- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.381
şimdi karşılaştık işte...
hoşgeldin tekrar arkadaşım
teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Rabbim daha güzellerini sana da nasip etsin.
Hosbulduk Breezey neguzel anlatmissin masallah.insallah bebisini saglikla kucagina alirsin.eve ona inaniyorum yeterki Allah ol desin gerisi yalan.insallah darisi bana ve burdaki bebek isteyen tum dostlara.
Sipariş vermeden önce netten bir araştırsaydın keşke. Gerçi itiraf edeyim, ben de heveslenmiştim, işe yarıyorsa alayım diye telefonuma bile not almıştım. Ben ki kocakarı ilaçlarının çoğunu tanırım... Ben ki Ege' liyim, otları severim... Ben ki köyün şifacısı sayılan bir kadının torun çocuğuyum... Ben kiii, sazanlığı geçen hafta başı ispatlanmış biriyim... Ne diyorum ben yaaaa?
Neyse, adet olmak isteyen birisine hediye eder, sevaba girersin. Belki de sana dua eden birisinin hatırına işlerin yoluna girer, hayatında güzel şeyler olur... Her şerde vardır bir iyilik.
kızlar , topikdaşlar,kader ortaklarımız, güller , kuzular hepinize merhaba
en son kaçıncı haftadan bildirmiştik kızçemle hatırlamıyorum , geriye dönüp bakamadım da ama bugün yine bildiriyoruz işte
36 haftalık kızçem Elifim ve ben hepinizi kocaman kucaklıyoruz ve öpüyoruz.
tanıyanlar ve bilenler dışında , topiğimize yeni gelen arkadaşlarımız için , öncelikle de onlara hoşgeldin diyerek , azıcık kendimden hatırlatmalar yapayım.
2013 Martında ilk ve başarısız tüp bebek denemem sonrası ki yaşım 42 idi... Rabbimin bana verdiği güç ve cesaretle , hormonsuz bebek sahibi olmak istiyorum ve başaracağım deyişimin üstünden geçen sürede, Temmuz ayıın ortalarında aldığım hamilelik haberimle geldim bugünlere ve artık 43 yaşındayım. Şükürler olsun ki Rabbim nasip etti...
3 nisana kadar kızçemin , kokusuyla sesiyle nefesiyle evimizi şenlendirmesini bekliyoruz artık , nasipse ve kısmetse...
bugünkü kontrolümüzde 2.600 gr ve 47 cm olmuştu kuzum... çıtı pıtı bir kızçen gelecek dedi doktorum.
Hamileliğimin başından ve hamile kalma sürecimde de dikkat ettiğim sağlığım bugünleri çok şükür ki sorunsuz yaşatıyor hem bana hem kızçeme...
77 kilo ile hamile kaldım ve bugün 83 kiloyum... Hem benim hem kızçemin sağlığı yerinde,şükürler olsun.
Önce inanmakla başlayan bu süreçte siz kader ortaklarımın iyi dilekleri ve duaları için sonsuz teşekkürler...
Rabbimin inayeti için binlerce şükrediyorum...
Kızçem gün be gün sağlıkla büyürken , son zamanlarda şiddetini arttırsa da , o minicik ayakları ve vücudu ile " annecimm uyandım " derken, yaşadığım bu inanılmaz ve tarifi imkansız duyguları , en kısa zamanda yaşamanızı diliyorum ki beni anlayabilesiniz.
Ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman... doktorlar ne derse desin , yaşımıza , hormonal durumumuza ... Rabbim tamam demedikten sonra hiç bir şey olmaz, gerçekleşmez...
Hamile kalmaya çalıştığım süreçte yaşadıklarım , doktorların tavırları hepimizin ortak yaşadığı şeyler...
Önce Rabbimize , kendinize inanın. Ne olursa olsun umudunuzu hiç yitirmeyin. Tüm testlerinizi yaptırın. Sağlığınız hakkında en doğru bilgiye önce siz sahip olun.
Geç yaşta da olsa anne olma isteğimizi , bizim önce umutlarımızı sonra da maddi olarak ne var ne yoksa tüketmeye çalışanlara harcatmayın.
pek çok başka acılar , üzüntülerden geçerek bu yaşımıza geldik... hala yaşıyoruz , hala geçiyoruz...
sağlığımız yerinde oldukça , maddi sıkıntılar dahil üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok...
Önce sağlık...sonra evimizin ailemizin huzuru...
tüm topikdaşlarımızı sevgiyle kucaklıyoruz...
