Hayır,rekor Aşkkitabında.. 505 cc lik protezlerlekuşum 470likle ilk defa karşılaşıyorum ben de
merak ettim ya, rekor sende herhalde
tekrar hayırlı olsun.
Hayır,rekor Aşkkitabında.. 505 cc lik protezlerle
evet 470 cc ama bende anlayamadım hala büyükmü küçükmü
yamuk eğricik büğrücük bişey şu anda şişlerim çok fazla ya da onlar protezin kendisi ben şiş zannediyorum
Bir 400 cc de benden :) bir miktarda yag enjeksiyonu var. 425 cc olsa olurmus yani cok memnunum su halinden. (Daha once 325 cc vardi)[
Canim senin doktorun kim?Vucut olculerin neydi boy,gous alti cevresi.Resim gorebilirmiyiz
slm kizlar geldimmm...:)) evet 505 cc yuvarlak benimkiler6 ay oldu ve cok memnunum sükür... 2 gün önce tatilden döndüm. Yakinda birsürü yeni resim eklerim.
slm kizlar geldimmm...:)) evet 505 cc yuvarlak benimkiler6 ay oldu ve cok memnunum sükür... 2 gün önce tatilden döndüm. Yakinda birsürü yeni resim eklerim.
ayy heyecanlandım bende görmek istiyorum bugun 11. günüm ne zaman şekil alacak bunlar ouuf...
Canım benim,çok teşekkür ederimhehe protez ile öyle ama asil tümüyle bomba Arzummm'dur. Hele son haliofff
Seninde resimlerini merakla bekliyorum,canim.Bu sekil alma olayi 6 ay oluyor galiba yani son seklini almalari icin
o zaman yamuk mamuk idare edin artık akşam foto çekip yarın ekliyim
zaten yandan bakınca çok şekilsiz önden değil
470cc harika bence benimde 425cc ama gözüme kücük geliyoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?