- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
CANIM ELTİYE ASLA GÜVENME İKİ YÜZLÜ GENELDE HEPSİELTİLERİM BAŞTA. KÜÇÜK ÇOK FENA. İKİ BÜYÜKLE KONUŞMUYOM DİYODU BENDE ACIMIŞTIM.
SONRA Bİ GÜN DEDİKİ AYŞE İLE FATMA ÇOK MERAK EDİYO. SENİN KOCANIN BU KADAR İŞ YAPMASINI. HEPSİ KARDEŞ AMA SENİNKİ SENİN AĞZININ İÇİNE BAKIYO. NE YAPIYOSUN DEDİ. BEN ŞOK OLDUM. HANİ KONUŞMUYODUN ONLARLA DEDİM. BENDEN ALIP ONLARA. ONLARDAN ALIP BANA SATIYOMUŞ. ÇOK KIZDIM. KAVGA ETTİK. OH RAHATIM ŞİMDİ . BİDE EV ALCAM DİYODU BENDEN MEHİRİMİ İSTEDİ VERMEDİM.. BELKİDE MEHİRİ ALMAK İÇİN ROL YAPTI BANA. ŞİMDİ RAHATIM.
bu çok genel bir yorum olduCANIM ELTİYE ASLA GÜVENME İKİ YÜZLÜ GENELDE HEPSİ
Evet canim benim amacimda oydu.tepki vermen icine atmaman.ne oldu rahatlamis oldun.hatasini anladi.erkek arkadaslariyla bulusmaya giderken bile senide goturmek istedi.ben eskiden insanlara hic tepki vermezdim cok zararini gordum artik oyle degilim hicbirseyi icime atmiyorum.sen en iyisini yaptin abartmadin.canim arkadasim Yüce Rabbim ne dilegin varsa onu versin.yüzün hep gulsun insallahSagolsun ewet yuzuk de almis ama tepki vermesem niue kirildigimi anlamayacakti
Yok abartmadim hatta eski ben olsam bi kiyamet daha koparirdim sakince hediyesimi kabul ettim ve asil neye kirildigimi anlattim o da sen cocuk gorunce kotu oluyosun ondan ozellikle goturmedim seni dediEvet canim benim amacimda oydu.tepki vermen icine atmaman.ne oldu rahatlamis oldun.hatasini anladi.erkek arkadaslariyla bulusmaya giderken bile senide goturmek istedi.ben eskiden insanlara hic tepki vermezdim cok zararini gordum artik oyle degilim hicbirseyi icime atmiyorum.sen en iyisini yaptin abartmadin.canim arkadasim Yüce Rabbim ne dilegin varsa onu versin.yüzün hep gulsun insallah
Aminnn cnm benim su anki dilegim adetimin kesilmesi namazi ozledimEvet canim benim amacimda oydu.tepki vermen icine atmaman.ne oldu rahatlamis oldun.hatasini anladi.erkek arkadaslariyla bulusmaya giderken bile senide goturmek istedi.ben eskiden insanlara hic tepki vermezdim cok zararini gordum artik oyle degilim hicbirseyi icime atmiyorum.sen en iyisini yaptin abartmadin.canim arkadasim Yüce Rabbim ne dilegin varsa onu versin.yüzün hep gulsun insallah
Yogunmusun yoksa lekemi devam ediyor.bende bugun soküldümHala deli gibi adet oluyorum 12 gun oldu lekelerle sokuleli 8 gun oldu
Yogun canim baya ped dauanmio adet kani ama tertemiz masallahYogunmusun yoksa lekemi devam ediyor.bende bugun soküldüm
Hayirlisiyla bi bitsinde dk hapina bu ayda devam edecenmiYogun canim baya ped dauanmio adet kani ama tertemiz masallah
Bilmiyorum adam israr edio zaten tedavi olamiyoz kendi haline birakalim diyorHayirlisiyla bi bitsinde dk hapina bu ayda devam edecenmi
Niye kullanacanki kistin gitti seninBilmiyorum adam israr edio zaten tedavi olamiyoz kendi haline birakalim diyor
Adama bebek istemiyorum dedimNiye kullanacanki kistin gitti senin
Bugun druma gittim kanamayi keselim dedi on gun kullanicam iki gun sonra da adet olacakmisim tabi cocuk isinden vazgectim demedim adet olunca gel dediNiye kullanacanki kistin gitti senin
Adam dedigin doktormu esinmiAdama bebek istemiyorum dedim
Ne anladim ben bu isten simdi adetin kesilecek 12 gun sonra tekrarmi adet olacan.sen adetliyken aspirin iciyonmu.simdi iciyorsan oda kanamani durdurmazBugun druma gittim kanamayi keselim dedi on gun kullanicam iki gun sonra da adet olacakmisim tabi cocuk isinden vazgectim demedim adet olunca gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?