• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

400cc takıldı, önemli güncelleme(!)

Merhabs arkadaslar ben almanyadan,
Bu yazin gögüslerimi büyütmek istiyorum, ama hangi dr.a gidecegime karar veremedim hala, Bana yardimci olabilirmisiniz?? Ben hasan findik veya barış Çakır'ı düsünüyordum, ama onlarda biraz pahali

Merhaba twin .gecmis olsun dilerim.merak ettiğim ameliayat surecin nasıl oldu,ilkine göre dahaki kolaydı.iyileşme süreci dahami cabuk?

Merhaba twin .gecmis olsun dilerim.merak ettiğim ameliayat surecin nasıl oldu,ilkine göre dahaki kolaydı.iyileşme süreci dahami cabuk?

Selam, tesekkur ederim. Ameliyat surecim cok iyi gecti! Ameliyattan iki gun sonra kendim kalkip yatabiliyordum. Bugun ameliyatimin uzerinden tam 12 gun gecti ve cok iyiyim. Ama tabiikide agir kaldirmamaya ozen gosteriyorum. Iyilesme sureci kesinlikle daha hizli ikinci ameliyatta ve daha az agrilarin oluyor.

Uzun sure tekrar ameliyat olmayı düşündüm.daha genç olsam hiç tereddüt etmezdim ama yaş kırk.ameliyat olup değdi diyemedim.yeni halin ile foto koyarsan farkı görebiliriz.

Back