- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.581
Zaten bende oyle soyledim haklisin kuzum biz okuyalim Fetih suresindeki gibi kalani tamamlariz kendimizMagnifiaque fazla fazla okuyamayiz pek Ramazanda olduğu kadar 1 tane flan fazla okursak anca canim ona göre önceki gibi ilerlemez çünkü okuyacaklarım var
Hemen aksam eve girim insallah hazirlayim listeyiMagnifiaque hadi listeyi hazırla yarın baslayalim sayımız az da olsa en azından ramazan ayinda kendimiz 41 e tamamlariz olmaz mi cnm?
Ya listeyi paylassa canimm okurdun öncede de olsaKızlar adet olmadan önce fazladan okuyup sonra bağışlasak olur mu sizce.
Sonuçta hepimizin niyeti duası aynı diye düşündümYa listeyi paylassa canimm okurdun öncede de olsaolur bence
Tabii canim bildiğin isimlerdne başla olmazsaSonuçta hepimizin niyeti duası aynı diye düşündüm
Akşam söylesin kaç tane okuyacağımı da başlayım benTabii canim bildiğin isimlerdne başla olmazsa
Bizim regl sarmalıAkşam söylesin kaç tane okuyacağımı da başlayım ben
1 hafta var en az benim ama liste uzunBizim regl sarmalı
Önce sen sora burcu sora ben sora soleil diye devam ediyor
Bir anda hiçbirimiz olmasak ve supriiiiz olsa1 hafta var en az benim ama liste uzunolduk mu cidden peşpeşe oluyor
Ağzından bal damlıyor Haticem vallaBir anda hiçbirimiz olmasak ve supriiiiz olsa
Bimmm baaaaam diyecegm ama neysem topigi daha fazla kirletmiyimAğzından bal damlıyor Haticem valla
Evet canim bugun basliycaz insallahCanim bugün mu başlıyoruz
Elifi yanlis etiketlemişin canim sanirim