- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.341
tatlım Rabbim yardımcın olsun bugün ve sonrasında bebeklerini sana nasip etsin inşallah
sendemi çektin rahim filminden canım ben az kalsın canımdan oluyodum
Canım benim çok teşekkür ederim..Keşke herkese umut olabilseydim..Bu konuda bile suçluluk duyuyorum : sizi üzdüm diye..cmascım inan çok üzüldüm, seni özellikle takip ediyorum 1-2 arkadaşımı daha..geçen hafta sende ki değişikleri hissetmemek mümkün değildi...demekki, bu kadar korku belkide hafta sonu geçirdiğin opreasyonnun olduğu içinmiş..oysaki ne kadar çok sevinmiştik, evde eşime senden bahsetmişdim..herşeyin hayırlısı demek den başka bir şey diyemiyorum, en azından oğluşun var..bunada şükür demeli sanırım...kendine dikkat et, fazla yıpratmamaya çalış..
Wishhduyducum hep böyle içimizi açıyor neşeyle geliyor ışık saçıyorsun....Sıcacık sevgi dolu kalbini aldım kabul ettim..
"cmas1, volin, gullugullu"............
Cmascim ve gullugullu Allah yar ve yardimciniz olsun. O bebisler gelecek guclu olun olur mu
Yumurta toplamadan transfer gününe, test sonucundan katlanan değerlere, kese görmeden kalbini duymaya, yapılacak tarama testlerinden sağlıkla geçecek haftalara her ne varsa beklediğiniz güzel olsun, iyi geçsin, yüzünüzü güldürsün... İnanmaktan ve iyi düşünmekten vazgeçmeyelim.. İyi düşünelim , iyi OL'sun..
Hoşgeldin fatmacım....sen bebek şekerleri yapıcaksın inşallah ve burda bizlere dağıtacaksın!!! Ben daha yüzlerini görmediğim buradaki candan arkadaşlarıma bebek mendilleri yapmaya başladım bile....Sizden uzak gibi gorunsemde sizinle birlikteyim sizinle beraber agliyor,seviniyor,umutlaniyorum bazen sizin yerinizde olmak veya olmamak istiyorum
Bu kadar cok cocuk severken cocuksuz kalacagim hic aklima gelmezdi anlatak o kadar cok ilginc hayat hikayem var ki alti yildir siteyi takip ediyorum ve nerdeyse ilk defa yaziyorum benim bir cocugum olsa bana gozun aydin diyecek kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez.hic onemli degil ayrica
k.validem cocuk yapacam diye akli cikiyor cunku oglunun eski evlikiginden cocugu var daha neler neler ama hala umudumu kaybetmedim ins bende cocuk sahibi olacagim.
monkeyciğim sağol canım .... artık daha iyiyim...güllücüm inşallah sen de iyi olursun.. perşembe günü bizi habersiz bırakma! Senin için dua ediyorum....canım üzüldüm...ne olur moralinizi bozmayın, hem cmas , hemde senin için üzüldüm..bu arada denemesi olup kaybı olan başka arkadaşımız varsa (ismini unuttuğum) geçmiş olsun..
Erbil bey hani telefonda bile olsa uzuuuun uzun sizi dinleyen çareler çözümler üreten candan dr. mu? Gerçi çok soru sormam artık dr.lara.. iyi lab.olsun bi de dr. işini iyi yapsın..Ummuseleme merhabA . Ben 2 ay ara verdim. . Nisan'da tekrar Erbil beye başlamayı düşünüyorum.ama benden ilk iki denemede hiçbir tAhlil istemedi. Ama bu seferde ona gitmeye niyetim var. Sen neler yaptın.
