Merhaba amh kaçtı acaba toplanan yumurtalar noldu prp ise yaradimiMerhabalar çok güzel geçti opu. 4 folikül de dolu çıktı ve 4 yumurta aldılar. İnşallah hepsi kaliteli olur ve döllenirlerÖnceki 3 tedavide hemen hemen yarısı boş çıkıyordu. İlk kez hepsi dolu çıktı. Sanırım prp, beslenme ve takviyeler işe yaramış gibi görünüyor. Şimdi heyecanla yarın sabahı bekleyeceğim. Arayıp döllenip döllenmediklerini haber verecekler
Merhaba. Amh seneler önce 0,8’di. Sonra da tekrar baktırmadım. Düşmüştür kesin. Düşmesini bilmek bana bir artı sağlamıyor. Toplanan yumurtalardan biri döllendi, kendisi 9 gündür benimleMerhaba amh kaçtı acaba toplanan yumurtalar noldu prp ise yaradimi
Merhaba bende tup bebek ılacları kullandım fakat bir yumurtam 17 oldu sadece diğerleri kucuk kaldı Dr tek yumurtayla yola cıkmayalaım dedi iptal ettik amh 025 acaba hangi vitaminleri kullandınız yardımcı olurmu sun banadaMerhaba. Amh seneler önce 0,8’di. Sonra da tekrar baktırmadım. Düşmüştür kesin. Düşmesini bilmek bana bir artı sağlamıyor. Toplanan yumurtalardan biri döllendi, kendisi 9 gündür benimleumarım sımsıkı tutunmuştur kerata 3 gün sonra test vereceğim.
Prp’nin işe yarayıp yaramadığını söylemek için elimde veri yok maalesef. İlk kez 4 folikülün 4ü de dolu çıktı. Doktor bile şaşırdı buna. Tek fark bu oldu benim için. Ancak 2si olgun değilmiş. Ben prp yaptırmak istediğimde doktorum bu işlemin kanıtlanmış bir faydası olmadığını ama yine de yumurtası olmayanlara uygulandığını söyledi. Benim tercihim yaptırmaktan yana oldu. İlerde ahh keşke yaptırsaydım da deneseydim demek istemedim.
Yuksek doz verdim demıstı banaMerhaba bende tup bebek ılacları kullandım fakat bir yumurtam 17 oldu sadece diğerleri kucuk kaldı Dr tek yumurtayla yola cıkmayalaım dedi iptal ettik amh 025 acaba hangi vitaminleri kullandınız yardımcı olurmu sun banada
Benim amh 003 sol da folikül yok sağda 2 oluyo ama erken çatmıyordu yaş 37 bende prp oldum 1 ay önce inşallah bende güzel haberler veririm umarım bebegin seninle olur hersey gönlünce olsun rabbim pozitif haber almanı nasip etsinMerhaba. Amh seneler önce 0,8’di. Sonra da tekrar baktırmadım. Düşmüştür kesin. Düşmesini bilmek bana bir artı sağlamıyor. Toplanan yumurtalardan biri döllendi, kendisi 9 gündür benimleumarım sımsıkı tutunmuştur kerata 3 gün sonra test vereceğim.
Prp’nin işe yarayıp yaramadığını söylemek için elimde veri yok maalesef. İlk kez 4 folikülün 4ü de dolu çıktı. Doktor bile şaşırdı buna. Tek fark bu oldu benim için. Ancak 2si olgun değilmiş. Ben prp yaptırmak istediğimde doktorum bu işlemin kanıtlanmış bir faydası olmadığını ama yine de yumurtası olmayanlara uygulandığını söyledi. Benim tercihim yaptırmaktan yana oldu. İlerde ahh keşke yaptırsaydım da deneseydim demek istemedim.
