- 28 Kasım 2011
- 266
- 25
- 123
- Konu Sahibi twinbabies
-
Evet hemde cok kucuklerdiarasida ayrik olunca hic cekilmiyor kucuk meme Evet 400'ler icin sabirsizlaniyorum kendilerine gelseler bir
yok olmaz merak etme cok cabuk bitiyo hepsi pazartesi sabahtan tahlilerini yap saatt 3:30 gibi de anestznn kapısınn önüne git bekle he olduda anesteziyi göremedin ozamn dr sanırım bi şekilde anestezi dr yla irtibata geciyor ve sonuclarını göstreyor yani merak etme ameliyatın sarkmaztabi herhangi bi sorun yoksa bazen bi ucuk yüzünden ameliyat sarkabiliyormus
Selam kızlar! 2.meme büyütme ameliyatımı 12 haziran perşembe günü oldum. 400cc 'ler kas altına takıldı. Takip edenleriniz bilir benim bir önceki silikonlarımın 275cc damla olduğunu ve kas altında kaydığını söylemiştim. Yani bana doktorlar böyle söylemişti. Ameliyattan sonra ne görelim içerden yuvarlak pütürlü mentor 275cc çıktı. Sporcu olduğum için, ağırlık çalıştığım, şınav çektiğim için göğüs kasını çalıştığım için implanta baskı yapmış ve o kasın şeklini almış implant. Yani sizi damla vardı kayma yaptı diye şaşırtmak, kafanızı karıştırmak istemem. Ha evet kas altına damla koydurmanında hiçbir anlamı yok aslında. Sorusu olan herkese yardım etmek isterim istediğinizi sorabilirsiniz. Yeni resimleri biraz iyileştikten sonra yükleyeceğim. Hoşçakalın!
Sevgiler
Inanmıyorum ya doktor yuvarlak takıp damla mı dedi size yani . Neyse ki istediğiniz ölçüye kavuştunuz , geçmiş olsun fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz :)😇
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hemde cok kucuklerdiarasida ayrik olunca hic cekilmiyor kucuk meme Evet 400'ler icin sabirsizlaniyorum kendilerine gelseler bir
bende damlayı yuvarlak yaptın sandım400 cc nasıl tatlım şmdi memnun musun gene mi kas altı oldu bu arada?
canım şimdi arası birleşti mi?
Şuan da güzel görünüyorlar sütyen üzerinden 😍 dren ve bandajlar çıkacak pazartesiye belli olur.. Evet canım kas altı oldu.
Şimdilik çok birleşik durmuyorlar ve sanırım göğüs arası ayrık olup ve birde kas altına konulunca arası birleşmiyor maalesef..
ya ben göğsümden kokrmaya başladım kalıp gibi duruyor böle hiç biyere çekilmiyor acaba kapsül mü oluşuyo
Gecmis olsun. Benimde 325 ccler 400 le degisti :) cok memnunum insallah sorun cikmaz birdaha
Benim rippling (dalgalanma) problemim vardı. 325 cc pütürlü yuvarlak ve modarate plustı. 400 cc yine yuvarlak ama düz yüzeyli ve high profil takıldı. Düz yüzeyli tercih etmemizin sebebi rippling yaşatma ihtimalinin az olmasıydı şimdilik bi sorun yok çok şükür. Buarada b cup tım. Şimdi 80 c yada 75 d olur diye düşünüyorum gidipte bi sütyen alamadım hala
Allah korusun! Daha once nasildi birlesiyormuydu yoksa hep mi boyleydi? Ne zaman oldun ameliyati ve kac cc takildi? :44:
11 aralıkta 325 cc takıldı cnm resmlerim vardı dün sildim
Evet düz yüzeylidede kapsül olma ihtimali var ama göze aldım, yurt dışında çoğu ameliyatta düz yüzey tercih ediliyor kapsül olmayanda olmuyor yine, artık bende şansa bıraktım işimi. Rippling aşırı rahatsız ediyordu çünkü, bariz hissediliyodu ve ışığa göre görülüyorduda. Pütürlü yüzey çekiş yaratabiliyomuş göğüs dokusuda az olunca hissedilebiliyomuş dalgalanma.. Önlem olarak yağ enjeksiyonuda yapıldı o yüzden. Üç ay oldu ben ameliyat olalı sürekli kontrol ediyorum şimdilik yok birşey. 400 cc çok daha güzel oldu. Push up sütyenle dekoltem olur muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?