- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.641
Ben özge, hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olması niyetim canım.
1 defamı okuyoruz 2 defamı yoksa 41e tamamlamak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cicegim bugun dedi buyumeye baslamis iki tanesi insallah olur hepimizinHadi inşallah bu ay olacak Allahın izniyle
Kuzum turkce olmaz maalesef bu vesileyle ogrenmeye calis sen kurani ben senin yerine de okurumKızlar yalnız Arapça bilmiyorum Türkçe okusak oluyormu eğer oluyorsa şu an regligim 3.günüm nasip olursa pazartesi felan biter abdeslendikten sonra o güne kadar okunan arkadaşları okusam olur mu
Kuzum gunde bir defa bir kisiye kalani kendimiz tamamliyoruz yoksa cok fazla oluyorBen özge, hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olması niyetim canım.
Ay canım önceki mesajları şimdi okudum sorulmuş zaren kusura bakma tekrar tekrar sormuş gibi oldu. Tamam yarın başlıyroum bende sırayla okumaya Allah işimizi kolaylaştırsınKuzum gunde bir defa bir kisiye kalani kendimiz tamamliyoruz yoksa cok fazla oluyor
Yoo ne zaman istersen sor tabiAy canım önceki mesajları şimdi okudum sorulmuş zaren kusura bakma tekrar tekrar sormuş gibi oldu. Tamam yarın başlıyroum bende sırayla okumaya Allah işimizi kolaylaştırsın
Evet canım birde arkadaşların dediği gibi yanlarında niyetleri yazarsa uyduğu zamanlarda belki bir günde 2 3 arkadaşa okur daha çabuk bitiririzYoo ne zaman istersen sor tabi
Yarin 21 a kadar suremiz var ve bir defa gunde bir kisi icin ama onceden paylasiyorum ki hasta olmadan okumak isyeyenler olursa diye
Allah razı olsun iyi kalpli insanInsallah cicegim bugun dedi buyumeye baslamis iki tanesi insallah olur hepimizin
Kuzum turkce olmaz maalesef bu vesileyle ogrenmeye calis sen kurani ben senin yerine de okurum
Okuyabiliyor musunuz Kurandan ekler eğer okursanız MagnifiaqueMerhaba kızlar ben de katılabilir miyim acaba?
Okuyabiliyorum KuranOkuyabiliyor musunuz Kurandan ekler eğer okursanız Magnifiaque
Tamam ekler inşallah arkadaş ,Okuyabiliyorum Kuran
Teşekkür ederimTamam ekler inşallah arkadaş ,
Hadi inşallah şifa olsun güzel gelişsin herşey MagnumAynisini diyrvektim
Kizlar sizin dediginize katiliyorum sadece listeyi gostermek icin yazmistim doktordaydim da oyle yapmayi dusunuyorum bende adet olmadan okunur en azindan sizden dualarinizi istiycem insallah
Ne demek cumlemizden insallah yaziyorum hemenAllah razı olsun iyi kalpli insan
İsmim Cansu bende önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyorum bu süreçte Allah'ım sağlıklı bi şekilde pozitifi görmeyi nasip etsin ben ve benim gibi anne olmayı bekleyen hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
ekliyorum’hemenOkuyabiliyorum Kuran
Ayy insallah haticem hayirlisiylaHadi inşallah şifa olsun güzel gelişsin herşey Magnum
Yok canım ne kusuruEvet kuzum igne tedavisi icin bugun rdvum vardi sukur biraz gelisme var
Kusura bakma canim yanlis yazmisim
Cnö bu seferlik katılamıycam okumalarım çok inşlh bi dahaki sefere mutlaka katılırım@SoLeiL12
@pawlover
zey_nep
@iremblncglyn
@kun fe yekunnnn
@sweetgirlcandy
@Morm
Katilmak istermisiniz Kizlar
Yok canım hepsini okuyoruz sayfa değilKızlar ben daha önce okumadım Meryem süresini.Butun sayfalarını okuyacağız değil mi. Enbiya gibi bı yaprağını degil