Çok teşekkür ederim...Selcancım kendine dikkat et...Bebişe iyi bak tatlım... Kendi derdimden sana albümünün ne kadar güzel olduğunu diyemedim... Harikasın canım!!!! 20.lik genç kız gibisin! maşallah!!! eşin de çok genç duruyor... belki de gençtir! benimki de benden 5 yaş küçük!canim biraz rahatsizdim giremedim nette. cok gecmis olsun uzuldum okuyunca ama Allah saglik sihhat versin insallah
bidahaki sefere olucak.
seni kocaman opuyorum
Daha yeni duydum. Nasil oluyor bu simdi? Bizim doktorlar bizi 40'dan sonra ceset ilan ediyor ama? Hemde dogal yolla hamile kalmis. Bilemiyorum artik neye inanayim. Yoksa bize bos hayal veriyor bu meshurlar. Yoksa donor yumurtami? Ne bileyim bayagi cok duyar oldum 47 yasinda gebe olanlari..
Çok teşekkür ederim...Selcancım kendine dikkat et...Bebişe iyi bak tatlım... Kendi derdimden sana albümünün ne kadar güzel olduğunu diyemedim... Harikasın canım!!!! 20.lik genç kız gibisin! maşallah!!! eşin de çok genç duruyor... belki de gençtir! benimki de benden 5 yaş küçük!
Canım benim çok teşekkür ederim..Keşke herkese umut olabilseydim..Bu konuda bile suçluluk duyuyorum : sizi üzdüm diye..
Wishhduyducum hep böyle içimizi açıyor neşeyle geliyor ışık saçıyorsun....Sıcacık sevgi dolu kalbini aldım kabul ettim..
Hoşgeldin fatmacım....sen bebek şekerleri yapıcaksın inşallah ve burda bizlere dağıtacaksın!!! Ben daha yüzlerini görmediğim buradaki candan arkadaşlarıma bebek mendilleri yapmaya başladım bile....
monkeyciğim sağol canım .... artık daha iyiyim...güllücüm inşallah sen de iyi olursun.. perşembe günü bizi habersiz bırakma! Senin için dua ediyorum....
Erbil bey hani telefonda bile olsa uzuuuun uzun sizi dinleyen çareler çözümler üreten candan dr. mu? Gerçi çok soru sormam artık dr.lara.. iyi lab.olsun bi de dr. işini iyi yapsın..
Dr um 48 yaşında tüp bebekle bebeğini dünyaya getirdi ilk bebeği hemde oyüzden yasa takilmayin
Hangi Dr o yaşta hamile kalmış merak ettim. Bizi en iyi o anlar eminim
canııımmm çok geçmiş olsun!..şimdi telde konuşmaya müsait değilim ama bugün en kısa zamanda seni arıyorum ...başına gelenlere çok üzüldüm. Bi 10 gün önce de ben kaza yaptım ama öyle seninki gibi önemli değildi...Çok korkmuştum gerçi bebeğime birşey olacak diye.....................(bende ki lafa bak şimdi!)...................................................................................................................................................
Merhaba arkadasım
Sana Taner Toprak'ı tavsiye ederim sanırım eurofertilde çalısıyor kendısı. Bende onumuzdeki donemlerde kendisiyle baslamayı dusunuyorum. Googleda adı ve soyadı olarak arattıgında web sıtesı cıkar orda ıletısım bılgılerı bolumunde kendısıne cep no.ile ulasabılırsın saatlerce soru sorarsın cvp verır cok sabırlı ve anlayıslı biri
Günaydın arkadaşlar
Hastalıklar, kazalar size ulaşmamı engelledi ne yazık ki. Geçen hafta hatırlarsanız bir rahim filmi çektirmiştim. Sonuçlar elhamdülillah güzel, ama ben çoook kötü oldum hala bile sancım var. Yatarken zorlanıyorum 2 doktora gittim sorun yok dediler ama gelsinler bunu vücuduma anlatsınlar bir hafta rapor akmak zorunda kaldım. Anca dün işe başladım.
Bu arada hafta sonu kaza geçirdim. Çok şükür Allah korudu sadece maddi hasar boyutu oldu. Ama aslında çok ciddi bir kazaydı. Allah korumasaydı zincirleme kazaya dönüşmemesine imkan yoktu.Emniyet kemerine hep takarım çok şükür yoksa bilmiyorum . Dün kasko işlemleri falan derken bütün gün koşturdum. Ve ancak bugün aranıza gelebildim kızlar çoook yazamayacağım ne yazık ki, çok doluyum çünkü ( duygusal olarak, yazarken ağlayasım geliyor çünkü işte ağlak vaziyet ne yazık ki hoş olmuyor)
Cmasım canım benim, çoook çoook üzüldüm. Hafta sonu hep sana ulaşmaya çalıştım. İnşallah canım rabbim sesimizi işitir
Güllügüllü canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin zor bir yolculuktayız ne yazık ki en büyük yoldaşımız ümidimiz Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Volin, ismihan sultan bu son negatifleriniz olsun inşallah yılmak yok yola devam bu sene rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız ismihancım ne olur bizden uzaklaşma bu dert tek başına çekilmiyor ne yazık ki .
