağım. Değiştiremeyeceğim bir gerçeği kabullenmem gerekiyor istesem de istemesem de. Ümidim her zaman var, ne zaman adetim kesilir yumurtam olmaz, o zaman derim ki benim için buraya kadarmış.
Sizin de yakın zamanda mucizenize kavuşmanızı diliyorum
Güzel dileğiniz için çook teşekkür ederimBugun günboyu yogundum bakamadım ne yazsam bilemiyorum ama ümitli gördüm sizi. Bazı ınsanlar mutlaka anne olmalı diye düşünüyorum sizde bunlardan birisisiniz.
Benımde negatiflerim oldu kanda pozitif cıkıp negatıfe dönenler. İlk defa özelde denıyorum şimdi çatlatma yapıldı, pazartesi toplama. Duygular gelgit halinde. Yumoşların selamı varGüzel dileğiniz için çook teşekkür ederimBenim de tek dileğim bunun gerçekleşmesi. Bugünkü durumla ilgili söylenecek pek bir şey yok.
Sizin tedaviniz nasıl gidiyor? En son biraz canınız sıkılmıştı. Nasıl gidiyor yumoşlar?
Ne güzel bir haber buBenımde negatiflerim oldu kanda pozitif cıkıp negatıfe dönenler. İlk defa özelde denıyorum şimdi çatlatma yapıldı, pazartesi toplama. Duygular gelgit halinde. Yumoşların selamı var
Bir kıdemli negatifçi de burada, gülümsettiniz beni, tutumunuzla harikasınız.. mutlaka yüzünüz gülecek, ben inanıyorum sağlıkla gelsin zamanında gelsin umarım… çok sevgilerSağol canım. İnsan ister istemez üzülüyor tabi. Ama olmadı diye kendimi hırpalayıp yıpratmaya niyetim yok. Oturup günlerce ağlasam da sonuç değişmeyecek. Kendime bu kötülüğü yapmayacağım. Kıdemli negatifçi oldumzamanı gelince olacaktır inanıyorum.
Arkadaşım hayırlısı demek ki vakti gelmemiş pozitifliğiniz mantıklıca hareket etmeniz inşallah sizi anne olmaya adım adım yaklaştırıyordur.Elimde olan tek şey pozitifliğim. Bunu da kaybetmeye niyetim yok, yoksa hayat gerçekten çekilmez olur.
Sizi hatırladım. Sizin durumunuz bana çok ümit vermişti. Dilerim bana da nasip olurEvet moral çok önemli. Bir şey ters gidince her şey de üstüste geliyor genelde. Tavsiyenizi dikkate alıp moralim için daha çok kendime zaman ayıracağım
Kıdemli negatifçinin halinden kıdemli negatifçi anlarBir kıdemli negatifçi de burada, gülümsettiniz beni, tutumunuzla harikasınız.. mutlaka yüzünüz gülecek, ben inanıyorum sağlıkla gelsin zamanında gelsin umarım… çok sevgiler
Evet henüz benim için vakti gelmemiş. Yılmak yok, denemeye devamArkadaşım hayırlısı demek ki vakti gelmemiş pozitifliğiniz mantıklıca hareket etmeniz inşallah sizi anne olmaya adım adım yaklaştırıyordur.
Şunu da belirtmek isterim Prp diğer aylarda daha faydalı olabiliyor yumurta sayısında ve kalitesinde faydası olacaktır mutlaka