- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
- #10.361
Ben inanıyorum buna... "demiştim değil mi" demedik mi kaç kez hayatımızda. Eskiler ne demişler 40 kere söylersen olur... Hep kötü şeyler için değil ya bunlar, iyi şeyler içinde geçerli olmalı..
Hem ne demiş Mevlana;
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülistan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun"
Üstüste gelen şeylerde öff kahretsin diyoruz, diyorum.. Ama uzatmıyorum :) En azından uzatmamaya çabalıyorum..
Mutlu olmak bizim elimizde... Mutlu bedenler daha doğurgan unutmayalım :) (Kırmızı iplik bileğimde)
guzbahar geçmiş olsun umarım çooook çabuk unutursun bu yaşanılanları.. Gaz olup uçsun gitsin bütün ağrılar ve çok geçmiş olsun... Hep dikkatli-bilinçli-saygılı sürücülere denk gelelim inşallah...
Sevgiler
Hem ne demiş Mevlana;
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülistan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun"
Üstüste gelen şeylerde öff kahretsin diyoruz, diyorum.. Ama uzatmıyorum :) En azından uzatmamaya çabalıyorum..
Mutlu olmak bizim elimizde... Mutlu bedenler daha doğurgan unutmayalım :) (Kırmızı iplik bileğimde)
guzbahar geçmiş olsun umarım çooook çabuk unutursun bu yaşanılanları.. Gaz olup uçsun gitsin bütün ağrılar ve çok geçmiş olsun... Hep dikkatli-bilinçli-saygılı sürücülere denk gelelim inşallah...
Sevgiler