Adigecim, az kaldı inşallah güzel sonuçlarını almaya nasılsın, bebeişlerin göbişinde keyif yapıyorlar inşallah..
Aliscim, inanıyorum ki sen de bize ikinci kayra bebek vakası gibi bir mucize yaşatacaksın bunu çoook arzu ediyorum rabbim çoook büyük .
Cedrus geçmiş olsun canım, kendine ve bebişe çoook dikkat et canım
Ensuance canım hadi bismillah opun hayırlı olsun inşallah yumilerinin hepsi döllensin ve sana bebiş olsun. Amin.
Selcanım seni ve bebişini ayrıca öpüyorum canım ..
Nevsercim, zeytunum, zanork, monkey, sara28, resignation, alara, omeyra, gulneva, ummu ve adını yazmadığım herkes, tüm can yoldaşlarım sizi seviyorum . Sevgi ve dua ile .
canimmm cok cokkk gecmisss olsunnn... bugun firsat bulursam bes dk da olsa seni arayip opu oncesi pozitif sesini duymak isterim..
hic uzulme hayatim mala gelsin.. ben artik kacinci kazam sayisini bile unuttum..bir seferinde sayemde mecidiyekoy 2 saat trafige kapanmisti yanimdan her gecende yinemi bayan sofor diyordu:)) oysaki karsi taraf hataliydi... yani bana goreee
cokkkk opuyorummmmm
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben inşallah Nisan'da bahçecide 3. Denememi yapmak istiyorum. Ama benden daha önce hiç tahlil istemediler. Normal testler haricinde. Ne yapmam lazım . Yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler
Sizden uzak gibi gorunsemde sizinle birlikteyim sizinle beraber agliyor,seviniyor,umutlaniyorum bazen sizin yerinizde olmak veya olmamak istiyorum
Bu kadar cok cocuk severken cocuksuz kalacagim hic aklima gelmezdi anlatak o kadar cok ilginc hayat hikayem var ki alti yildir siteyi takip ediyorum ve nerdeyse ilk defa yaziyorum benim bir cocugum olsa bana gozun aydin diyecek kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez.hic onemli degil ayrica
k.validem cocuk yapacam diye akli cikiyor cunku oglunun eski evlikiginden cocugu var daha neler neler ama hala umudumu kaybetmedim ins bende cocuk sahibi olacagim.
kızlar rahim filmi bende 5 dk sürdü, anestezide almadım.. oradan çıkıp işe gittim hiç ağrı sızı olmadı.. ben çok panik bi tipim ama hiçbirşey hissetmedim.. neden sizlerde böyle oldu acaba..
Fındıkzade Radyomarda yaptırmıştım ben..
canim biraz rahatsizdim giremedim nette. cok gecmis olsun uzuldum okuyunca ama Allah saglik sihhat versin insallah bidahaki sefere olucak. seni kocaman opuyorum
ah kuzum sanada cok gecmis olsun. bugunlerde herkeste bi dert tasa var bende anlamadim
bizde seni cok opuyoruz
Dr um 48 yaşında tüp bebekle bebeğini dünyaya getirdi ilk bebeği hemde oyüzden yasa takilmayin
Hangi Dr o yaşta hamile kalmış merak ettim. Bizi en iyi o anlar eminim
38 yaş topiğinden geldim...8 ay önce transfer sonrası tahlil için gün sayarken bulmuştum o topiği.. benim gibi olup hamile kalanları gördükçe umutlandım.. çok iyi geldi.. şimdi ben de birilerine umut olurum belki diye buradayım...dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?