Meme implantı taktırma sürecim

tam uyumuştum öksürerek uyandım tekrar, tarifinizi deneyeceğim. benim de arkamda 3 büyük 1 küçük yastık var ancak öyle yatabiliyorum diğer türlü batma oluyor. 3 saatte bir ilaç alıyorum, iki saat iyi oluyor ama son 1 saat geçmek bilmiyor resmen.
Sizin bugün kaçıncı gününüz? 5.gün çok rahatlayacakmışız😅 bugün evde fırsat buldukça yürüdüm çok iyi geldi.

Sizin bugün kaçıncı gününüz? 5.gün çok rahatlayacakmışız😅 bugün evde fırsat buldukça yürüdüm çok iyi geldi.
benim 4. gün peşpeşe gidiyoruz. 😅 ben de bol bol yürüyorum, yarın kontrole gidicem belki biraz kamburum düzelirse dışarıda da yürüyüş yapmak istiyorum 🥺

şimdi baktım ikimizin de aynı kas altı 400 cc mentor olmuş. daha önce sütyen bedeniniz ne kadardı?

benim 4. gün peşpeşe gidiyoruz. 😅 ben de bol bol yürüyorum, yarın kontrole gidicem belki biraz kamburum düzelirse dışarıda da yürüyüş yapmak istiyorum 🥺

şimdi baktım ikimizin de aynı kas altı 400 cc mentor olmuş. daha önce sütyen bedeniniz ne kadardı?
Daha önce 75 beden giyiyordum, benim omuzlarım geniş, yoksa 75 ın içi bile tam dolu değildi. Bana aynı zamanda dikleştirme de yapıldı. Bende sizden bir gün sonra kontrole gideceğim, görmek için sabırsızlanıyorum 😍

*20.03.23 de ameliyat oldum, operasyondan sonraki günleri yorumlarda güncelliyorum. *

merhabalar,
size meme implantı taktırma sürecimden bahsetmek istiyorum.
henüz çok başındayım fakat süreç ilerledikçe güncelleyeceğim. geçen gün ilk doktor görüşmemi yaptım, 6 Mart'ta iki farklı doktorla daha görüşmeyi düşünüyorum. bu doktorlardan birinin kendi kliniği mevcut, diğeri özel hastanede, bir diğeri de devlet hastanesinde. üçünden de bilgi almadan içim rahat etmeyecek. 🙃
bu arada benim boyum 1.63 kilom 48 sütyen bedenim 75b'yi tam doldurmuyor. doktorum meme dokumun mevcut olduğunu, 350 cc'nin üstünde takmayacağını, doğallıktan yana olduğunu söyledi. doğrusu ben 400 cc'nin altında düşünmüyorum, çektiğim acıya ve verdiğim paraya değsin istiyorum.
pazartesi günü diğer doktorlarla da görüştükten sonra güncelleme yapacağım.

//güncelleme//

çarşamba günü kendi kliniği olan bir doktorla görüşmüştüm, bugün de devlet hastanesindeki doktorla görüştüm. buradan birkaç arkadaş devlet hastanesindeki doktordan çok memnun kaldıklarını söylediği için onu seçerim diyordum ama beni tatmin etmedi ne yazık ki.

anladığım kadarıyla DH de ki doktor estetik amaçlı proteze karşı, sağlık odaklı yapmayı tercih ediyor. bana ısrarla emin olup olmadığımı, iyice karar verip vermediğimi sordu ve ardından ona göre protez taktırmam gerekmediğini, yeterince dokumun olduğunu ve maksimum 250 cc takacağını söyledi. böyle söylemesi de beni biraz demoralize etti açıkçası.

kendisinin yanından çıktıktan sonra ilk görüştüğüm doktorla tarihi kararlaştırdık. iki doktor da dokumun olduğunu söyleyince 400cc için zorlamamın hoş sonuçlar doğurmayacağını kabullendim. :)

