- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.281
Amin canim, Hepimizden razi olsun rabbim insallah.Allah razi olsun basindan beri cok yardimin dokundu
Evet allah razi olsun rabbim tum dualarimizi kabul etsin insallah okudum dualadım bittiSeni bitirdik 3 tane birakmistim okursun diye sana
Rabbim hepimize nasip etsin kimin ne duası varsa rabbim yardımcımız olsun allah razı olsunbebekedi için aldığımı okudum.Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Insallah teker teker hamile kalmayi kucagimiza almayi nasip etsin rabbimEvet allah razi olsun rabbim tum dualarimizi kabul etsin insallah okudum dualadım bitti
Ya regl oldum bu sabah canım okuyamam ki
Yok kendine alki ne zaman bitersen okursun dualarsin o yuzdenYa regl oldum bu sabah canım okuyamam ki
He tamam o zamn 5 tanesini kendim aldımYok kendine alki ne zaman bitersen okursun dualarsin o yuzden
Canim, 1 tane daha alabilirim irem icin. Bu aksam okurum
Amiinnn yarın biyopsi vercem mr cekilcem bakalim insallah cozunlenebilir brisey cikarInsallah teker teker hamile kalmayi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Geçmiş olsun canım hayırdırAmiinnn yarın biyopsi vercem mr cekilcem bakalim insallah cozunlenebilir brisey cikar
Rabbim sifani versin insallahAmiinnn yarın biyopsi vercem mr cekilcem bakalim insallah cozunlenebilir brisey cikar
Kız ben daha dün aldığımı okumadım gidiyimde onu bitiriyimKalan 13 Kizlar son arkadasim icin yardim edermisiniz bitirip gecelim fetih suresine
Sana al demem zatenKız ben daha dün aldığımı okumadım gidiyimde onu bitiriyim
Yok kız toplam 4 aldım bitirince alırım yineSana al demem zatensen cok okuyorsun
He bendeKız ben daha dün aldığımı okumadım gidiyimde onu bitiriyim
Allah razi olsun bitirirsek biz bitiririzYok kız toplam 4 aldım bitirince alırım yine
Sendemi hasta olucaksin eee herkes hasta fetih suresi nasıl olcak hamileler okusa hep adet sorunu yokAllah razi olsun bitirirsek biz bitiririz
Bende alcam ama korkuyorumsancilarim var okuyamam diye