- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.321
akşam çorbası olmuş yineYa kızlar 13 tü @iremblncglyn kendine 5 aldı
Sonra @Havva Aras 1 tane aldı sonra ben aldım 2 tane daha sonra @SoLeiL12 aldı 2 tane daha hatta kalan 3 degilmi?
Magnifiaque hesapladinmi bunları canim?
Al al canim yine fazla var magni hesaba kattiysa doğru ben net şekilde yazdım. Çünkü yazmışlar cevap yazmamış o kisilereYani ben 2 tane alıyor muyum
Tamamdır bu aksam okurum 2 tane dahaAl al canim yine fazla var magni hesaba kattiysa doğru ben net şekilde yazdım. Çünkü yazmışlar cevap yazmamış o kisilere
Senin hesap doğru gibi ben 1 tane burcuda 2 tane okuyunca bitiyor zatenAl al canim yine fazla var magni hesaba kattiysa doğru ben net şekilde yazdım. Çünkü yazmışlar cevap yazmamış o kisilere
Aynen kuzum eski sayfalarda 13 te 13 demiş magni surekli hiç alanları yazmmaisSenin hesap doğru gibi ben 1 tane burcuda 2 tane okuyunca bitiyor zaten
Fetih suresine odaklandı oAynen kuzum eski sayfalarda 13 te 13 demiş magni surekli hiç alanları yazmmais
Valla bakalım ya ben odaklandım ya oFetih suresine odaklandı oburayı gözü görmez artık
Gelince hesaplarValla bakalım ya ben odaklandım ya o
Bende az daha çalışayım da bitiricem inşallah. Borçlu kalmak her yönden bana yükGelince hesaplarben gidiyim de son aldığımı okuyayım kalmasın üstümde
Sende varsın canm benm dualar olmasa ne olurduk bazen çekilir gibi olmuyor bazi şeyler gerçekten Rabbim yardım etmese hicbirsey değiliz.İyiki varsınız sayemde aklimi sürekli dualarla meşgul ediyorum kuran okuyorum beni rahatlatıyor yoksa gerçekten çok zor günlerden geçiyorum beklemediğim anda gelmişti mucizem sonra bizi bıraktı hic beklediğim anda..
Cok yasa sen ben iremin aldigini gormemisimYa kızlar 13 tü @iremblncglyn kendine 5 aldı
Sonra @Havva Aras 1 tane aldı sonra ben aldım 2 tane daha sonra @SoLeiL12 aldı 2 tane daha hatta kalan 3 degilmi?
Magnifiaque hesapladinmi bunları canim?
Sende alirsan kalan 2İrem için aldıklarımı okudum. 1 tane daha alıyorum akşam okurum onu da. Kalan 3 mü
Ayy evet fetih suresinin reklamini yapim derken burayi unuttumFetih suresine odaklandı oburayı gözü görmez artık
Rabbim hic beklemedigin anda tekrar bir mucize versin insallah hepinizeİyiki varsınız sayemde aklimi sürekli dualarla meşgul ediyorum kuran okuyorum beni rahatlatıyor yoksa gerçekten çok zor günlerden geçiyorum beklemediğim anda gelmişti mucizem sonra bizi bıraktı hic beklediğim anda..
Aldım canım okudum hatta.Sende alirsan kalan 2
Bende okuyan herkese çok teşekkür ederim. Hepimiz sırayla güzel haber alırız inşallahEvet guzel meryem suresi okuyan gonul dostlarim
Basta issiz icin yola cikmistim ama sonra beni bu yolda yalniz birakmadiniz devam ettikcokta guzel oldu boyle bastan sona hic yarida birakmayip okudugunuz icin Cok tesekkur ederim Rabbim su mubarek gunlerin hatrina yarinki kandilin hatrina dualarimizi kabul etsin gonlunuzdeki dualar olmak uzere hepimize hayirli evlat nasip etsin insallah
Insallah tek tek yazarsiniz buraya ben hamileyim diye kendim hamile olmus gibi sevinirim tabi bende hepimize ikiz nasip etsin rabbimBende okuyan herkese çok teşekkür ederim. Hepimiz sırayla güzel haber alırız inşallah
Merhaba Allah kabul etsin insallah,) birsey sorabilir miyim 41 meryem suresi niyet edip basladim regl olunca ara verilir mi esimiz mi okusa daha iyi olur bu surecte sizce?,)Hatice canm bişey sorcam şimdi benm bu 41 meryem süresini transfer sürecinde mi teslim edeyim yoksa yarn cuma günü mü bilemedm nasl iyi olur acaba