rahat ol canım bırakınca balon gibi sönüyor o şişler benim göğüslerim de çok şişmişti keşke öyle kalsaydı ama onlar da söndü iğneyi bırakınca
ilaç protokolu nasildi ne kullandırdı? Amh kaçtı sizin?Memorialdan Aygül hocayı da araştırmanızı öneririm.benim arkadaşım kendisine gitti.daha önce 2 farklı merkeze gitmişti olumsuz sonuç aldı.aygül hocada 41 yaşında hamile kaldı ve 42 de doğurdu.bana da referans oldu açıkçası bende kendisini tercih ettim
Merhaba Nerede tedavi gördünüz? Hangi ilaçlar hangi dozda verildi? Pgt yapıldı mı?Sevgili cagcag78;
42 yaşındayım, 38 yaşında evlendim, Sedef hastasıyım, geçen sene kendiliğinden olan gebeliğim var gelişimi durdu 10. Haftada kaybettim. Amh 0,54. Aralık sonunda tedaviye başladık (27 Aralık) 14 nisan da 2. Transferimde pozitifi gördük. Şuan 2. Aylık oldu. Tabiki DNA testi gelene kadar rahatlayamayacağıx ama umarım bu kadar benzerlik varken sonuç sana moral olur. Yaş sadece doğru embriyo bulana kadar problem. Elimden ne gelirse yardımcı olabilmek için yaparım . Sevgiler
Canım 1 sene oldu benim.amh 1,5 falandı.ilaç olarak iğne kullandım merional ve diğeri neydi adımı unuttum.genelde 2 iğne birden gittikilaç protokolu nasildi ne kullandırdı? Amh kaçtı sizin?
Sizin amh kaçtı?Arkadaşlar merhaba ben 43 yaşındayım 2 yıl önce tüp bebek yaptırmak için randavü aldım hamileymişim.kalp atışı olmadı kürtaj
Geçen yıl tüp bebek yaptırdım negatif
Sürekli her adet öncesi hamilelik test yapmalar negatifi görüp inanmayıp tekrar yapmalar her ay yumurtlama takibi derken psikolojik olarak çöktüm.ve bu ay bıraktım hiç umursamadım ve hamileyim şuan 5 haftalık.stres hamile kalınmıyor onu anladım .inşallah sağlıklı ilerler de kucağıma sağlıklı bir şekilde alırım
Merhaba Nerede tedavi gördünüz? Hangi ilaçlar hangi dozda verildi? Pgt yapıldı mı?Altın yumurta olup güzelce büyüsün inşallah Benim de aynı böyleydi tek embriyo 5. güne gelmişti Embriyoloji laboratuarından aradıklarında dünya duruyor sanki heyecandan ölüyorum ben
Şişli memorial Pgt li embrio ile hamile kaldım Pergoverşs ve cetrotide kullandımMerhaba Nerede tedavi gördünüz? Hangi ilaçlar hangi dozda verildi? Pgt yapıldı mı?
Teşekkürler size niye gonalf verilmediŞişli memorial Pgt li embrio ile hamile kaldım Pergoverşs ve cetrotide kullandım
0,75 2021 Haziran ayı en son tahlilimSizin amh kaçtı?
Merhaba medicalpoint İzmir de tedavi gördüm. Funda göde ve volkan emirdar takip etti. İlk tedavide yüksek doz kullandık. İyi kalite embriyo oldu ama sonuç negatif. İkinci kadar hızlı gelişti ki isimlerini hatırlamıyorum ilaçların ama yumurta sayımı arttırmadan düşük doz tedavi uyguladı. Sonuç pozitif. Pgt yaptırmadım taze transfer yapıldıMerhaba Nerede tedavi gördünüz? Hangi ilaçlar hangi dozda verildi? Pgt yapıldı mı?
Merhabalar, ben de 39 yaşındayım. Antalya da yaşıyoruz. Hangi merkezde yaptıracağımıza da karar veremedik. Erkek faktörlü bizimki bir benim yaşım var tabi. Siz nelere dikkat ettiniz bu süreçte, desteklerinize ihtiyacım var.Ben 42 yaşında 5. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Kızım şimdi 4 Aylık
Ankara Genart, İstanbul Bahçeci Umut ve Bülent Traş’taki denemelerim negatif oldu. Antalya Ivf’te pozitife kavuştum.
