- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.381
Allah razı olsun cnmGözün aydın canim.
Rabbim saglikla sihhatle ilerletsin hamileligini.
Tüp bebek miydi.
Negatif sonuc alan arkadaslara da bu gece bol bol dua edelim. Tez zamanda isteyen herkese hayirli evlatlar nasip olur insallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahAllah razı olsun cnmyok tüp bebek değil cnm
Tabi cnm etmemi dua tum kalbimle ediyorum rabbim herkesin yüzünü guldursun gonlunlerindeki dualri kabul etsin isteyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip etsin
Yanlis yere etiketlemisimCikti cnm çok şükür hamileymissim insallah sağlıkla bir şekilde ilerler gebeliğim Rabbim bu duyguyu herkese tattirsinbu mübarek gecede dualarimizi kabul eylesin
Allah razi olsun cnm darisi basiniza inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Amin cnm darisi senin başına olsun rabbim ikiz ikiz versin inşallahYanlis yere etiketlemisimAyy cok sevindim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Sağlıkla kucağına al canim benim.Allah razi olsun cnm darisi basiniza inşallah
Amin cnm darisi senin başına olsun rabbim ikiz ikiz versin inşallaholsun cnm benim anladim ben zaten
Sağol canım Allah razı olsunAllah razi olsun cnm darisi basiniza inşallah
Amin cnm darisi senin başına olsun rabbim ikiz ikiz versin inşallaholsun cnm benim anladim ben zaten
InsallahAllah razi olsun cnm darisi basiniza inşallah
Allah razı olsun cnm darisi basina çifter çifter dualrimdasiniz kizlar herzamanSağlıkla kucağına al canim benim.
Ya çok teşekkür ederim cnmInsallahhepimize nasip etsin sana da saglikli hamilelik nasip etsin cok dikkat et kendine
Ben de ağlıyorum. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Allah'ım benim için dua eden dillerinizden okuyan gozlerinizden razı olsun inşallah teker teker bu Güzel duyguyu size de tattırsınmevosumhayirli ugurlu olsun
Yenidelhi aglayabilirim Ay cok mutlu oldum ben ama Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Dunde aklimdaydin sorcaktim
İnanılmaz mutlu oldum anlatamam tüylerim diken diken. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
Allah'ım hepinizden razı olsun inşallahİnanılmaz mutlu oldum anlatamam tüylerim diken diken. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
Rabbim Senden de razı olsun kuzumAllah'ım hepinizden razı olsun inşallahRabbim hepinize ikiz ikiz nasip etsin inşallah bu duyguyu ben yaşadım ya Allah size daha güzellerini nasip etsin
Sağlıkla ilerlesin ins cnm cok sevindimİnşallah ben de sizlerin haberini duyarım. Allah'ım tez vakitte nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlariniz olsun
Allah razı olsun inşallahSağlıkla ilerlesin ins cnm cok sevindim
Amin canımİnşallah ben de sizlerin haberini duyarım. Allah'ım tez vakitte nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlariniz olsun
Ayy rabbim hepimizden razi olsun sende cok okudun insallah sende bende hepimiz hamile kalalim