- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.401
kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji..
6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler..
yarın bakalım kaç tane döllenme olacak.. kısmet artık gerisi..
canım inşallah çok güzel embriyoların olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz..:
Hayırlı uğurlu olsun, son olsun inşallah. Okurken, o beğenmedikleri yumurtaların birisinden anne olacağına inandım. Hadi beni yalancı çıkarma
Öncelikle geçmiş olsun zoru gitti azı kaldı, sağlıklı bölüm bölüm hücrelere bölünen embriyolar olsunlar :) Hayırlı olsun...Hiç belli olmaz bu işler.. Ummadık şekilde seyir değişebilir 6'da 6'da olur.. Yeter ki olacağı olsun ister 3 günlük 4 hücreli, ister 5 günlük blasto olsun farketmeyecek... 1 tane bile olsa yetiyor hamilelik için...
(Gerçi böyle diyoruz birbirimize destek veriyoruz ama kaç toplandı, kaçı döllendi, kaçı ilerliyor, kaçı geride, dondurulmaya kalacak mı diye kendimizi sürekli bir döngüde tutuyoruz, yiyip bitiriyoruz onca iğne ve emekten sonra çok olsun istiyoruz istemeden. Huyumuz böyle ne yapalım)
İyi istirahatler
herkese iyi akşamlar sevgiler
insallah canım bu ay gectı ınsallah önumuzdekı ay adetımın 2. gunu doktor randevum var bakalım kısmet artık opüyorum senı
Hayirli olsun canim insallah yumilerin hepsi dollenir ve sana saglikli embriyolar verirler.
hadi bakalım hayırlısı...
bende sızın ıcın dualarıma basladım bıle ınsallah 1 kız bır erkek ıkızlerın gelecek
hamılelıgınız nasıl gecıyor dıye yazmıstım ama cevabımı aldım ne guzel boyle guzel gıtmesı ınşallah sorunsuz bır sekılde kucagınıza alırsınız bebegınızıkızlar , topikdaşlar,kader ortaklarımız, güller , kuzular hepinize merhaba
en son kaçıncı haftadan bildirmiştik kızçemle hatırlamıyorum , geriye dönüp bakamadım da ama bugün yine bildiriyoruz işte
36 haftalık kızçem Elifim ve ben hepinizi kocaman kucaklıyoruz ve öpüyoruz.
tanıyanlar ve bilenler dışında , topiğimize yeni gelen arkadaşlarımız için , öncelikle de onlara hoşgeldin diyerek , azıcık kendimden hatırlatmalar yapayım.
2013 Martında ilk ve başarısız tüp bebek denemem sonrası ki yaşım 42 idi... Rabbimin bana verdiği güç ve cesaretle , hormonsuz bebek sahibi olmak istiyorum ve başaracağım deyişimin üstünden geçen sürede, Temmuz ayıın ortalarında aldığım hamilelik haberimle geldim bugünlere ve artık 43 yaşındayım. Şükürler olsun ki Rabbim nasip etti...
3 nisana kadar kızçemin , kokusuyla sesiyle nefesiyle evimizi şenlendirmesini bekliyoruz artık , nasipse ve kısmetse...
bugünkü kontrolümüzde 2.600 gr ve 47 cm olmuştu kuzum... çıtı pıtı bir kızçen gelecek dedi doktorum.
Hamileliğimin başından ve hamile kalma sürecimde de dikkat ettiğim sağlığım bugünleri çok şükür ki sorunsuz yaşatıyor hem bana hem kızçeme...
77 kilo ile hamile kaldım ve bugün 83 kiloyum... Hem benim hem kızçemin sağlığı yerinde,şükürler olsun.
Önce inanmakla başlayan bu süreçte siz kader ortaklarımın iyi dilekleri ve duaları için sonsuz teşekkürler...
Rabbimin inayeti için binlerce şükrediyorum...