Hep güzel haberinizi , hep mutluluk haberlerinizi paylaşmanızı diliyoruz...
Okurken çok duygulandım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. Darısı bizlerin başına:)))
Sevgiler....
Bende 40 yasindayim dogal yoldan bebek calismalari yapiyorum uzun zamandir sizlrri takip ediyorum uygulanan tedavi yontemleri ile ilgili hic bilgim yok esim tup istemiyor bu yasta dogal hamile kalmak mumkunmu acaba cevremde ben hic duymadim sizler duydunuzmu acaba bi umit olabilirmi
Merhaba
Yapılan işlemler ve kontroller cok yerinde hangi merkeze gidiyorsun doktorun kim?
Bende ensuece ile aynı yerde yaptırmıştım.. Okuyorum da elleri ayakları bağlanarak yaptıranlar vs var.. Korkunç birşey öyle olunca acı zaten dayanılmaz olur.. Benim tüplerimin her ikisi de tıkalı olmasına ve ilaç dağılamadığı için birikmesine rağmen dayanılabilecek bir ağrı dışında sıkıntı duymamıştım.. Öncesinde bir ağrı kesici içmiştim sadece.. Hatta sonrasında hazır oraya kadar gitmişken Eminönü'ne ve Mısır Çarşısı'na turistik gezi modunda gitmiştik. Yaptıracak olanlara tavsiye ederim bu yeri
canım inşallah çok güzel embriyoların olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz..canım inan içime su serptinn.. komşunun adına çok çok sevindim.. inşallah benimde hepsi döllenir güzel dileklerin için sağol.. hep beraberce canım..
kontrolüne az kalmış inşallah güzel güzel en kalitelisinden yumoşlar gelsin..
canım bu konuyu sorabilirsin doktoruna başka ne yapılabilir diye mesela 5. güne gidebilirsin embriyolarını..bende perşembe kontrolüm var canım bakalım nasıl geçecek..Ummuseleme merhabA . Ben 2 ay ara verdim. . Nisan'da tekrar Erbil beye başlamayı düşünüyorum.ama benden ilk iki denemede hiçbir tAhlil istemedi. Ama bu seferde ona gitmeye niyetim var. Sen neler yaptın.
canım çok geçmiş olsun bazen böyle herşey üstüste gelebiliyor..bizde seni çok öpüyoruz..Günaydın arkadaşlar
Hastalıklar, kazalar size ulaşmamı engelledi ne yazık ki. Geçen hafta hatırlarsanız bir rahim filmi çektirmiştim. Sonuçlar elhamdülillah güzel, ama ben çoook kötü oldum hala bile sancım var. Yatarken zorlanıyorum 2 doktora gittim sorun yok dediler ama gelsinler bunu vücuduma anlatsınlar bir hafta rapor akmak zorunda kaldım. Anca dün işe başladım.
Bu arada hafta sonu kaza geçirdim. Çok şükür Allah korudu sadece maddi hasar boyutu oldu. Ama aslında çok ciddi bir kazaydı. Allah korumasaydı zincirleme kazaya dönüşmemesine imkan yoktu.Emniyet kemerine hep takarım çok şükür yoksa bilmiyorum . Dün kasko işlemleri falan derken bütün gün koşturdum. Ve ancak bugün aranıza gelebildim kızlar çoook yazamayacağım ne yazık ki, çok doluyum çünkü ( duygusal olarak, yazarken ağlayasım geliyor çünkü işte ağlak vaziyet ne yazık ki hoş olmuyor)
Cmasım canım benim, çoook çoook üzüldüm. Hafta sonu hep sana ulaşmaya çalıştım. İnşallah canım rabbim sesimizi işitir
Güllügüllü canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin zor bir yolculuktayız ne yazık ki en büyük yoldaşımız ümidimiz Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Volin, ismihan sultan bu son negatifleriniz olsun inşallah yılmak yok yola devam bu sene rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız ismihancım ne olur bizden uzaklaşma bu dert tek başına çekilmiyor ne yazık ki .
Adigecim, az kaldı inşallah güzel sonuçlarını almaya nasılsın, bebeişlerin göbişinde keyif yapıyorlar inşallah..
Aliscim, inanıyorum ki sen de bize ikinci kayra bebek vakası gibi bir mucize yaşatacaksın bunu çoook arzu ediyorum rabbim çoook büyük .
Cedrus geçmiş olsun canım, kendine ve bebişe çoook dikkat et canım
Ensuance canım hadi bismillah opun hayırlı olsun inşallah yumilerinin hepsi döllensin ve sana bebiş olsun. Amin.
