- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.261
Beni de ekle hatice41 Fetih Süresi için okumak isteyenler bildirsin burdan topik acinca başlayalım.
Life light
H M
Magnifiaque
@SoLeiL12
Kuzum istanbula hazrlanyrm ben bir iki saate adet olurum karın ağrım var yinede eğer okuyabilsem 1 tane okurum. Okursam akşam yemekten sonra haber verirm
Ekledim canim senideKuzum istanbula hazrlanyrm ben bir iki saate adet olurum karın ağrım var yinede eğer okuyabilsem 1 tane okurum. Okursam akşam yemekten sonra haber verirm
Aldığımı okudum 2 daha alıyorumHarikasiniz Kizlar
2 aldim simdi kalan 15?
Şimdi internetten baktımda 33 yazanda var 41 de var. Benim bilgim yok açıkçası. 33 ün yanında 3 cuma okunacak yazan da varBende katılırım ama fetih 33 tane okunmuyormuydu? Benmi yanlış hatrladim acaba
Bende katılırım ama fetih 33 tane okunmuyormuydu? Benmi yanlış hatrladim acaba
Hic bilmiyorum hangisi sizce ?Şimdi internetten baktımda 33 yazanda var 41 de var. Benim bilgim yok açıkçası. 33 ün yanında 3 cuma okunacak yazan da var
Allah razi olsun basindan beri cok yardimin dokundu1 tanr irem icin almistim, tamamladim.
Rabbim hepimizin dualarini kabul eyler inşallah.
Irem arkadaşımiza da hayirli saglikli evlatlar nasip olsun insallah.
Ben daha önce sadece ilk ayetini zikir gibi çekmiştim hiç bilmiyorumHic bilmiyorum hangisi sizce ?
Ayy bende ona baslamistim cektim yarisinda unutmusumBen daha önce sadece ilk ayetini zikir gibi çekmiştim hiç bilmiyorum
Ben bitirmiştim de başıma ağrılar girmişti 7 günde bitmesi lazım diyeAyy bende ona baslamistim cektim yarisinda unutmusumarastirim bakalim
Biraz zorluyor Allah affetsinBen bitirmiştim de başıma ağrılar girmişti 7 günde bitmesi lazım diye