//güncelleme// 20.03.23

-Ameliyat günü-
Sonunda ameliyatımı oldum. geçen haftayı hasta geçirdiğim için ertelenir diye korkuyordum ama ertelenmedi çok şükür.
sabah 9'da hastaneye gelip tetkiklerimi verdim, anestezi uzmanıyla görüşmemin ardından yatışım yapıldı. 11:45 de doktorum geldi, son defa ayrıntıları konuştuk ve çizim yapıldı. ameliyathanede son gördüğüm saat 12:08 idi, 13:30 da odadaydım. Ameliyathaneye giderken ağlamaya başladım, çıktığımda da "sevgilim nerede" diye ağlıyordum. 🙃

3-4 saatte bir ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum, bir yandan da serum takviyesi yapılıyor. ilk suyumu akşam 20:00 içtim. ağrı kesicinin ilk vurulduğu zamanlar iyi oluyor fakat 1 saat sonra ağrının şiddeti artıyor. 21:00 da iki hemşire ve erkek arkadaşımın yardımıyla zor da olsa kalkıp tuvalete gidebildim ama tansiyonum inanılmaz düştü o yüzden hemen yatırdılar. hâlâ pijamalarımı giyemedim, hasta önlüğüyle yatıyorum.

ayrıca yukarıda da yazdığım gibi ben doktorumdan ısrarla 400 cc istedim ve tam istediğim gibi vaptı. söylediğine göre 1 cc fazlası bile sığmazmış, tam denk geldi diyor.

kas altına high profile 400cc Mentor takıldı.
merhaba, bana da 6 gün önce 400 cc motiva rounda moderate plus profile protez takıldı ben küçük istiyordum iki emzirme sonrası derim çook genişlediği için 360 tam doldurmamış ve 400 tam doldurmuş o sebple. ben büyüklüğüne alışamadım aşırı büyük görünüyor D cup resmen 90 cm
bu arada boyumuz aynı ben 53 kiloyum sizden rica etsem bana özelden resim atabilir misiniz? siz büyük lüğünden memnun musunuz?
ben de resim gönderebilirim
- Ameliyat sonrası 2. gün -
gecem çok zorlu geçti. kendimi ne kadar fazla ağrı çekeceğime hazırlamama rağmen çok kötü oldum. ilk ve son defa "çok pişmanım" dedim o derece sancılıydı. 🙃 sürekli uykumdan uyandım ve ağrı kesici olmadan uyuyamadım. sabah 5.30 da uyandıktan sonra bir daha gün içinde totalde 1 saat uyumamışımdır. yemeğimi kendi başıma yemeye, suyumu kendim içmeye başladım. tuvalete giderken ve yataktan kalkarken mutlaka destek gerekiyor. iç çamaşırımı kendim indirip/kaldıramadım. serumlardan dolayı sürekli tuvalete gidiyorum ve her kalktığımda mutlaka 15 dk yürümeye çalıştım çünkü inanılmaz bir sırt ağrısı oluyor. drenlerimden hâlâ kan geldiği için bu geceyi de hastanede geçireceğim.

- 3. Gün -
Gece 23.30 da ki ağır iğneden sonra uyuyabildim, 02:30 da uyandım ama tekrar uyudum. 04:30 da ağrıya uyandım ve tekrar ağrı kesici yapıldıktan sonra 06.30a kadar uyudum. uyumak o kadar iyi geldi ki..
iki gündür memelerimde inanılmaz bir gerginlik var. asla anlatabileceğim gibi bir şey değil, çok değişik bir his. sanki biri derimi çekiyormuş gibi gergin ve kesi izlerim yanıyor ayrıca her yürüdüğümde yer çekimine dayanamayıp yere düşecekler gibi hissediyorum.
drenlerim bugün çıktı ve çok rahatladım. benim en çok korktuğum şeylerden biriydi ama hiç korkmayın çıkarken hiç acımıyor. bandajları çıkartırken canım yandı sadece. benim doktorum korseyi bugün drenler çıktıktan sonra takmayı uygun gördü. 1 hafta sonra ödemlerim indikçe daha sıkı bir korseye geçeceğimi söyledi.
evimle hastane arasında 45 dk var, ikisi de farklı ilçede olduğu için -ağrı kesicilere rağmen- yol biraz zorladı. eğer farklı şehirde olmayı düşünen varsa kesinlikle düşünmesin çünkü arabada canınız yanıyor.

