- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.621
canım selamunaleyküm. işine karışmak gibi olmasın ama senden bir şey rica edecektim, herkesin ismini yanlarına yazsak bir kaç kelime ile de isteklerini yazsak nasıl olur önceden okumak isteyen olursa diye düşündüm bende erkenden okuyup bitirmek istiyorum böyle bir şey geldi aklıma zor olmayacaksa senin için fikrimi dikkate alabilirsin istersen
Aynisini diyrvektimcanım selamunaleyküm. işine karışmak gibi olmasın ama senden bir şey rica edecektim, herkesin ismini yanlarına yazsak bir kaç kelime ile de isteklerini yazsak nasıl olur önceden okumak isteyen olursa diye düşündüm bende erkenden okuyup bitirmek istiyorum böyle bir şey geldi aklıma zor olmayacaksa senin için fikrimi dikkate alabilirsin istersen
Olur yazar gelince konu sshibiMerhaba kızlar bende katılabilirmiyim acaba
Aynisini diyrvektimcanım selamunaleyküm. işine karışmak gibi olmasın ama senden bir şey rica edecektim, herkesin ismini yanlarına yazsak bir kaç kelime ile de isteklerini yazsak nasıl olur önceden okumak isteyen olursa diye düşündüm bende erkenden okuyup bitirmek istiyorum böyle bir şey geldi aklıma zor olmayacaksa senin için fikrimi dikkate alabilirsin istersen
Ekliyorum hemenMerhaba kızlar bende katılabilirmiyim acaba
Kuzum zerre nin sirasi gelince ona fetih suresi okuyalimKuzum zerre bekardı bize okumak istedi sanırım
Olur canım iyi düşündünKuzum zerre nin sirasi gelince ona fetih suresi okuyalimo bekar
Kuzum zaten cogumuz onceden okuyoruz hazirliyoruzHergun bir kişiye mı okuncak öyleyse benim Kadir gecesine kadar olabilir mi başka hatimlerimde vardı o gün hepsinin duasını bir yapmak istiyorumMagnifiaque
Evet hergun bir kisiye Bir taneCok guzel olmus hergun 1 tane okunacak dimi canım olmazsa tekrar basa doneriz
Evet kuzum igne tedavisi icin bugun rdvum vardi sukur biraz gelisme varCanım benim duam hayırlısıyla tüp bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek.
Magnifiaque doktora bebiş için mi gittin
Kusura bakma canim yanlis yazmisimMagnifiaque canım beni yanlis yazdın galiba bildiri gelmedi
Evet hepiniz yazin ben isminizin yanina ekleyim dualarinizi simdi elif icin basladik yarin turkiye saatiyle 21.00 de tum listeyi bitirmis olalim insallahKizlar hepinizden dualarinizi istesem isteyen uzun uzun etsin duasiniben kucuk kucuk yanina da eklerim ama gunu geldikce paylasirim da ?
isimlerinizi koycam insallah
ben okudum Elif e ALLAH ım kabul etsin hayırlısıyla yavruşuna kavuşursun inşallah canım benimEvet Arkadaslar ilk gunumuz de Elif (Life light ) icin basliyoruz
Elifin duasi : hayırlısıyla tüp bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek.
Meryem suresi
Life light
Z Zerre
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami
Havva Aras
Z zinciriye
KelebekkB
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
goah
S sedna03
V Vavin
Cookiie
kun fe yekunnnn
M Mucizebekleyis
ilk estagfirullah ve salavat getirelim niyetimizi oyle yapalim
Hadi inşallah bu ay olacak Allahın izniyleEvet kuzum igne tedavisi icin bugun rdvum vardi sukur biraz gelisme var
Kusura bakma canim yanlis yazmisim
Ben Hilal, gebeyim, hayırlısıyla sağlıkla zamanında kolay bir doğumla yavruma kavuşmak için okuyorum,,, Rabbim okunan duaların yüzü suyu hürmetine isteyen herkese özellikle dua arkadaşlarıma anneliği tattırsın inşallahEvet hepiniz yazin ben isminizin yanina ekleyim dualarinizi simdi elif icin basladik yarin turkiye saatiyle 21.00 de tum listeyi bitirmis olalim insallah