- 25 Eylül 2017
- 1.491
- 2.032
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.361
Yaptıramadim bu ay kayonbabam hastalandi acil baska sehre geldik giderken geri döndük yaptiramadimSonuclarin ciktimi
Bunda da vardir bir hayir uzme kendini insallah nasipse obur ayaYaptıramadim bu ay kayonbabam hastalandi acil baska sehre geldik giderken geri döndük yaptiramadim
Cumlemizden canim rabbim kabul etsin insallahAllah razi olsun canim esime soyledim bakalim okuyabilirse insallah:)yardim gerekrse solerm cok sagolun
Negatif oldu canım
Kıyamam sana ağlama dua edeceğiz inşallahNegatif oldu canım
Canım rabbim sana en kısa zamanda inşaAllah en hayırlısıyla nasip etsin. Bak bu gece büyük bir fırsat. Ser seccadeni iki rekat hacet namazı kıl sarıl duana içini dök yaradana duyan, gören,işiten rabbim muhakkak ki samimiyetle kendisine yalvaran kulunun duasına karşılık verecektir.Allah razı olsunHepimize Allah nasip etsin..
Allah razı olsun ,ondan sığınacak başka kimsem yok , rabbim hepimizin duasını kabul etsin ,benim de hepiniz dualarimdasinizCanım rabbim sana en kısa zamanda inşaAllah en hayırlısıyla nasip etsin. Bak bu gece büyük bir fırsat. Ser seccadeni iki rekat hacet namazı kıl sarıl duana içini dök yaradana duyan, gören,işiten rabbim muhakkak ki samimiyetle kendisine yalvaran kulunun duasına karşılık verecektir.
Unutma! Her nasip, vaktine esirdir.
Duamdasınız inşaAllah ❤❤
Regl sürecinde başkası devam etse iyi olur:)Merhaba Allah kabul etsin insallah,) birsey sorabilir miyim 41 meryem suresi niyet edip basladim regl olunca ara verilir mi esimiz mi okusa daha iyi olur bu surecte sizce?,)
Mrba canm ben başlayamadm malesef eşim işlerini ayarlayamadı patronu gelecek ay gidin prim verrm yeterki şu projeden çekilme demiş. Eşim elektrik mühendisi canm Büyük bir hastane projesi var elinde 2 hafta sürecek bırakamyo. Zaten gelecek adetim 5 nisan biz 1 nisanda istanbula gidip tatil yapcaz eşim böyle ikna etti beni:) napalm bu aynl nasip değilmişAselhannn sen nasilsin basladinmi
Olsun nasip degilmis zamani var demekMrba canm ben başlayamadm malesef eşim işlerini ayarlayamadı patronu gelecek ay gidin prim verrm yeterki şu projeden çekilme demiş. Eşim elektrik mühendisi canm Büyük bir hastane projesi var elinde 2 hafta sürecek bırakamyo. Zaten gelecek adetim 5 nisan biz 1 nisanda istanbula gidip tatil yapcaz eşim böyle ikna etti beni:) napalm bu aynl nasip değilmiş
Amin canm her nasip vaktine esirdir. Bu arada hepnzn kandili mübarek olsun dualarda buluşalım arkdslar inşallahOlsun nasip degilmis zamani var demekhakkinda en hayirlisi olsun
Ne sonucu varms maviayn canm
Canm senin sonuç ne oldu hayrlsylaAllah razı olsun ,ondan sığınacak başka kimsem yok , rabbim hepimizin duasını kabul etsin ,benim de hepiniz dualarimdasinizHacet namazını da inşallah degerlendiricem ..
Cikti cnm çok şükür hamileymissim insallah sağlıkla bir şekilde ilerler gebeliğim Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin
Gözün aydın canim.Cikti cnm çok şükür hamileymissim insallah sağlıkla bir şekilde ilerler gebeliğim Rabbim bu duyguyu herkese tattirsinbu mübarek gecede dualarimizi kabul eylesin
Vakti varmış demekki canım üzme kendini hayırlısı olsun inşallahNegatif oldu canım