43 yaş tüp bebek deneyimim

Bende uzun süredir omega 3 kullanıyorum adetin 2. Günü diye mi böyle az gördü bilmiyorum 2 ay önce adetin 7.Günü gibi muayene olmuştum daha fazlaydı.birde şuan olmadı gerekenden daha büyük olanlar var ilaç verdiğimizde onlar daha da büyücek orantısız olcak dedi bakalım önümüzdeki ay nolcak ben bu ay başlarım sanıyordum 😊 adetin kaçıncı günü oluyor yarın peki
Her zaman ikinci yada üçüncü günü kontrol yapılıp tedaviye başlanıyor. Arkadan gelenler oluyor evet ama dediğin gibi farklı büyüklükler çok istenen bir durum değil.. geçen ay ben de üzülmüştüm, olsun bir ay geç olsun sonu pozitif olsun ☺️

Her zaman ikinci yada üçüncü günü kontrol yapılıp tedaviye başlanıyor. Arkadan gelenler oluyor evet ama dediğin gibi farklı büyüklükler çok istenen bir durum değil.. geçen ay ben de üzülmüştüm, olsun bir ay geç olsun sonu pozitif olsun ☺️
Priming diye bir şey yapıyorlar. Adetin 20.günü gibi ilaç veriyorlar. Adet başlayınca da tedavi başlıyor. Benim son iki tedavimde yaptılar. Hepsi beraber büyüdü. Belki benzer bir şey uygularlar.

Priming diye bir şey yapıyorlar. Adetin 20.günü gibi ilaç veriyorlar. Adet başlayınca da tedavi başlıyor. Benim son iki tedavimde yaptılar. Hepsi beraber büyüdü. Belki benzer bir şey uygularlar.
Evet bi kaç yerde daha okudum reglin 20-21.günü ilaç verildiğini, bana doktorların hiç biri önermedi.. bakalım yarın neler diyecekler.. eğer yine başlayamazsak sorarım doktora.. teşekkürler canımcım.. nasılsın peki sen? Hissediyoer musun güzel minik bişeyler 😁🥰

İnşallah canım hayırlısıyla 😊🙏

Bana aynı boyutta değiller bir büyüsün istiyorum dedi o yüzden de erteledi ama ekstra bi ilaçta vermedi adete bir hafta kala estrofem iç dedi sadece

Evet bi kaç yerde daha okudum reglin 20-21.günü ilaç verildiğini, bana doktorların hiç biri önermedi.. bakalım yarın neler diyecekler.. eğer yine başlayamazsak sorarım doktora.. teşekkürler canımcım.. nasılsın peki sen? Hissediyoer musun güzel minik bişeyler 😁🥰
İyiyim. Batma şeklinde ağrı var ama onun dışında sıfır belirti. İçerisi çok şiş gibi hissediyorum. 10 günüm kaldı 🙈😂

Bana aynı boyutta değiller bir büyüsün istiyorum dedi o yüzden de erteledi ama ekstra bi ilaçta vermedi adete bir hafta kala estrofem iç dedi sadece
Bana da son tedavimde estrofem verdiler. Priming o işte size yapacaklar. Öncekinde de bant vermişlerdi. İnşallah sizinkiler de beraber büyürler 🥰✨

Bende yarın baslıyorum uzun protokol gibi. cetroıde kac gun kullandınız gonalf 225 ve menopur ığnelerim olacak.

Bende yarın baslıyorum uzun protokol gibi. cetroıde kac gun kullandınız gonalf 225 ve menopur ığnelerim olacak.
Gözünüz aydın ☺️ 5 gün cetrotide kullandım. Bu sefer gonalf yoktu, sadece meriofert 150 vardı. Bir de başlangıçta bir kutu klomen kullandım. İnşallah süreciniz kolaylıkla ilerler ve olumlu sonuçlanır 🙏

Gözünüz aydın ☺️ 5 gün cetrotide kullandım. Bu sefer gonalf yoktu, sadece meriofert 150 vardı. Bir de başlangıçta bir kutu klomen kullandım. İnşallah süreciniz kolaylıkla ilerler ve olumlu sonuçlanır 🙏
Sağ ol canım gonopeptly ile başladım dozuda az ama agrı yapıyor hatta bgn adet olucam sandım 24.günüm. 4 gun var regle. Erkenden regl olma durumu olurmu

Kontrol vardı buyume asamasındalar bakalım cumaya kadar bellı olur dedıler toplama günü.
Nasılsın iyimisin
Ne güzel haber :) Büyüsünler güzelce minnaklar. O zaman önümüzdeki hafta alıyorlar yumoşları.
Ben iyiyim. İnanılmaz şiştim ilaçlardan. Önceki seferler bu kadar çok ilaç var mıydı onu hatırlamaya çalışıyorum :) Teste son 5 gün. Heyecanla bekliyorum. Umarım sımsıkı tutunmuştur bana minik :dua:

Ne güzel haber :) Büyüsünler güzelce minnaklar. O zaman önümüzdeki hafta alıyorlar yumoşları.
Ben iyiyim. İnanılmaz şiştim ilaçlardan. Önceki seferler bu kadar çok ilaç var mıydı onu hatırlamaya çalışıyorum :) Teste son 5 gün. Heyecanla bekliyorum. Umarım sımsıkı tutunmuştur bana minik :dua:
Haydi inşallah. Kolay değil bu süreçler. Güzel haberını bekliyoruz.
Gonalf 225 ve menopurla devam. Günler geçiyor bıkac gun gectı bile

Haydi inşallah. Kolay değil bu süreçler. Güzel haberını bekliyoruz.
Gonalf 225 ve menopurla devam. Günler geçiyor bıkac gun gectı bile
Sana da kolaylıklar diliyorum. Zor süreç ama inşallah sonunda emeklerimizin karşılığını alacağız 🙏 başladıktan sonra hemen geçiyor zaman. Bu tedavim çabucak geçti gibi ama bu bekleme daha yavaş geçiyor. Sonra senin de günlerini sayacağız 🥰🤗

X