-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.661
Kuzum arapca okunmasi gerek napsak bilmiyorumMagnifiaque canım bende arapça bilmiyorum,yazılmış olanı okuyorum,şimdi okuyacaktım,okumayı da çok istiyorum,nolucak şimdi?
Evet canim elife niyet ederekKızlar 1 tane meryem suresi okuyoruz değil mi ?
Canım arapça derken arapça yazılmış olanı okuyoruz değil mi ? Direk arap alfabesiyle okumamız gerekmiyor değil mi ?Evet canim elife niyet ederek
Hayir direk kurani okuyoruz yani arap alfabesi veya turkce tercumesi degilCanım arapça derken arapça yazılmış olanı okuyoruz değil mi ? Direk arap alfabesiyle okumamız gerekmiyor değil mi ?
Kuzum ismini de alabilirmiyim Allah herkese senin gibi elti versinBenim niyetim öncelikle eltimin ve tüm isteyenlerin hayirli sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri, benim hamileligimin ve doğumumun sağlıklı ve kolay geçmesi iki evladımı da hayırla sağlıkla büyütebilmek nasip olması.Magnifiaque
Ben hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek için ve hamile kaldigimda düşük yapmamak icinLife light ELIF ( hayırlısıyla tup bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek.
Magnifiaque MERVE (Hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmak )
E ELNISMUR
burcusami BURCU (sağlıkli hayırlı evlatlar )
Havva Aras
MUSTAFA AYBARS (Kolay hayirli bir dogum olsun evladina sag salim kavussun, saglikli hayirli evlat olsun, ömrü guzel olsun )
Z zinciriye
KelebekkB
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk HILAL ( hayirlisiyla kolay bir dogumla yavrusuna kavusmak icin)
goah
S sedna03
Cookiie OZGE (hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olması)
kun fe yekunnnn
evremmrv
V Vavin
M Mucizebekleyis CANSU ( tüp bebek tedavisinde sağlıklı bi şekilde pozitifi gormek )
Z Zerre ELIF (hayirli bir is icin fetih suresi )
Canım onun türkçe alfabeyle yazanini okuyorum,tercümeyi değil,sana bırakıyorum bilemiyorum nasıl olacak? Hayırlısı olsunKuzum arapca okunmasi gerek napsak bilmiyorum
İsmim pınar , Niyetim hayırlı ,sağlık evlat Sahibi olmak ..Arkadaslar sizden de dualarinizi bekliyorum
Sen gene de oku Allah bilir niyetini kal listede biz okuruz sana cik diye demedim yanlis anlamaCanım onun türkçe alfabeyle yazanini okuyorum,tercümeyi değil,sana bırakıyorum bilemiyorum nasıl olacak? Hayırlısı olsun