- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
DOKTOR ÇOK ILGILIYDI YANI ENINE BOYUNA BAKMADAN MUAYENESINI YAPMADAN GECISTIRMEDI HEM RAHIM AGZINI KONTROL ETTI KANAMAMA BAKTI HEMDE RAHME YUMURTALIKLARA BAKTI NORMALDE HEMEN BAKIP YOLLUOLARDIönemli olan hastane değil zaten doktor
ne güzel seni böyle mutlu görmek :)DOKTOR ÇOK ILGILIYDI YANI ENINE BOYUNA BAKMADAN MUAYENESINI YAPMADAN GECISTIRMEDI HEM RAHIM AGZINI KONTROL ETTI KANAMAMA BAKTI HEMDE RAHME YUMURTALIKLARA BAKTI NORMALDE HEMEN BAKIP YOLLUOLARDI
prolaktın 19.57 çıktı yuksek hatta ust sınırda ınsallah bu engel olmaz bana stres yaptım çok cıktı dıye dusunuyorumne güzel seni böyle mutlu görmek :)
herşey yolunda gider inşallahprolaktın 19.57 çıktı yuksek hatta ust sınırda ınsallah bu engel olmaz bana stres yaptım çok cıktı dıye dusunuyorum
canım nasılsın hafta sonu dr gitcem cinsiyeti dermi acabagulucuks arkadaşım için 4 tane okudum Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşALLAH
iyim canım sen nasılsın.?canım nasılsın hafta sonu dr gitcem cinsiyeti dermi acaba
iyiyim canım karnım kasılmaya başladı büyüor sanırım çok şiş o rahatsız ediyor yemek yiyince sığamıyorum biyereiyim canım sen nasılsın.?
benim bu zamanlarda belli olmuştu ama hem erkek olduğu için belli olmuştu hemde doktor söyledi..bazı doktorlar yanıltmamak için 18.haftayı bekliyor inşALLAH seninde belli olur..
benim 700 çıkmıştı..ilacla düşüyor korkma...prolaktın 19.57 çıktı yuksek hatta ust sınırda ınsallah bu engel olmaz bana stres yaptım çok cıktı dıye dusunuyorum
evet canım öyle oluyor.. bencede söylerse süpriz olsun :)iyiyim canım karnım kasılmaya başladı büyüor sanırım çok şiş o rahatsız ediyor yemek yiyince sığamıyorum biyerebende koşullanamdım söylerse sürpriz olcak bir ay sonraya odaklandım
yha bende bıran cok korktum ama dra gıttım yıne sorun yok dedı rahatladımbenim 700 çıkmıştı..ilacla düşüyor korkma...
kızlar elanurbıldırım yaptı mı yapmadıysa dagıtıcam onukılerı yarın yenı lısteye gececegız belgın ve asmu bıldırım yapmadı gırememıslerdır okumustur onlar ama bıldırım yapmaıkları için bılemıyorum
MİDEN BULANMISTI AMA HATIRLIYONMU BASIN DÖNÜYORDUcanım bende hep belirti arardım bir ay hatırlarsan çok kasık ağrım oldu gebe değildim gebe kaldığım ayda oldu sallamadım iyki düşmedi dikkat etmedım hiç gebeymişim
CANIM BEN GULUCUK İÇİN OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN.İNT KAPANDI HASTANEYE NÖBETE GELDİĞİMDE GİRİYORUMkızlar elanurbıldırım yaptı mı yapmadıysa dagıtıcam onukılerı yarın yenı lısteye gececegız belgın ve asmu bıldırım yapmadı gırememıslerdır okumustur onlar ama bıldırım yapmaıkları için bılemıyorum
ÖNÜMÜZDEKİ 3 GÜN İZİNLİYİM CUMARTESİ NÖBETE GELECEM.BEN SIRADAKİ KİŞİ İÇİN 4 TANE OKUYACAM İNSALLAH HATTA CUMARTESİ GÜNÜNE KADAR IKINCI KİŞİ İÇİNDE 4 TANE OKURUM.CUMARTESİ BİLDİRİM YAPARIM.SEN ÖNÜMÜZDEKİ 2 KİŞİ İÇİN BENİM YERİME 4 ER TANE YAZARMISIN.GULUCUGE OKUDUM O HARİÇ.kızlar elanurbıldırım yaptı mı yapmadıysa dagıtıcam onukılerı yarın yenı lısteye gececegız belgın ve asmu bıldırım yapmadı gırememıslerdır okumustur onlar ama bıldırım yapmaıkları için bılemıyorum
GÖZÜNAYDIN CANIM ARKADASIM DAHA GÜZEL HABERLERİNİ ALACAGIZ İNŞALLAHkızlarrrrr fakulteye gıttı sabah eşim bıraktı kadın doguma gıttım ıyıce muayene oldum allltan rahım agzıma da baktı bır sorun yok kanama dk hapındanmıs ve gecermıs gebelıge engel degılmıs veeeeee en güzel haberim size
benim ıkı yumurtalıgım da polikıstıktı ama simdi sağ yumurtalıgım hafıf pko sol yumurtalıgım normal kan tahlılı verdım prolaktın de bakıldı bakalım sonucları beklıyorum o kadar mutlu oldum kı anlatamam bır an once ewe gelıp yazmak ıstedım size canlarım benım hep dualarımız sayesınde oldu dua kardeşlerim benim rabbım sızden hıc ayırmasın
prolaktınım de ıyı cıkarsa çok çok mutlu olacagım şimdi gusl alıcam yasinlerimi okuycam sonra yemek yapıcam kocamı beklıycem Allahım ne guzel bır gun
İNSALLAH CANIM.BEN BELİRTİ BEKLERKEN ŞİMDİDE MANTAR ENFEKSİYONU OLDUM KENDİ YÖNTEMİMLE CÖZMEYE CALISIYORUMınsalllahhhh bu belırtılerı yasarsın bu ay ve psıkolojık olmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?