400cc takıldı, önemli güncelleme(!)

twinbabies

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
98
8
18
Adana
Selam kızlar! 2.meme büyütme ameliyatımı 12 haziran perşembe günü oldum. 400cc 'ler kas altına takıldı. Takip edenleriniz bilir benim bir önceki silikonlarımın 275cc damla olduğunu ve kas altında kaydığını söylemiştim. Yani bana doktorlar böyle söylemişti. Ameliyattan sonra ne görelim içerden yuvarlak pütürlü mentor 275cc çıktı. Sporcu olduğum için, ağırlık çalıştığım, şınav çektiğim için göğüs kasını çalıştığım için implanta baskı yapmış ve o kasın şeklini almış implant. Yani sizi damla vardı kayma yaptı diye şaşırtmak, kafanızı karıştırmak istemem. Ha evet kas altına damla koydurmanında hiçbir anlamı yok aslında. Sorusu olan herkese yardım etmek isterim istediğinizi sorabilirsiniz. Yeni resimleri biraz iyileştikten sonra yükleyeceğim. Hoşçakalın!

Sevgiler

aaaaaa çok şaşırdım yaa hiç duymamıştım böle bişey damla protezi nasıl yuvarlak yaptın kız

aaaaaa çok şaşırdım yaa hiç duymamıştım böle bişey damla protezi nasıl yuvarlak yaptın kız

Hayır damla protezi yuvarlak yapmadım yuvarlak koyulmuş ilkinde de ama bana damla dendi. Ve zamanla spor yaptıkça kas gelişip baskı yapmış kasın şekli oluşmuştu dışardan bakıldığında.. :)

çok ilginç olmuş. ama bi dolandırmada var işin içinde. aynı doktor değilmi bunu yapan. hesap sormadınmı. arada 1000 tl fark var nerdeyse

hakkını aramayacakmısın. ne kadar ayıp ama. ilki nerde oldu bence arkadşlara uyarı olarak belirtmelisin

Önemli değil zaten 2.yi oldum şimdi mutluyum 400'ler ile. Hem o hatayı yapan doktor artık yurtdışında görev yapıyor kimseye zararı olamaz Türkiye'deki :)

275cc varken olan fotografın varmı peki? cok merak ettim spor yapassım yoktuzaten bu saatten sonr ahiç yapmam heralde bide benim gercekten damla nası olurkli sekli

canım seni yakalamışken soruyum tahliller kaç saat sürüyo

ya ben hemn yaptrdım tahlilerimi 1 saatte bitti ama önemli olan anestezi dr nu yakalmak sanırım onda da sanslıydım ameliyat olcagım gün sonuclarmı gösterdim:))

benim sadece pazartesi günüm var salı ameliyat inşallah sorun olmaz

yok olmaz merak etme cok cabuk bitiyo hepsi pazartesi sabahtan tahlilerini yap saatt 3:30 gibi de anestznn kapısınn önüne git bekle he olduda anesteziyi göremedin ozamn dr sanırım bi şekilde anestezi dr yla irtibata geciyor ve sonuclarını göstreyor yani merak etme ameliyatın sarkmaz tabi herhangi bi sorun yoksa bazen bi ucuk yüzünden ameliyat sarkabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…