18:25 itibariyle son durum:
hâlâ yürürken çok kambur yürüyorum ve sanki bıçak saplanmış gibi arada nefesim kesiliyor. 2. günden bu yana iştahım yerinde. o kadar çok ödemim var ki, ameliyata 47 kiloyla girdim bugün tartıda 51.3 gördüm. 🙃 eve geleli 7 saat oldu şu an 3. ağrı kesiciyi içiyorum. ayrıca evde uyumak bambaşkaymış, çok rahat uyudum. eve geldikten sonra rahatlayacaksın diyen herkes çok haklıymış. uyandıktan sonra yataktan kalkarken hâlâ destek gerekiyor ve çok acılı oluyor. onun dışında kendim oturup kalkabiliyorum. ayrıca drenler çıktıktan sonra tuvalete tek başıma gitmeye başladım. en çok sevindiğim nokta bu oldu.
yeni korseniz takıldı mı? benim korsem çok rahat oluyor L beden?

merhaba, bana da 6 gün önce 400 cc motiva rounda moderate plus profile protez takıldı ben küçük istiyordum iki emzirme sonrası derim çook genişlediği için 360 tam doldurmamış ve 400 tam doldurmuş o sebple. ben büyüklüğüne alışamadım aşırı büyük görünüyor D cup resmen 90 cm
bu arada boyumuz aynı ben 53 kiloyum sizden rica etsem bana özelden resim atabilir misiniz? siz büyük lüğünden memnun musunuz?

merhabalar, mesaj atıyorum hemen.

Merhabalar, ben de ameliyathane durumuna göre, bu hafta perşembe veya cuma günü ameliyat olacağım.
Kas üstü, kas zarı arası yapılacakmış.
Bana da doktorum 275 CC yeter dedi ama burada yazılanları görünce kafam karıştı.
43 yaşındayım, ömrüm boyunca küçücük memelerle dolaştıktan sonra biraz da büyük olsun istiyorum 😊
Yarın son muayeneye gidiyorum, inşallah ben de ameliyat oldum diye buraya yazabilirim

Bana resim atmanız mümkün mü, eski üyeyim, gebelik konularında çok yazmıştım, o defterleri kapattıktan sonra uzun süre yazmadım.
Şimdi de estetik konularına bakıyorum, perşembe veya cuma ameliyata gireceğim.
Doktorum 275 cc yeter diyor ama meme dokum çok az, daha doğrusu kilo verme sonrası çok azaldı.

atarım elbette ama benim belim 63 meme altım 70 boyum 163 kilo 53 ona göre değerlendirin olur mu
Bana resim atmanız mümkün mü, eski üyeyim, gebelik konularında çok yazmıştım, o defterleri kapattıktan sonra uzun süre yazmadım.
Şimdi de estetik konularına bakıyorum, perşembe veya cuma ameliyata gireceğim.
Doktorum 275 cc yeter diyor ama meme dokum çok az, daha doğrusu kilo verme sonrası çok azaldı.

Yuvarlak, bugün son kontrolde biraz büyük olsun dedim, 300 cc zorlarım dedi doktorum, meme cebi büyük olmadığı için daha fazlası yapay durur dedi

Yuvarlak, bugün son kontrolde biraz büyük olsun dedim, 300 cc zorlarım dedi doktorum, meme cebi büyük olmadığı için daha fazlası yapay durur dedi
High profil taktirin, kenarlara taşmaz, alt çapı daha küçük olur profil daha yüksek olur

X