• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

400cc takıldı, önemli güncelleme(!)

Evet hemde cok kucuklerdi :19: arasida ayrik olunca hic cekilmiyor kucuk meme :9: Evet 400'ler icin sabirsizlaniyorum kendilerine gelseler bir :16:

ya 400 cc nası sıgdırdıki cok merak ettim :)) bende sabırsızlandım bian önce iyileşmen dileğiyle :))

yok olmaz merak etme cok cabuk bitiyo hepsi pazartesi sabahtan tahlilerini yap saatt 3:30 gibi de anestznn kapısınn önüne git bekle he olduda anesteziyi göremedin ozamn dr sanırım bi şekilde anestezi dr yla irtibata geciyor ve sonuclarını göstreyor yani merak etme ameliyatın sarkmaz ;) tabi herhangi bi sorun yoksa bazen bi ucuk yüzünden ameliyat sarkabiliyormus :50:

amaaaaaan Allah korusun. henüz yok olmasında :53::53:

Selam kızlar! 2.meme büyütme ameliyatımı 12 haziran perşembe günü oldum. 400cc 'ler kas altına takıldı. Takip edenleriniz bilir benim bir önceki silikonlarımın 275cc damla olduğunu ve kas altında kaydığını söylemiştim. Yani bana doktorlar böyle söylemişti. Ameliyattan sonra ne görelim içerden yuvarlak pütürlü mentor 275cc çıktı. Sporcu olduğum için, ağırlık çalıştığım, şınav çektiğim için göğüs kasını çalıştığım için implanta baskı yapmış ve o kasın şeklini almış implant. Yani sizi damla vardı kayma yaptı diye şaşırtmak, kafanızı karıştırmak istemem. Ha evet kas altına damla koydurmanında hiçbir anlamı yok aslında. Sorusu olan herkese yardım etmek isterim istediğinizi sorabilirsiniz. Yeni resimleri biraz iyileştikten sonra yükleyeceğim. Hoşçakalın!

Sevgiler

Inanmıyorum ya doktor yuvarlak takıp damla mı dedi size yani . Neyse ki istediğiniz ölçüye kavuştunuz , geçmiş olsun fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz :)😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inanmıyorum ya doktor yuvarlak takıp damla mı dedi size yani . Neyse ki istediğiniz ölçüye kavuştunuz , geçmiş olsun fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz :)😇

Evet inanılır gibi değil ama öyle oldu malesef. Çok teşekkür ederim! ☺️

Benim rippling (dalgalanma) problemim vardı. 325 cc pütürlü yuvarlak ve modarate plustı. 400 cc yine yuvarlak ama düz yüzeyli ve high profil takıldı. Düz yüzeyli tercih etmemizin sebebi rippling yaşatma ihtimalinin az olmasıydı şimdilik bi sorun yok çok şükür. Buarada b cup tım. Şimdi 80 c yada 75 d olur diye düşünüyorum gidipte bi sütyen alamadım hala :D

Benim rippling (dalgalanma) problemim vardı. 325 cc pütürlü yuvarlak ve modarate plustı. 400 cc yine yuvarlak ama düz yüzeyli ve high profil takıldı. Düz yüzeyli tercih etmemizin sebebi rippling yaşatma ihtimalinin az olmasıydı şimdilik bi sorun yok çok şükür. Buarada b cup tım. Şimdi 80 c yada 75 d olur diye düşünüyorum gidipte bi sütyen alamadım hala :D

Benim de rippling problemim oluyordu egilince yanlarda :53: Ama bana simdi yine puturlu takildi :26: Insallah olmaz yine! Neden oluyormus peki rippling soylediler mi? Duz yuzeylide de kapsul ihtimali yuksek diye secmedik duz yuzeyliyi, insallah bisey olmaz :43: Insallah D oluruz :52:

Son düzenleme:
Evet düz yüzeylidede kapsül olma ihtimali var ama göze aldım, yurt dışında çoğu ameliyatta düz yüzey tercih ediliyor kapsül olmayanda olmuyor yine, artık bende şansa bıraktım işimi. Rippling aşırı rahatsız ediyordu çünkü, bariz hissediliyodu ve ışığa göre görülüyorduda. Pütürlü yüzey çekiş yaratabiliyomuş göğüs dokusuda az olunca hissedilebiliyomuş dalgalanma.. Önlem olarak yağ enjeksiyonuda yapıldı o yüzden. Üç ay oldu ben ameliyat olalı sürekli kontrol ediyorum şimdilik yok birşey. 400 cc çok daha güzel oldu. Push up sütyenle dekoltem olur muhtemelen.

Evet düz yüzeylidede kapsül olma ihtimali var ama göze aldım, yurt dışında çoğu ameliyatta düz yüzey tercih ediliyor kapsül olmayanda olmuyor yine, artık bende şansa bıraktım işimi. Rippling aşırı rahatsız ediyordu çünkü, bariz hissediliyodu ve ışığa göre görülüyorduda. Pütürlü yüzey çekiş yaratabiliyomuş göğüs dokusuda az olunca hissedilebiliyomuş dalgalanma.. Önlem olarak yağ enjeksiyonuda yapıldı o yüzden. Üç ay oldu ben ameliyat olalı sürekli kontrol ediyorum şimdilik yok birşey. 400 cc çok daha güzel oldu. Push up sütyenle dekoltem olur muhtemelen.

insallah olmaz canim, bende korktum simdi.. Kas altimi oldu senin? En azindan kas altindan cok fazla farkedilmez.. Benim de meme dokum az diye kas altina koyuldu zaten.. :nazar:

Evet kas altı ama dual plane. İnşallah cnm özellikle ikinci amleyattan snra Allah göstermesin bi sorun daha.. Öyleki ameliyat kredimin bittiği ay ben ikinici ameliyat için aynı yükün altına girdim. Hem maddi hem manevi zor gerçekten. 400 cc eminim sende de çok daha hoş durmuştur.

Back