- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.341
41 günde bitmesi gerek biri devam ederse iyi olur canım inşallahMerhaba Allah kabul etsin insallah,) birsey sorabilir miyim 41 meryem suresi niyet edip basladim regl olunca ara verilir mi esimiz mi okusa daha iyi olur bu surecte sizce?,)
Allah razi olsun hepimizin niyetini kabul etsin insallah41 günde bitmesi gerek biri devam ederse iyi olur canım inşallah
Aminncanim inşallah hepimizinAllah razi olsun hepimizin niyetini kabul etsin insallah
Olmadı benim is insallah bi sonraki ayaRabbim sifani versin insallah
Sonuclarin ciktimiOlmadı benim is insallah bi sonraki aya
Rahim icinde bebegi istemeyen ne var diye bakilacaktı ornek alinıp hamile kalinca kanamam oluyordu cok fazla hic bir neden bulamiyoruz 9 kayip yasadım mr ve biyopsi yapilacakti ama bi sonraki aya kaldi insallah birsey cikarGeçmiş olsun canım hayırdır
Kusura bakma mesajini yeni gordum 41 meryem suresine baslayinca regl olsan dahi birakma yerine mutlaka birinin okumasi gerekiyor esine okutabilirsin tabi ama ihtiyacin olursa yardim ederimMerhaba Allah kabul etsin insallah,) birsey sorabilir miyim 41 meryem suresi niyet edip basladim regl olunca ara verilir mi esimiz mi okusa daha iyi olur bu surecte sizce?,)
Oyy 9 kayipmi Allah yardimcin olsun insallahRahim icinde bebegi istemeyen ne var diye bakilacaktı ornek alinıp hamile kalinca kanamam oluyordu cok fazla hic bir neden bulamiyoruz 9 kayip yasadım mr ve biyopsi yapilacakti ama bi sonraki aya kaldi insallah birsey cikar
Allah razi olsunİrem için aldıklarım bitti Allah kabul etsin.
Cümlemizden canim sendendeAllah razi olsun
Normalde 1 cüzü yarım saatte 40 dkokuyorum canım inşallah.H M bir sayfayi kac dakikada okuyorsun masallah cok iyisin bu konuda
Masallah subhanallahNormalde 1 cüzü yarım saatte 40 dkokuyorum canım inşallah.
Verme verme okudukça ayetlere alışıyorsun inşallah rabbim amel etmeyi nasip etsin. Dosdoğru okuyup anlamayı nasip etsin.Masallah subhanallahcok guzel Allah daim etsin
Bende ara vermezsem harika insallah ara vermem
Amiin Insallah kurandan namazdan ayirmasin o huzur bir baskaVerme verme okudukça ayetlere alışıyorsun inşallah rabbim amel etmeyi nasip etsin. Dosdoğru okuyup anlamayı nasip etsin.
İnşallah bulurlar canım nedenini. Allah yardımcınız olsun 9 kayıp çokRahim icinde bebegi istemeyen ne var diye bakilacaktı ornek alinıp hamile kalinca kanamam oluyordu cok fazla hic bir neden bulamiyoruz 9 kayip yasadım mr ve biyopsi yapilacakti ama bi sonraki aya kaldi insallah birsey cikar
Allah razi olsun canim esime soyledim bakalim okuyabilirse insallah:)yardim gerekrse solerm cok sagolunKusura bakma mesajini yeni gordum 41 meryem suresine baslayinca regl olsan dahi birakma yerine mutlaka birinin okumasi gerekiyor esine okutabilirsin tabi ama ihtiyacin olursa yardim ederim
İnsallah sagolasınnİnşallah bulurlar canım nedenini. Allah yardımcınız olsun 9 kayıp çok
İnsallah allah razi olsunOyy 9 kayipmi Allah yardimcin olsun insallahinsallah temiz cikar sonuclarin bundada vardir bir hayir