- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.601
Canım ben bu defa katılmayağım çok okumalarım var. Gerektiğinde beni etiketle canım Hepinize duacıyım Rabbim dualarinızı kabul etsin inşallahSoLeiL12
pawlover
zey_nep
M Manda_Lina
kun fe yekunnnn
sweetgirlcandy
Morm
Katilmak istermisiniz Kizlar
Tamam Canim Allah razi olsunCanım ben bu defa katılmayağım çok okumalarım var. Gerektiğinde beni etiketle canım Hepinize duacıyım Rabbim dualarinızı kabul etsin inşallah❤
Cok guzel olmus hergun 1 tane okunacak dimi canım olmazsa tekrar basa donerizGozden kacirdigim varsa soyleyin
Sira bu sekilde begenmiyorsaniz degistirebilirim
İsmim Elif canımCanim, life light arkadasimizin ismi neydi. Ben simdi okuyayim,
Tamam canim, simdi okuyorum.İsmim Elif canım
Canım sağ ol Rabbim şimdiden kabul etsin inşallahSoLeiL12
pawlover
zey_nep
M Manda_Lina
kun fe yekunnnn
sweetgirlcandy
Morm
Bende katılmak isterimSoLeiL12
pawlover
zey_nep
M Manda_Lina
kun fe yekunnnn
sweetgirlcandy
Morm
Canim ben katilamayacagim cunku hasta olursam okuyabilecek kimse yok bidesayibolarak az kisi ona gire ben hatimimi kadir gecesi vermek istiyrdum ama bu sayi olarak cok azkisiyiz kusura bakmayinElifi yanlis etiketlemişin canim sanirim
Sen bilirsin 20 tane de az sayı değil ustunude çok iyi tamamlıyoruz ayrıyeten kendimiz. Biz 10 kişiyle bile 41 tane okudukCanim ben katilamayacagim cunku hasta olursam okuyabilecek kimse yok bidesayibolarak az kisi ona gire ben hatimimi kadir gecesi vermek istiyrdum ama bu sayi olarak cok azkisiyiz kusura bakmayin
Merhaaba okumaya bugün mü başlıyoruz kusura bakmayın eski postları okudum ama kaçırdım sanırım başlangıç tarihini
Bugün paylaştı listeyi canım inşallah o yüzden başladık bizde yarın akşama kadardır büyük ihtimalMerhaaba okumaya bugün mü başlıyoruz kusura bakmayın eski postları okudum ama kaçırdım sanırım başlangıç tarihini