Ben Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’nda pozitifi gördüm. Bizde benden kaynaklıydı sorun. Embriyolarım kalite değil diyorlardı. Öncesinde Bülent Traş’ta Prp yaptırdım. Farklı olarak Genetik taramaya yollamadık. Sulu ultrason diye bir şey yaptı doktor. Rahmimde enfeksiyon varmış. 10 gün antibiyotik kullandım. İlaç dozlarını doktor kendi ayarladı. Çok fazla hormon vermedi. 3 tane embriyom 5. Güne çıktı. 2 tanesi transfer oldu. Biri tuttu. Ocak ayında kızım dünyaya geldi. Doğumdan 4 ay sonrada kendiliğinden 2. Kızıma hamile kaldım. Şubat ayında’da Allah’ın izniyle 2. Kızımı doğurcam.Merhabalar, ben de 39 yaşındayım. Antalya da yaşıyoruz. Hangi merkezde yaptıracağımıza da karar veremedik. Erkek faktörlü bizimki bir benim yaşım var tabi. Siz nelere dikkat ettiniz bu süreçte, desteklerinize ihtiyacım var.
Büyük cesaretmiş.Ben Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’nda pozitifi gördüm. Bizde benden kaynaklıydı sorun. Embriyolarım kalite değil diyorlardı. Öncesinde Bülent Traş’ta Prp yaptırdım. Farklı olarak Genetik taramaya yollamadık. Sulu ultrason diye bir şey yaptı doktor. Rahmimde enfeksiyon varmış. 10 gün antibiyotik kullandım. İlaç dozlarını doktor kendi ayarladı. Çok fazla hormon vermedi. 3 tane embriyom 5. Güne çıktı. 2 tanesi transfer oldu. Biri tuttu. Ocak ayında kızım dünyaya geldi. Doğumdan 4 ay sonrada kendiliğinden 2. Kızıma hamile kaldım. Şubat ayında’da Allah’ın izniyle 2. Kızımı doğurcam.
Ben 5. Tüp bebek tedavimde kızıma kavuştum. Murat Hocam müthiş ilgili, şefkatli bir doktor.Büyük cesaretmiş.
Amin inşallah. Benim de bir bebeğim var ve yaşım küçük değil. 36 yaşındayım ve bazen ona haksızlık mı yaptım bu yaşta doğurarak diye düşünüyorum. Bu tür düşünceler sizde de oluyor mu yoksa ben mi çok ayrıntı düşünüyorum.Ben 5. Tüp bebek tedavimde kızıma kavuştum. Murat Hocam müthiş ilgili, şefkatli bir doktor.
Aradığım günü hatırlıyorum. Bülent Traş’tan telefon gelmişti. “Maalesef embriyolarınız sağlıksız. Transfer etmeyeceğiz” dediler. Kendimi inanılmaz çaresiz hissettim. Evlisin, eşin de çocuk istiyor ama veremiyorsun. Eşime dedim “istersen boşanalım” diye. “Yok” dedi. O gün Murat hocayı aradım. Hikayemi anlatıyorum, bir yandan da ağlıyorum. 2 sene dur durak bilmeden tüp bebek tedavisi olmuşum, üstüne 5 ameliyat olmuşum. Ama elimde koca bir sıfır.
Murat Hocam “Tamam” dedi. “Bütün süreçle bizzat kendim ilgileneceğim. Bir de biz deneyelim” dedi. Pazar günü bile olsa aradı beni. Ve nasıl oldu bilmiyorum tuttu.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Çabalarının karşılığını versin
Evet bende de o düşünce oldu. O yüzden benden sonra birbirlerine sahip çıksınlar diye kardeş yaptımAmin inşallah. Benim de bir bebeğim var ve yaşım küçük değil. 36 yaşındayım ve bazen ona haksızlık mı yaptım bu yaşta doğurarak diye düşünüyorum. Bu tür düşünceler sizde de oluyor mu yoksa ben mi çok ayrıntı düşünüyorum.
Merhabalar bülent tıraş ve prp den memnun kaldınızmı acaba ?Ben Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’nda pozitifi gördüm. Bizde benden kaynaklıydı sorun. Embriyolarım kalite değil diyorlardı. Öncesinde Bülent Traş’ta Prp yaptırdım. Farklı olarak Genetik taramaya yollamadık. Sulu ultrason diye bir şey yaptı doktor. Rahmimde enfeksiyon varmış. 10 gün antibiyotik kullandım. İlaç dozlarını doktor kendi ayarladı. Çok fazla hormon vermedi. 3 tane embriyom 5. Güne çıktı. 2 tanesi transfer oldu. Biri tuttu. Ocak ayında kızım dünyaya geldi. Doğumdan 4 ay sonrada kendiliğinden 2. Kızıma hamile kaldım. Şubat ayında’da Allah’ın izniyle 2. Kızımı doğurcam.
Prp’nin bilimsel olarak kanıtlanmışlığı yok. Ama ben Prp sonrası hamile kaldığım için onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Prp vücudun pek çok bölgesinde gençleştirme amaçlı kullanılıyor. Benim Amh değerim 0,9’dan 1,1’e yükseldi. Yumurta sayımda çok değişiklik olmadı ama ben kaliteleştiğine inanıyorum.Merhabalar bülent tıraş ve prp den memnun kaldınızmı acaba ?