Selcanım seni ve bebişini ayrıca öpüyorum canım ..
Nevsercim, zeytunum, zanork, monkey, sara28, resignation, alara, omeyra, gulneva, ummu ve adını yazmadığım herkes, tüm can yoldaşlarım sizi seviyorum . Sevgi ve dua ile .
sagol canim benim..evet benim esimde benden kucuk ama cok sukur ki bugune kadar hic sorun yasamadik yas konusunda.
su aralar bende pek iyi degilim guzbahar gibi hersey ust uste geliyor bunda da var bir hayir. dun kontrolum vardi bebegin kalp atislarini duyduk bana son zamanlarda moral oldu bebegimin kalp sesini duymak. Rabbim topikte butun arkadaslara da nasip etsin insallah.
zeytun senden ne haber canım neler yapıyorsun..Topigimizin citir fistiklari selamlar..
Hep okuyorum ancak sadece okumaya yetebiliyorum :)))
Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz...
Fatma 2010 arkadasim uzulme ... kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz... ne gelirse ''O''ndan ... hepsi basimiz ustune...
Selcan yerim ben o pitipitilari...
Guzbahar gecmis olsun sekerim... tedaviye ne zaman basliyorsun ?
Ummuseleme yeni tedavin hayirli ugurlu olsun insallah...
Ensuece arkadasim opuda kolayliklar diliyorum... insallah tum folikuller doludoludur....
Acmila tedaviye baskamana sevindim... umarim rabbim emeklerini bebis icin vedile kilar....
Cmas cim kuzum azicik cilgin deli prof'um... zor bir surec yasadin ancak hemen toparlandin...masallah diyorum sana... hepimizin hayranligini topluyorsun... inan cok guclusun... cok azimlisin.... izin ver kendine olacak bu is.... tum arkadaslarima oneriyorum ancak senin mutlaka okumani istedigim bir kitap var...joseph murphy bilincaltinin gucu... rica etsem hemen alip okurmusun... uzerine konusuruz... ha birde okumadi isen sol ayagim...
Gullugullu ayni zorluklari sende yasadin.... arkadasim rabbim biz kadinlara oyle bir guc vermis ki... bu guc olmasa butun bunlara nasil katlanilir... rabbim gucune guc katsin... sabirlar versin... umarim tedaviye gerek kalmadan dogal olarak hamis haberini verirsin...
Volin canim insallah yeni evin sana yeni bebek haberini getirir...
Miranda galiba yeni tedaviye badlayacaksin... insallah hayirli ugurlu olur....
Zanork sen bu alemin en cilginisin... sayende yuzumde hep bir tebessum ve hatta bazen kahkaha... sagol arkadasim...
Duovam isvicreli cikolatamiz... ne durumdasin toparladinmi kendini... insallah bahar sana taptaze bebisle gelir...
Alisalisim gecmis olsun... hep var bunda da bir hayir diyelim.... hem esinin durumu hem yumos cikmayisi hem kaza ust uste oldu...kizlar yazmislardi nazar icin tuz sirke vs... sende dene istersen... guzel yurekli arkadasim...
Bu arada bu albumleri siz nereden izliyorsunuz bende izlemek istiyorum yaaa banane banane :)))
Isimlerini unuttugum tum arkadaslarima selamlar gonderiyorum.... hicbir sey icin umitsiz olmayalim.... veren de O alanda O.... bu nedenle bizim yaptiklarimiz sadece arac... kaderimizde varsa o bebek kim ne derse desin gelecek .... rabbim yeterki OL desin... lutfen kimse umidini kaybetmesin... hepnizi optum cok....
kızlar , topikdaşlar,kader ortaklarımız, güller , kuzular hepinize merhaba
en son kaçıncı haftadan bildirmiştik kızçemle hatırlamıyorum , geriye dönüp bakamadım da ama bugün yine bildiriyoruz işte
36 haftalık kızçem Elifim ve ben hepinizi kocaman kucaklıyoruz ve öpüyoruz.
tanıyanlar ve bilenler dışında , topiğimize yeni gelen arkadaşlarımız için , öncelikle de onlara hoşgeldin diyerek , azıcık kendimden hatırlatmalar yapayım.
