- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.421
Kizlar moralim çok bozuk bugün ilaclarimi yazdirmak için devlet hastanesine gittim gitmisken de doktor üstten bakti kese var fetus var ama kalp atisi yok dedi baslamamis da olabilir dedi bugün tam 7+0 oldu bebeğim ama canım çok sıkıldı yarin radyoloji uzmani baksin dedi bana duâ edin ne olur bebisim canlansin
Kizlar moralim çok bozuk bugün ilaclarimi yazdirmak için devlet hastanesine gittim gitmisken de doktor üstten bakti kese var fetus var ama kalp atisi yok dedi baslamamis da olabilir dedi bugün tam 7+0 oldu bebeğim ama canım çok sıkıldı yarin radyoloji uzmani baksin dedi bana duâ edin ne olur bebisim canlansin
Zanork selam... bisey soracagim senin verdigin bi tarif vardi yogurt bal ve coretotu yagi tarifi... bunu yaparken hayvansal gida yenilmeyecek demissin ya... yumurta da yasakmi ????
Breezey Elif ne guzel bir isim... insallah kizcen ismi ile gelir... saglikli huzurlu mutlu guzelliklerle dolu bir omru olsun....
kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji..
6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler..
yarın bakalım kaç tane döllenme olacak.. kısmet artık gerisi..
kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji..
6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler..
yarın bakalım kaç tane döllenme olacak.. kısmet artık gerisi..
kısmet ya canımm inan transferden sonra tutmazsada üzülmeyeceğim demekki hayırlısı buymuş diyeceğim.. ve hemen 7. tedaviye başlayacağım:)
arada mesajını kaçırdığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.. eşim evden çıkınca hemen bilg. başına geçiyorum.. evde olunca sorun yaratmaya başladı radyasyon olurmuş bebek tutmazmış sanki transfer oldudaa hem zaten olan oldu yıllardır işyerlerinde 7/24 bilg. başındayız..
Teşekkür ederim arkadaşım.
hep dilediğim gibi , daha güzelleri sizlerin olsun.
Rabbim mucizesi ile şenlendirsin , önce göbüşlerinizi sonra evlerinizi.
Kız sana misafirliğe gelinmez valla. Ben kapıdan girerken 3 gün sonra gelecek başka misafirler için temizlik yapmaya başlarsın. Bu ne acele? Bi dur...
Düşün şimdi, şu anda senin yumoşlar, kocacığının spermlerine mendil sallayıp göz kırpıyor. Yok, gece yarısı olmuş, nikahı kıymışlardır artık.Sen uyurken, onlar bölünüp çoğalıyor olacak. Güneş doğarken, eşinle senden gelip birleşen, gece boyunca çalışan mucizeleriniz esneyip gerinecek, canla başla yeterli sayıda bölünüp sana yakışır duruma gelmek için uğraşacaklar. Sonra uygun bir zamanda müsadenle bir süreliğine sana yatılı misafir olacaklar. Yerlerini beğenirlerse, sen de edepsizlik edip kovmaya çalışmazsan, 9 aycık sürecek beraberliğiniz başlayacak. Geldiklerinden 12 gün sonra, sen kapılarını tıklatıp, bir ihtiyaçları var mı diye soracaksın. Sonrası... 12 gün sonra
canım ne kadar hayat dolusun nerden buluyosun bu sözleri...gerçekten okurken çook güldüm aynen yazdığın gibi bu yaramaz böcükler üzmiycek arkadaşımızı...
Bakın ne diyor:
Zamanınız kısıtlı ! Bu yüzden başka insanların gürültüsünün kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin..
Steve Jobs
kalbini ferah tut inşallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin canım
Guzel dusun olumlu olsun canim. Bebis hisseder lutfen uzulme. Dualarim bu gece sana olacak
Sana dua ediyorum arkadasım.inşallah kalp atışını duyarsın
canım Allahın izniyle o pıt pıtları duyucan inş...üzülme dualarımız seninle canım...
Canım moralini bozma. Devlet hastanesi Dr ları pek birşey Anlamıyor. Bugün kendi Dr git. En güzel şekilde bebişinin kalp atışını duyarsın. Dualarımız seninle. Senden haber bekliyecez. Güzel haber için bizi fazla bekletme
cedrus herşeyin hayırlısı canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ..belli olmaz bazen geç canlanabiliyormuş ..umutsuzluk stres yok inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?