Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben inanıyorum buna... "demiştim değil mi" demedik mi kaç kez hayatımızda. Eskiler ne demişler 40 kere söylersen olur... Hep kötü şeyler için değil ya bunlar, iyi şeyler içinde geçerli olmalı..
Hem ne demiş Mevlana;
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülistan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun"

Üstüste gelen şeylerde öff kahretsin diyoruz, diyorum.. Ama uzatmıyorum :) En azından uzatmamaya çabalıyorum..
Mutlu olmak bizim elimizde... Mutlu bedenler daha doğurgan unutmayalım :) (Kırmızı iplik bileğimde)

guzbahar geçmiş olsun umarım çooook çabuk unutursun bu yaşanılanları.. Gaz olup uçsun gitsin bütün ağrılar ve çok geçmiş olsun... Hep dikkatli-bilinçli-saygılı sürücülere denk gelelim inşallah...

Sevgiler

iyi dileklerin icin tesekkur ederim duygucum.

seninde en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz

Filmi çeken kişi çok önemli. Sıvıyı çok hızlı verdiğinde ya da içeriyi silerken elinin baskısını ayarlayamadığında ağrı çok oluyor. İkinci filmim çekileceği zaman ağrı kesici iğnenin yanında bir de sakinleştirici iğne yaptılar, anestezi almadım ama kuzu gibiydim maşallah

Sana da geçmiş olsun. Ama deme öyle; o zaman hepimiz bebeğini bekliyor, ikiniz için endişe ediyorduk... Sen pek tabii korkacaktın...

Merhaba

Yapılan işlemler ve kontroller cok yerinde hangi merkeze gidiyorsun doktorun kim?

Son düzenleme:
Citir kizlar slm.
kizlar hic okumadim herkesi opuyorum sadece camas canim yilmak yok yol devam olcak insalah
tedavim iyi gidiyor persembe alacaklar yumileri hayirlisi bakalim birde ben doktorumdan cok memlunum yol uzak ima isteyerek gidiyoruz tavsiye ederim selman lacin
acele yaziyorum kusura bakmayin nolur hepinizi cokkk optum miranda canim mutlaka ugra doktora yada ara kizlari sor optum herkesi

canım geçmiş olsun, yinede verilmiş sadakan varmış, allah korumuş...

Demek senin kanallar açıkmış benim ikiside tıkalı çıktı doktorum sezeryanda çok iltihap var kanallarında demişti.

Canım eğer tüpler açıksa fazla bir acı olmuyormuş ama kapalıysa çok acıyormuş benim ikiside tıkalıydı

benim kanallar açıktı canımın yanması bundan değildi canım damarı parçalamış nasıl yaptıysa sadece işlem sırasında bana rahim girişin çok dar nasıl regl oluyosun diyodu ne alakaysa

Topigimizin citir fistiklari selamlar..

Hep okuyorum ancak sadece okumaya yetebiliyorum :)))

Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz...

Fatma 2010 arkadasim uzulme ... kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz... ne gelirse ''O''ndan ... hepsi basimiz ustune...

Selcan yerim ben o pitipitilari...

Guzbahar gecmis olsun sekerim... tedaviye ne zaman basliyorsun ?

Ummuseleme yeni tedavin hayirli ugurlu olsun insallah...

Ensuece arkadasim opuda kolayliklar diliyorum... insallah tum folikuller doludoludur....

Acmila tedaviye baskamana sevindim... umarim rabbim emeklerini bebis icin vedile kilar....

Cmas cim kuzum azicik cilgin deli prof'um... zor bir surec yasadin ancak hemen toparlandin...masallah diyorum sana... hepimizin hayranligini topluyorsun... inan cok guclusun... cok azimlisin.... izin ver kendine olacak bu is.... tum arkadaslarima oneriyorum ancak senin mutlaka okumani istedigim bir kitap var...joseph murphy bilincaltinin gucu... rica etsem hemen alip okurmusun... uzerine konusuruz... ha birde okumadi isen sol ayagim...

Gullugullu ayni zorluklari sende yasadin.... arkadasim rabbim biz kadinlara oyle bir guc vermis ki... bu guc olmasa butun bunlara nasil katlanilir... rabbim gucune guc katsin... sabirlar versin... umarim tedaviye gerek kalmadan dogal olarak hamis haberini verirsin...

