- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.301
Gerci ben bir aydir hasta olcam olamadimSendemi hasta olucaksin eee herkes hasta fetih suresi nasıl olcak hamileler okusa hep adet sorunu yok
Nasil yani sen hasta olmuştun benle aynı zamandaGerci ben bir aydir hasta olcam olamadimadet olcam diye diye meryem suresini bitirdim sancim var ama ortada bisey yok gizli hamileyim bende
Benimde ilaçlar bitti olurum bende bu haftaAllah razi olsun bitirirsek biz bitiririz
Bende alcam ama korkuyorumsancilarim var okuyamam diye
Olmustum Evet ama bir iki gun hastayim sandim birkere pembe renk gordum ama o adet degildi sanirim geri dondum araniza duphaston kullandim ise yariyor gibi ama gene yokNasil yani sen hasta olmuştun benle aynı zamanda
Ya bitirirdik bı 12 gün içinde Ramazan geliyor hatim vs olucak herkesin. 21 tane ideal bence illa başka sayı olmuyorsa olmsinH M yanlis zaman sectik herkes hasta
Bence sayı fark etmez önemli olan okumak dua etmek. İsteyen kendine 41 e tamamlayabilir benceYa bitirirdik bı 12 gün içinde Ramazan geliyor hatim vs olucak herkesin. 21 tane ideal bence illa başka sayı olmuyorsa olmsin
Kesinlikle 41 güne yayıp tamamlayabilir aynen canjmBence sayı fark etmez önemli olan okumak dua etmek. İsteyen kendine 41 e tamamlayabilir bence
Canm dün irem için aldgm 1 meryem süresini okudum sonrasında adet oldum zaten bilgin olsunRabbim sifani versin insallah
1 tane aliyorum canimKalan 13 Kizlar son arkadasim icin yardim edermisiniz bitirip gecelim fetih suresine
Aldığını ekledim düştüm ben canim1 tane aliyorum canim
Katiliyorum bu aksam baslayalim adet olmadan bitsinYa bitirirdik bı 12 gün içinde Ramazan geliyor hatim vs olucak herkesin. 21 tane ideal bence illa başka sayı olmuyorsa olmsin