Merhabalar. Tedavinizin iptal edilmesine üzüldüm ama tek yumurtayla devam etmenek doğru karar olmuş. Yaşınız kaç bilmiyorum ama amh’ı unutun, siz yumurtanız olup olmadığına bakın, yumurtanız varsa gerisi de gelecektir. Yumurtaların beraber büyümesi için priming diye bir ön tedavi uyguluyorlar, önceki adetin sonuna doğru başlanıyor. Bu ön tedaviden önce benim de yumurtalar da dengesiz büyüyordu. Bunu doktorunuzla görüşün isterseniz.
Kendinize bir yol haritası çizmeniz lazım. Ben ilk adımı İdil Bozkurt’un online eğitimine katılarak atmıştım. Bu eğitim benim bakış açımı değiştirdi. Kendisini sosyal medyadan takip edebilirsiniz, bu konuda pek çok paylaşımı var.
Ben beslenmemi kökten değiştirdim. Gluten, inek sütü ve rafine şeker tüketmeyi bıraktım. Sebze ve meyve ağırlıklı beslendim. 3 ay boyunca çok sayıda takviye kullandım. Resveratrol, astaksantin, melatonin, d vitamini, omega3, alfa lipoik asit, metil formda folik asit, selenyum, çinko, c vitamini ve koenzim kullandım. Siz de kendiniz için bir yol belirleyip kendinize uygun takviyeleri alabilirsiniz.