- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.021
11 YAŞIMDAN BERİ ADET OLUYORUM YUMURTA REZERVLERİM TÜKENDİ:)kendılıgınden cnm ama onun hormonları mukemmel gıbıydı fsh 4 5 arası çıkıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 YAŞIMDAN BERİ ADET OLUYORUM YUMURTA REZERVLERİM TÜKENDİ:)kendılıgınden cnm ama onun hormonları mukemmel gıbıydı fsh 4 5 arası çıkıyordu
HER ADET OLDUGUMDA UMUDUM BİTİYOR ONDAN SONRA TEKRAR BASLIYOR.evet hepsı tedavıyle oldu umarım baska sorun cıkmaz esıme karsı öfkem de gectı sankı ama cocuk ıstegı sen bıttı desen de gectı desen de gecmıyor bu farklı bırsey ne kkadar ıstemıyorum desem de sanaırım adet olunca koşa koşa hadı bır kez daha denıyım dıyecem bu cok farklı bırsey vazgecmek ıstıyorsun ama vazgecemıyorsun
bendde cok erken oldum hemde pkoyum her ay senın bır yumurtan cıkıyorsa benım on onbes yumurtam cıkıyor rezervım erken tukenır benım11 YAŞIMDAN BERİ ADET OLUYORUM YUMURTA REZERVLERİM TÜKENDİ:)
rahım fılmı onerırım sana ısrarla cunku o fılm bıle bebıs sansını arttırıyor ayrıca fılm cekmeden nasıl asılama yaptılar kı sanaCANIM BENİM MAAŞIMIN HEPSİ KREDİYE GİDİYOR BUNDAN SONRA TÖVBELİYİM KREDİ CEKMEYE EŞİMDE DEVLET MEMURU DEGİL.DÖNER DÜKKANIMIZ VARDI BİR HAFTA ÖNCE DEVRETTİK BU DÜKKAN HERSEYİMİZİ YEDİ BİTİRDİ.ELİMİZDE AVUCUMUZDA HİÇBİRSEY KALMADI.ÜSTÜNE ÜSTÜK DÜNYA KADAR BORÇ KALDI.BİR HAFTADIR BİR EMLAKCI ARKADAŞININ YANINDA İŞE BASLADI DAHA SİFTAH YAPMADIK.NE ZAMAN BORCLARIMIZ BİTECEK BELLİ DEGİL.ŞUAN İÇİN TÜP BEBEK YAPTIRMAK BENİM İÇİN HAYAL.RAHİM FİLMİ CEKTİRMEDİM.AŞILAMA BİR KERE YAPTIRDIM TUTMADI
ufff dua edıyorum hep Allahım ya hayırlı bır evlat ver bana ya da bu isteği al içimden dıyorum cunku her nekadar herkesın yuku kendıne agır ama hıc hamıle kalamamak kalıpta mezara koymaktan daha ıyı aklımdan cıkmıyorlarHER ADET OLDUGUMDA UMUDUM BİTİYOR ONDAN SONRA TEKRAR BASLIYOR.
Ben adetliyim okurdum yoksa.fatmacim sira bende canim kocamla kavga ettik bosaniyoruz cok kotuyumKizlar su 4 taneyi lutfen biri alabilir mi benim kanama devam ediyor abdest tutmuyor okuyamiyorum okuyabilsem kimseye demeyecegim zaten
Ne oldu cnm dur bi sakin ol setin kanli ol cnm benim bi sorun ne anlatir misinBen adetliyim okurdum yoksa.fatmacim sira bende canim kocamla kavga ettik bosaniyoruz cok kotuyum
ne oldu yaBen adetliyim okurdum yoksa.fatmacim sira bende canim kocamla kavga ettik bosaniyoruz cok kotuyum
Minecim cok kotuyum yalnizimne oldu ya
katre584 cnm senin okudugun 6 taneyi bu listede bi arkadasin adina yazssak sikinti olur mu sana
Tamam 4 tanesini yazdim bu listeye 2 tanesi de simdiki listeye cnm sana 4 yazicam 2 tane okuycaksin ya da istersen o iki tane kenarda kalsin direk 4 tane oku nasil istersenYok farketmez
Olmustur o merak etme seytan vesvese veriyor sana dinlemeKızlar bugün Adak kurbanımı kestirdim kabul oldu mu bilmiyorum .(ailem Adak için kestirdigimi bilmiyordu, hayırlı bi evlilik yapma niyetiyle kestirdim çünkü) abim ,annem ve ben gittik hayvan pazarına. Ben hiç anlamam hangisi iyidir hangisi kötüdür.annem bitane beğendi anlaştık.hayvanı kesmeye götürüyorlar (hemen yanında kesimhane var, kosturmacayla götürdüler hayvanı) annem dediki
"Hayvan dişi mi erkek mi? "
Adam" bunlar .....bişey dedi" (ne dediğini hatırlamıyorum o yüzden .... koydum)
Annem "o ne demek"dedi.
Adam"yani ne dişi ne erkek "dedi.
anneminde benimde içime sinmedi .ama kesimhane den geri getirin almıyoruz bunu diyemedik.
Birde geçen hafta regl oldum o yuzden de kesmeyi istemedim.reglim bitsin ki arkasından namaz kilayim diyip bu hafta kestirdim. Normalde 4 günde biter reglim bugün 7 gün oldu hala bitmedi
ALLAH kabul etmedi mi benim kurbanımı .inanamayacaginiz kadar üzüldüm böyle olmasına Ağlıyorum ben şimdi.
Tamam 4 tanesini yazdim bu listeye 2 tanesi de simdiki listeye cnm sana 4 yazicam 2 tane okuycaksin ya da istersen o iki tane kenarda kalsin direk 4 tane oku nasil istersen
Bakalim hele bi iki gun gecsin benim adetim bugun azaldi yarin kesilirse ben okurumTm cnm ama hastayım dha 3. Günüm bi süre dha okuyamcam 2 taneyi de başkasına yaz sorun olmcaksa
YENI LISTE HAZIR EBRULIM ICIN OKUYCAZ ASMUNIKAL BIR SURELIGINE BURDA OLMAYACAK BUYRUN IKI GUN ICINDE TESLIM EDELIM