Merhabalar. Tedavinizin iptal edilmesine üzüldüm ama tek yumurtayla devam etmenek doğru karar olmuş. Yaşınız kaç bilmiyorum ama amh’ı unutun, siz yumurtanız olup olmadığına bakın, yumurtanız varsa gerisi de gelecektir. Yumurtaların beraber büyümesi için priming diye bir ön tedavi uyguluyorlar, önceki adetin sonuna doğru başlanıyor. Bu ön tedaviden önce benim de yumurtalar da dengesiz büyüyordu. Bunu doktorunuzla görüşün isterseniz.Merhaba bende tup bebek ılacları kullandım fakat bir yumurtam 17 oldu sadece diğerleri kucuk kaldı Dr tek yumurtayla yola cıkmayalaım dedi iptal ettik amh 025 acaba hangi vitaminleri kullandınız yardımcı olurmu sun banada
Amin inşallahBenim amh 003 sol da folikül yok sağda 2 oluyo ama erken çatmıyordu yaş 37 bende prp oldum 1 ay önce inşallah bende güzel haberler veririm umarım bebegin seninle olur hersey gönlünce olsun rabbim pozitif haber almanı nasip etsin
Inşallah canım çok saolAmin inşallahUmarım prp’nin faydasınu görürsünüz sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruz
Cok tesekr ederim verdiğin bilgi ıcın peki bu vitaminleri doktormmu o erdi size yumurta 5 tane gorundu sadece 1 tanesi buyuduMerhabalar. Tedavinizin iptal edilmesine üzüldüm ama tek yumurtayla devam etmenek doğru karar olmuş. Yaşınız kaç bilmiyorum ama amh’ı unutun, siz yumurtanız olup olmadığına bakın, yumurtanız varsa gerisi de gelecektir. Yumurtaların beraber büyümesi için priming diye bir ön tedavi uyguluyorlar, önceki adetin sonuna doğru başlanıyor. Bu ön tedaviden önce benim de yumurtalar da dengesiz büyüyordu. Bunu doktorunuzla görüşün isterseniz.
Kendinize bir yol haritası çizmeniz lazım. Ben ilk adımı İdil Bozkurt’un online eğitimine katılarak atmıştım. Bu eğitim benim bakış açımı değiştirdi. Kendisini sosyal medyadan takip edebilirsiniz, bu konuda pek çok paylaşımı var.
Ben beslenmemi kökten değiştirdim. Gluten, inek sütü ve rafine şeker tüketmeyi bıraktım. Sebze ve meyve ağırlıklı beslendim. 3 ay boyunca çok sayıda takviye kullandım. Resveratrol, astaksantin, melatonin, d vitamini, omega3, alfa lipoik asit, metil formda folik asit, selenyum, çinko, c vitamini ve koenzim kullandım. Siz de kendiniz için bir yol belirleyip kendinize uygun takviyeleri alabilirsiniz.
Priming tedavisini nerde yaptırtınız netten baktım oyle birsey goremedım her doktor bunu biliyormu acabaCok tesekr ederim verdiğin bilgi ıcın peki bu vitaminleri doktormmu o erdi size yumurta 5 tane gorundu sadece 1 tanesi buyudu
Birkaç tanesi eski doktorumun önerisiydi, 2 tanesi şimdiki doktorumun, bir de üstüne İdil hanım’ın önerilerinden ekleyince böyle bir liste ortaya çıktı. Kombo yaptım tam olarakCok tesekr ederim verdiğin bilgi ıcın peki bu vitaminleri doktormmu o erdi size yumurta 5 tane gorundu sadece 1 tanesi buyudu
O ayrı bir tedavi gibi değil. Tüp bebek doktorum yaptı. Yumurtalar eşit büyüsün diye önceki adet döneminin sonunda ilaç kullanıyorsunuz, adet başlayınca da tüp bebek tedavisine başlıyorsunuz. Doktorunuz da biliyordur bunu.Priming tedavisini nerde yaptırtınız netten baktım oyle birsey goremedım her doktor bunu biliyormu acaba
Neden moraliniz bozuldu? Ne güzel 4 tane yumurtanız var15 16 17 mm 4 tane galiba yumurta var sanırım 2-3tane geride kalmıs. Pek de dinlemedim zaten Masadan kalkarken moralim bozuldu bir yumurta yeter diyorlar ama hoca genetik deneyeceğiz dediği için 5. Güne gitmesinide bekleyeceğiz. Uzun bekleyişler zor işler. Allahım herkes için kolay kılsın.
Yarın kan vereceğim. Çok heyecanlıyımCanım test yaptın mı kaçıncı günün
Yaa harikaYarın kan vereceğim. Çok heyecanlıyımyarın 12.gün.
Öncekilerde beklemesi çok zor gelmişti, bu sefer kolay geçtiYaa harikacok sabırlısın canım 12 gün beklemek büyük emek.. inşallah pozitif olacak Evde test yaptın mı hiç?
Rabbim gönlüne göre versinÖncekilerde beklemesi çok zor gelmişti, bu sefer kolay geçtidün sabah eşimin ısrarıyla evde test yaptım, negatif çıktı. Ben o testlere güvenmiyorum, yapmaz olaydım dedim sonradan Artık ne olduğunu bugün kandan öğreneceğiz İnşallah pozitif olacak
Amin inşallahRabbim gönlüne göre versin