Volin canim insallah yeni evin sana yeni bebek haberini getirir...

Miranda galiba yeni tedaviye badlayacaksin... insallah hayirli ugurlu olur....

Zanork sen bu alemin en cilginisin... sayende yuzumde hep bir tebessum ve hatta bazen kahkaha... sagol arkadasim...

Duovam isvicreli cikolatamiz... ne durumdasin toparladinmi kendini... insallah bahar sana taptaze bebisle gelir...

Alisalisim gecmis olsun... hep var bunda da bir hayir diyelim.... hem esinin durumu hem yumos cikmayisi hem kaza ust uste oldu...kizlar yazmislardi nazar icin tuz sirke vs... sende dene istersen... guzel yurekli arkadasim...

Bu arada bu albumleri siz nereden izliyorsunuz bende izlemek istiyorum yaaa banane banane :)))

Isimlerini unuttugum tum arkadaslarima selamlar gonderiyorum.... hicbir sey icin umitsiz olmayalim.... veren de O alanda O.... bu nedenle bizim yaptiklarimiz sadece arac... kaderimizde varsa o bebek kim ne derse desin gelecek .... rabbim yeterki OL desin... lutfen kimse umidini kaybetmesin... hepnizi optum cok....

Bcemre selam arkadasim.... beni yanlis anlamazsan sana bunu oneren nick bize daha once hic yazmayan birisi idi ... ben sanki bu sitenin reklamini yapiyor gibi hissetmistim.... internette benimde siklikla karsilastigim bir site... hayiti ben cay olarak iciyorum... aktardan almistim evde bosch un kahve degirmeninde cekiyorum bu tozu 5 dk kadar kaynatip iciyorum... kotu bir tadi var ancak ben alistim... bu sekilde kapsul icine tozu koyunca olurmu bilmiyorum... hayiti nasil kullanmaliyim diye bi ara internete istersen... ona gore bakarsin....

Volin cim sende murat berksoy u gondermissin canim... galiba ensuece idi adama cok para dokmus sonuc daha kotu olmus....

Maalesef cok hassas bir konu ve insanlar neresinden tutsakda bu umitleri paraya cevirsek diye bakiyor.... bence iyice arastirmadan sorusturmadan hicbirseye para odemeyelim... yazik emek emek kazaniyoruz... sonrada sarlatanlar emeksiz zahmetsiz yiyor.... rabbim hicbirimizi kotulerle karsilastirmasin insallah...

Merhaba Zeytunn yanlis anlamam icin hicbir neden yok canim ya.biz seninde soyledigin gibi zaten cok emek veren aci ceken ve umutlarinin pesinden kosan insanlariz ama malesef bizlerin bukadar saf hayelleriyle dahi oynsyabilecek zavalli insanlar var.internetten arastirdim ve bosuna para vermisim bu ot adet olmak icin iyi imis oysa benim boyle sorunum yok .fsh yada e2 duduruyir diye hic yaxi bulamadim oysa ben onun icin aldim allahtan kullanmadim olan sadece 30 tl oldu.napalim saglim olsun bugune kadar onadar cok somurulduk ki bu yaninda hicbisey.ancak para icin insanlarin sagligi ve umudu ile oynan masina gercekten cok kiziyorum.herkim ki bu siteler uzerinden bunu amaclayarak buralara katiliyorsa Allahtan bulsun

kızlar , topikdaşlar,kader ortaklarımız, güller , kuzular hepinize merhaba

en son kaçıncı haftadan bildirmiştik kızçemle hatırlamıyorum , geriye dönüp bakamadım da ama bugün yine bildiriyoruz işte

36 haftalık kızçem Elifim ve ben hepinizi kocaman kucaklıyoruz ve öpüyoruz.

tanıyanlar ve bilenler dışında , topiğimize yeni gelen arkadaşlarımız için , öncelikle de onlara hoşgeldin diyerek , azıcık kendimden hatırlatmalar yapayım.

