40 Yıl Sonraki KK : ))

süpper olmuş zepp ellerine sağlık çok güldüm

çok güzel olmuş bu ya kaç kere okudumm:90::90:

çok güzel olmuş çok güldüm ya emeğinize sağlık

muneeeeem zepim sen çok yaşa emi ben bir +65 bakayım geleyim en iyisi neler var yani öğreneyim

hiç gelmiyorlarmış gelinler böyle işte

gel datlum biz orda yeni şeyler öğreniriz hem

Diyom bende sabah sabah kulaklarımmm niye çınlıyorrr meğersemmmmm zepp beni anıyormuşşş kk nın en yaşlılarından biri olaraktan 87 yaşımda böle olacam demekki şimdden takma diş siparişi vereyimmm anca sıra gelirrr zeppcim güldürdün sabah sabah canım yaaa sen çok yaşa emiiii sıradakileride bekliyozzzz kimler vardır acabaaaa

süper 87: datlu cadu rüyamda gençlik yıllarımdayım böyle . 20 yaşlarında felan. süslenip püslenip geziyorum
datlucadu: canımm., gençlik yıllarına dönmek istiyon hımmm. bilinçaltında bu var. o yüzden hım hımmm böyle rüyalar görmen normal.

ay bu nene beni öldüreceğğğ
hale bak ya bölemi oleceyzzz

en fazla 60 a kadar dayanabilin canım oda ajdanın yöntemi ile.

"Beni hiçbir zaman bir dinozor olarak göremeyeceksiniz.

Her hafta değişen bir rejim mönüm var. Özellikle kadınlar mutlaka kalsiyum almalı.

Benim yaşımdaki insanlara, hayata benim gibi bakmalarını tavsiye ediyorum.

‘‘Süperstar’’ unvanlı ünlü bir kadın için, yarım yüzyıla üç yıl daha eklemek nasıl oluyor dersiniz?

-datlucadım, biliyorsun ben yıllardır dengeli, düzenli beslenme olayına, spora çok eğilen biriyim. İnsan bedenen genç kaldığı zaman, kafa olarak da, duygusal olarak da, düşünsel olarak da genç kalıyor. Son iki yıldır aynı diyet uzmanıyla ürüyorum bu olayları. Her hafta değişen bir rejim menüm var. Biraz kansızlık çektiğim için kan yapıcı gıdalar alıyorum. Bu arada kalsiyum da önemli son aylarda. Özellikle kadınlar mutlaka bol bol kalsiyum içeren vitaminler, gıdalar almalı. Kahvaltıda kutu kadar peynir var, pilavla et asla bir araya gelmeyecek. Her gün iki litre su içiyorum. Konser öncesinde üç günlük tek gıda rejimi uygulayıp mutlaka iki kilo veriyorum. Şu anda 57.5 kiloyum, boyum da 1.69 olduğuna göre iyi sayılır...
ha bide, ayda bir sarkan yerlerimi toplatırım kesinlikle. yani mutlaka ayda bir estetik yaptırırım:89: "

hadiiii 40 yıl sonrasından sohbet edelimmm...

torunum çok yaramaz oturma odamın duvarlarını mahvetti..:26: mübarek evlat tual üstünde çalışıyor sanki..gavurun gelini ses etmiyor hiç..Ben böylemiydim :95: ahh ahh dünde doktora giittim yediklerine dikkat et madambonus böyle olmaz dedi..Yaşlanıyor muyum ne .. :97:

Yeni site açmış kazen.Torunlar kulübü .. Bizle uğrastığı yetmedi uşaklarımıza el attı

:82:

Hiç iyi olmuyor beee 40 yıl sonrasını sevmedim Yasasın gençlik

Çok qüseldi... Ellerinize saqlık , bozuk olan morelimi birazda olsa yerine qitrdiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…