- 10 Nisan 2022
- 748
- 272
- 43
Murat bey ngs yaptirdi miBen 5. Tüp bebek tedavimde kızıma kavuştum. Murat Hocam müthiş ilgili, şefkatli bir doktor.
Aradığım günü hatırlıyorum. Bülent Traş’tan telefon gelmişti. “Maalesef embriyolarınız sağlıksız. Transfer etmeyeceğiz” dediler. Kendimi inanılmaz çaresiz hissettim. Evlisin, eşin de çocuk istiyor ama veremiyorsun. Eşime dedim “istersen boşanalım” diye. “Yok” dedi. O gün Murat hocayı aradım. Hikayemi anlatıyorum, bir yandan da ağlıyorum. 2 sene dur durak bilmeden tüp bebek tedavisi olmuşum, üstüne 5 ameliyat olmuşum. Ama elimde koca bir sıfır.
Murat Hocam “Tamam” dedi. “Bütün süreçle bizzat kendim ilgileneceğim. Bir de biz deneyelim” dedi. Pazar günü bile olsa aradı beni. Ve nasıl oldu bilmiyorum tuttu.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Çabalarının karşılığını versin
Amh yükselmez diye biliyorum. Acaba siz farklı laboratuvar da mi yaptirdinizPrp’nin bilimsel olarak kanıtlanmışlığı yok. Ama ben Prp sonrası hamile kaldığım için onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Prp vücudun pek çok bölgesinde gençleştirme amaçlı kullanılıyor. Benim Amh değerim 0,9’dan 1,1’e yükseldi. Yumurta sayımda çok değişiklik olmadı ama ben kaliteleştiğine inanıyorum.
Çok çok mutlu oldum sizin adınıza, bu süreçte neler kullandınız nelere dikkat ettiniz? Biz de Antalya da yaşıyoruz. Toplamda ne kadara mal oldu?Ben 42 yaşında 5. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Kızım şimdi 4 Aylık
Ankara Genart, İstanbul Bahçeci Umut ve Bülent Traş’taki denemelerim negatif oldu. Antalya Ivf’te pozitife kavuştum.
Antalya Ivf te hangi doktora gittiniz?Ben 42 yaşında 5. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Kızım şimdi 4 Aylık
Ankara Genart, İstanbul Bahçeci Umut ve Bülent Traş’taki denemelerim negatif oldu. Antalya Ivf’te pozitife kavuştum.
Murat BerkanoğluAntalya Ivf te hangi doktora gittiniz?
Sadece Antalya’daki mi ne kadara mal oldu? Bütün tüp bebek sürecim mi? Bütün tüp bebek sürecim 5 tüp bebek tedavisi, 5 operasyondu. (histeroskopi, laparoskopi, traşlama, Prp, küretaj) Toplamda sanırım 200 bin olmuştur. Sadece Antalya’daki geçen sene 20 bin tl olabilir. Tam hatırlamıyorum.Çok çok mutlu oldum sizin adınıza, bu süreçte neler kullandınız nelere dikkat ettiniz? Biz de Antalya da yaşıyoruz. Toplamda ne kadara mal oldu?
Teşekkürler bende 2 başarısız tüp bebekten sonra doktor arayışındayım.Yaşım 39.Murat Berkanoğlu
Hangi merkezdi hikayemiz aynı da o yüzden merak ettimBende 33 yaşındayım bu ikinci tüp bebek tedavim ilkinde banada vermemişti doktorum ozaman amh degerim iyidi biraz şimdi cok düşünce verdi sanırım
çok sevindim bende şubatta başarısız tup bebek oldu. kullandığınız bişey var mıydı kür vs.Arkadaslar iki başarısız tüp bebek tedavisi sonrasi ,ki en son yaptığımiz basarisiz tüp bebek tedavisi etkisi olabilir.hamile kaldım.umidinizi kesmeyin hic bir zaman..Rabbim yeter ki ol desin...
Merhaba.Doktorunuz kimdi ? Nasıl bi tedavi uygulamıştıBen 42 yaşında 5. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Kızım şimdi 4 Aylık
Canım sana onerebilecegim sağlıklı beslen şekeri karbonhidrati hayatından tamamen çıkar günde en az 45 dk yürüyüş yap. Arisutu bal propolis karışımı var onu kullan birde vitamin takviyeleri çok işe yariyor 42 yaşında tedaviyle anne oldum dileyen isteyen herkese Allah'ım nasip etsin inşallahçok sevindim bende şubatta başarısız tup bebek oldu. kullandığınız bişey var mıydı kür vs.
teşekkürlerCanım sana onerebilecegim sağlıklı beslen şekeri karbonhidrati hayatından tamamen çıkar günde en az 45 dk yürüyüş yap. Arisutu bal propolis karışımı var onu kullan birde vitamin takviyeleri çok işe yariyor 42 yaşında tedaviyle anne oldum dileyen isteyen herkese Allah'ım nasip etsin inşallah
Malesef ,boş keseymis.doktorun birisine gittik .mol gebelik dedi.bir başkasi ise boş kese..ve kürtaj oldum.ama pozitif olma aşamasında bol bol havuç suyu içtim.havuc suyu için mutlaka .etkisni gorursunuzçok sevindim bende şubatta başarısız tup bebek oldu. kullandığınız bişey var mıydı kür vs.
Günde 1 bardak yeterlimi. Ne kadar kullandınızMalesef ,boş keseymis.doktorun birisine gittik .mol gebelik dedi.bir başkasi ise boş kese..ve kürtaj oldum.ama pozitif olma aşamasında bol bol havuç suyu içtim.havuc suyu için mutlaka .etkisni gorursunuz
nerede tedavi oldunuz, ilaçlarınız nasıldı biraz bilgi verebilir misiniz :)Canım sana onerebilecegim sağlıklı beslen şekeri karbonhidrati hayatından tamamen çıkar günde en az 45 dk yürüyüş yap. Arisutu bal propolis karışımı var onu kullan birde vitamin takviyeleri çok işe yariyor 42 yaşında tedaviyle anne oldum dileyen isteyen herkese Allah'ım nasip etsin inşallah
İki üç günde bir su bardağı olacak şekilde içtim.ama bu süre 6 ay kadar sürdü.Günde 1 bardak yeterlimi. Ne kadar kullandınız
Antalya Ivf Murat Berkkanoğlu.Merhaba.Doktorunuz kimdi ? Nasıl bi tedavi uygulamıştı