2013 Martında ilk ve başarısız tüp bebek denemem sonrası ki yaşım 42 idi... Rabbimin bana verdiği güç ve cesaretle , hormonsuz bebek sahibi olmak istiyorum ve başaracağım deyişimin üstünden geçen sürede, Temmuz ayıın ortalarında aldığım hamilelik haberimle geldim bugünlere ve artık 43 yaşındayım. Şükürler olsun ki Rabbim nasip etti...

3 nisana kadar kızçemin , kokusuyla sesiyle nefesiyle evimizi şenlendirmesini bekliyoruz artık , nasipse ve kısmetse...

bugünkü kontrolümüzde 2.600 gr ve 47 cm olmuştu kuzum... çıtı pıtı bir kızçen gelecek dedi doktorum.

Hamileliğimin başından ve hamile kalma sürecimde de dikkat ettiğim sağlığım bugünleri çok şükür ki sorunsuz yaşatıyor hem bana hem kızçeme...
77 kilo ile hamile kaldım ve bugün 83 kiloyum... Hem benim hem kızçemin sağlığı yerinde,şükürler olsun.

Önce inanmakla başlayan bu süreçte siz kader ortaklarımın iyi dilekleri ve duaları için sonsuz teşekkürler...
Rabbimin inayeti için binlerce şükrediyorum...
Kızçem gün be gün sağlıkla büyürken , son zamanlarda şiddetini arttırsa da , o minicik ayakları ve vücudu ile " annecimm uyandım " derken, yaşadığım bu inanılmaz ve tarifi imkansız duyguları , en kısa zamanda yaşamanızı diliyorum ki beni anlayabilesiniz.

Ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman... doktorlar ne derse desin , yaşımıza , hormonal durumumuza ... Rabbim tamam demedikten sonra hiç bir şey olmaz, gerçekleşmez...
Hamile kalmaya çalıştığım süreçte yaşadıklarım , doktorların tavırları hepimizin ortak yaşadığı şeyler...

Önce Rabbimize , kendinize inanın. Ne olursa olsun umudunuzu hiç yitirmeyin. Tüm testlerinizi yaptırın. Sağlığınız hakkında en doğru bilgiye önce siz sahip olun.
Geç yaşta da olsa anne olma isteğimizi , bizim önce umutlarımızı sonra da maddi olarak ne var ne yoksa tüketmeye çalışanlara harcatmayın.

pek çok başka acılar , üzüntülerden geçerek bu yaşımıza geldik... hala yaşıyoruz , hala geçiyoruz...

sağlığımız yerinde oldukça , maddi sıkıntılar dahil üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok...

Önce sağlık...sonra evimizin ailemizin huzuru...

tüm topikdaşlarımızı sevgiyle kucaklıyoruz...

Hep güzel haberinizi , hep mutluluk haberlerinizi paylaşmanızı diliyoruz...

Teşekkür ederim. Bazen beni zor durumda bıraksa da, neşemi seviyorum. İnşallah hep gülelim ...

Merhaba.
Biz karşılaşmadık seninle, ama güzel haberini buradaki arkadaşlar konuşurken almıştım. Bahar gibi hep taze, sürekli kendini yenileyen ve nisan yağmurları gibi bereketli bir hayatı olsun kuzunun. Allah ikinizi de bir avazda kurtarsın.

şimdi karşılaştık işte...

hoşgeldin tekrar arkadaşım

teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Rabbim daha güzellerini sana da nasip etsin.

Hosbulduk Breezey neguzel anlatmissin masallah.insallah bebisini saglikla kucagina alirsin.eve ona inaniyorum yeterki Allah ol desin gerisi yalan.insallah darisi bana ve burdaki bebek isteyen tum dostlara.

Sipariş vermeden önce netten bir araştırsaydın keşke. Gerçi itiraf edeyim, ben de heveslenmiştim, işe yarıyorsa alayım diye telefonuma bile not almıştım. Ben ki kocakarı ilaçlarının çoğunu tanırım... Ben ki Ege' liyim, otları severim... Ben ki köyün şifacısı sayılan bir kadının torun çocuğuyum... Ben kiii, sazanlığı geçen hafta başı ispatlanmış biriyim... Ne diyorum ben yaaaa?
Neyse, adet olmak isteyen birisine hediye eder, sevaba girersin. Belki de sana dua eden birisinin hatırına işlerin yoluna girer, hayatında güzel şeyler olur... Her şerde vardır bir iyilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…