2013 Martında ilk ve başarısız tüp bebek denemem sonrası ki yaşım 42 idi... Rabbimin bana verdiği güç ve cesaretle , hormonsuz bebek sahibi olmak istiyorum ve başaracağım deyişimin üstünden geçen sürede, Temmuz ayıın ortalarında aldığım hamilelik haberimle geldim bugünlere ve artık 43 yaşındayım. Şükürler olsun ki Rabbim nasip etti...
3 nisana kadar kızçemin , kokusuyla sesiyle nefesiyle evimizi şenlendirmesini bekliyoruz artık , nasipse ve kısmetse...
bugünkü kontrolümüzde 2.600 gr ve 47 cm olmuştu kuzum... çıtı pıtı bir kızçen gelecek dedi doktorum.
Hamileliğimin başından ve hamile kalma sürecimde de dikkat ettiğim sağlığım bugünleri çok şükür ki sorunsuz yaşatıyor hem bana hem kızçeme...
77 kilo ile hamile kaldım ve bugün 83 kiloyum... Hem benim hem kızçemin sağlığı yerinde,şükürler olsun.
Önce inanmakla başlayan bu süreçte siz kader ortaklarımın iyi dilekleri ve duaları için sonsuz teşekkürler...
Rabbimin inayeti için binlerce şükrediyorum...
Kızçem gün be gün sağlıkla büyürken , son zamanlarda şiddetini arttırsa da , o minicik ayakları ve vücudu ile " annecimm uyandım " derken, yaşadığım bu inanılmaz ve tarifi imkansız duyguları , en kısa zamanda yaşamanızı diliyorum ki beni anlayabilesiniz.
Ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman... doktorlar ne derse desin , yaşımıza , hormonal durumumuza ... Rabbim tamam demedikten sonra hiç bir şey olmaz, gerçekleşmez...
Hamile kalmaya çalıştığım süreçte yaşadıklarım , doktorların tavırları hepimizin ortak yaşadığı şeyler...
Önce Rabbimize , kendinize inanın. Ne olursa olsun umudunuzu hiç yitirmeyin. Tüm testlerinizi yaptırın. Sağlığınız hakkında en doğru bilgiye önce siz sahip olun.
Geç yaşta da olsa anne olma isteğimizi , bizim önce umutlarımızı sonra da maddi olarak ne var ne yoksa tüketmeye çalışanlara harcatmayın.
pek çok başka acılar , üzüntülerden geçerek bu yaşımıza geldik... hala yaşıyoruz , hala geçiyoruz...
sağlığımız yerinde oldukça , maddi sıkıntılar dahil üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok...
Önce sağlık...sonra evimizin ailemizin huzuru...
tüm topikdaşlarımızı sevgiyle kucaklıyoruz...
Hep güzel haberinizi , hep mutluluk haberlerinizi paylaşmanızı diliyoruz...
kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji..
6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler..
yarın bakalım kaç tane döllenme olacak.. kısmet artık gerisi..
kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji..
6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler..
kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji.. 6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler.. yarın bakalım kaç tane döllenme olacak.. kısmet artık gerisi..
canimcigimm oglusun oldugunu bilmiyordum ozaman beklemen cok normall cnm.. tupe gerek kalmadan olabilir belkide cnm vucudunda yipranmaz.. tup gercekten cok yipratiyor.. tedavi olmaya kesin olarak karar verdinmi..
canım hüşgeldin sayfamıza..bitane çoccuğun varmış ne güzel Allahım ona sağlıklı hayırlı ömürler versin..canım tedaviylede hamile kalabilirsin çok büyük sorun yoksa mesela yumurta azlığı yada rahimde problem yoksa neden doğal yolla hamiş kalmayasın..canım yumurta takibi yaparak tedaviyle hamile kalabilirsin...
sana umut olur muyum bilmiyorum arkadaşım ama 43 yaşındayım ve 36 haftalık hamileyim.
hormonsuz bir hamilelik , 0,8 amh değerime rağmen...
doktorların tüp bebek başka şansınız yok demelerine rağmen...
bu yata çocuk sahibi olmaya geç kalmadınız mı demelerine rağmen...
Selcan arkadaşımın da dediği gibi , ilk hamileliğim , ilk bebeğim...
Mart 2013 de yapılan ve negatif sonuçlanan ilk ve tek tüp bebek denemesini hatırlamak bile istemiyorum.
Rabbim sağlıkla kucağıma almamı ve büyütmemi nasip ederse , kızçemden sonra bir kere daha bebek sahibi olmak istiyorum hem de...
umut her zaman vardır ... nefes aldığımız sürece olmalıdır da...
Dilerim Rabbim mucizesini sana da nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?