- 13 Nisan 2007
- 32.970
- 99.768
- 45
Allahım yardımcınız olsun, kalbinize göre versin inşallah.Amin inşallah Nasıl bir heyecan başladı anlatamam Sakinliğim buraya kadarmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yardımcınız olsun, kalbinize göre versin inşallah.Amin inşallah Nasıl bir heyecan başladı anlatamam Sakinliğim buraya kadarmış
Dualarım, kalbim seninle.Öncekilerde beklemesi çok zor gelmişti, bu sefer kolay geçti dün sabah eşimin ısrarıyla evde test yaptım, negatif çıktı. Ben o testlere güvenmiyorum, yapmaz olaydım dedim sonradan Artık ne olduğunu bugün kandan öğreneceğiz İnşallah pozitif olacak
Pgt ye gitti miMerhaba. Amh seneler önce 0,8’di. Sonra da tekrar baktırmadım. Düşmüştür kesin. Düşmesini bilmek bana bir artı sağlamıyor. Toplanan yumurtalardan biri döllendi, kendisi 9 gündür benimle umarım sımsıkı tutunmuştur kerata 3 gün sonra test vereceğim.
Prp’nin işe yarayıp yaramadığını söylemek için elimde veri yok maalesef. İlk kez 4 folikülün 4ü de dolu çıktı. Doktor bile şaşırdı buna. Tek fark bu oldu benim için. Ancak 2si olgun değilmiş. Ben prp yaptırmak istediğimde doktorum bu işlemin kanıtlanmış bir faydası olmadığını ama yine de yumurtası olmayanlara uygulandığını söyledi. Benim tercihim yaptırmaktan yana oldu. İlerde ahh keşke yaptırsaydım da deneseydim demek istemedim.
Çok teşekkür ederim. İnşallahAllahım yardımcınız olsun, kalbinize göre versin inşallah.
Çook teşekkür ederim Verdim kanı, öğleden sonra çıkacakDualarım, kalbim seninle.
Hayır gitmedi. Kendisi bir 3.gün embriyosuPgt ye gitti mi
Hayırlısıyla sonuç alın inşallahHayır gitmedi. Kendisi bir 3.gün embriyosu
Teşekkür ederim. İnşallahHayırlısıyla sonuç alın inşallah
Çok çok heyecanla bekliyorum.Hayır gitmedi. Kendisi bir 3.gün embriyosu
Merhaba tahlil sonucunuz cıktımıAllah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırız
Canm hıc uzulme biz senin yanındayız bu bir son deguldır asla uzulmeNegatif çıktı kızlar. Üzgünüm. Benim için henüz zamanı gelmemiş demek ki..
Maalesef negatif çıktı. Yumurtam oldukça devam ederim herhalde. Bakalım ilk önce bu bilgiyi sindirmem lazım. Sonra yolumu yeniden çizeceğim.Merhaba,sizi özellikle takip ettim .benim yaş da 43.ve sizin gibi ümitle tüp bebek tedavisi için uğraşıyorum.ins sonucunuz olumlu olur.olmasa da luften devam edin.ins Allah bir gün, olsun ya kulum diyecektir.inaniyorum ben
Denemekten asla vazgeçme eni sonu olacak zatenCanm hıc uzulme biz senin yanındayız bu bir son deguldır asla uzulme
Sağol canım. İnsan ister istemez üzülüyor tabi. Ama olmadı diye kendimi hırpalayıp yıpratmaya niyetim yok. Oturup günlerce ağlasam da sonuç değişmeyecek. Kendime bu kötülüğü yapmayacağım. Kıdemli negatifçi oldum zamanı gelince olacaktır inanıyorum.Canm hıc uzulme biz senin yanındayız bu bir son deguldır asla uzulme
Tabıkıde olacak hep bole pozitif ol canm benim eni sonu Rabbım seni de girecek elbetSağol canım. İnsan ister istemez üzülüyor tabi. Ama olmadı diye kendimi hırpalayıp yıpratmaya niyetim yok. Oturup günlerce ağlasam da sonuç değişmeyecek. Kendime bu kötülüğü yapmayacağım. Kıdemli negatifçi oldum zamanı gelince olacaktır inanıyorum.
Maşallah, çok pozitifsiniz.ve olmalısınız da.olmaliyiz da.ben de ikinci evliligimi geçen sene Ağustosda yaptım .ilk evliliği saymayim kısa sürdü.yaklasik 18 sene sonra yaş 42 iken evlilik nasip etti,rabbim.ve daha fazla geç kalmadan tüp bebek denedik.iki defa denedik ama olmadı.ikincisi geçen hafta sonucunu aldık.bekliyirum iki ay sonra tekrar deneyeceğim ins.ve biliyorum ki rabbim bizimle ..ümidimi kaybetmedim..Maalesef negatif çıktı. Yumurtam oldukça devam ederim herhalde. Bakalım ilk önce bu bilgiyi sindirmem lazım. Sonra yolumu yeniden çizeceğim.
Pozitifliğimi hiç kaybetmeye niyetim yok. Demek ki bunları yaşamam gerekiyormuş. Artık tekrar önüme bakma zamanı.Maşallah, çok pozitifsiniz.ve olmalısınız da.olmaliyiz da.ben de ikinci evliligimi geçen sene Ağustosda yaptım .ilk evliliği saymayim kısa sürdü.yaklasik 18 sene sonra yaş 42 iken evlilik nasip etti,rabbim.ve daha fazla geç kalmadan tüp bebek denedik.iki defa denedik ama olmadı.ikincisi geçen hafta sonucunu aldık.bekliyirum iki ay sonra tekrar deneyeceğim ins.ve biliyorum ki rabbim bizimle ..ümidimi kaybetmedim..