Kızçem gün be gün sağlıkla büyürken , son zamanlarda şiddetini arttırsa da , o minicik ayakları ve vücudu ile " annecimm uyandım " derken, yaşadığım bu inanılmaz ve tarifi imkansız duyguları , en kısa zamanda yaşamanızı diliyorum ki beni anlayabilesiniz.
Ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman... doktorlar ne derse desin , yaşımıza , hormonal durumumuza ... Rabbim tamam demedikten sonra hiç bir şey olmaz, gerçekleşmez...
Hamile kalmaya çalıştığım süreçte yaşadıklarım , doktorların tavırları hepimizin ortak yaşadığı şeyler...
Önce Rabbimize , kendinize inanın. Ne olursa olsun umudunuzu hiç yitirmeyin. Tüm testlerinizi yaptırın. Sağlığınız hakkında en doğru bilgiye önce siz sahip olun.
Geç yaşta da olsa anne olma isteğimizi , bizim önce umutlarımızı sonra da maddi olarak ne var ne yoksa tüketmeye çalışanlara harcatmayın.
pek çok başka acılar , üzüntülerden geçerek bu yaşımıza geldik... hala yaşıyoruz , hala geçiyoruz...
sağlığımız yerinde oldukça , maddi sıkıntılar dahil üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok...
Önce sağlık...sonra evimizin ailemizin huzuru...
tüm topikdaşlarımızı sevgiyle kucaklıyoruz...
Hep güzel haberinizi , hep mutluluk haberlerinizi paylaşmanızı diliyoruz...
Topigimizin citir fistiklari selamlar..
Ensuece arkadasim opuda kolayliklar diliyorum... insallah tum folikuller doludoludur....
.
canım inan Allahımın gücüne gitmesinde kız olmasını öyle çok istiyorumki.. tabii sağlıklı olması ilk isteğim ama kız olursa yaşlanınca yalnız kalmazdım bende biraz yalnızlık korkusu varda evde bile tek yatamıyorum.. :)) hem takılarımı ona bırakırdım.. :))
tabii erkekde olursa tadından yenilmez..
kızlar , topikdaşlar,kader ortaklarımız, güller , kuzular hepinize merhaba
evet canım ya benımde oglum var bırde kızım olmasının o kadar cok ıstıyorumkı kız cocugu daha bır baska oluyor elbiseler falan cıvıl cıvıl ınsanın alası gelıyor bazen cok begedıgım bıseyı alıyorum arkadasların kızlarına goturuyorum ınsallah bır tasla ıkı kus vurursunuz tadından yenmez o zaman tekrar dualarım ssızınle
tatlım zoru başarmışsın şimdi sırada yumoşlarla süpermenlerin aşk yaşaması var ondan sonra bebişlerin annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah Rabbim yardımcın olsun
"Belki hiç birşey yolunda gitmedi;
Ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi!"
Che Guevara
İyi Geceler
2220 :82:
Günaydın arkadaşlar
Hastalıklar, kazalar size ulaşmamı engelledi ne yazık ki. Geçen hafta hatırlarsanız bir rahim filmi çektirmiştim. Sonuçlar elhamdülillah güzel, ama ben çoook kötü oldum hala bile sancım var. Yatarken zorlanıyorum 2 doktora gittim sorun yok dediler ama gelsinler bunu vücuduma anlatsınlar bir hafta rapor akmak zorunda kaldım. Anca dün işe başladım.
Bu arada hafta sonu kaza geçirdim. Çok şükür Allah korudu sadece maddi hasar boyutu oldu. Ama aslında çok ciddi bir kazaydı. Allah korumasaydı zincirleme kazaya dönüşmemesine imkan yoktu.Emniyet kemerine hep takarım çok şükür yoksa bilmiyorum . Dün kasko işlemleri falan derken bütün gün koşturdum. Ve ancak bugün aranıza gelebildim kızlar çoook yazamayacağım ne yazık ki, çok doluyum çünkü ( duygusal olarak, yazarken ağlayasım geliyor çünkü işte ağlak vaziyet ne yazık ki hoş olmuyor)
Cmasım canım benim, çoook çoook üzüldüm. Hafta sonu hep sana ulaşmaya çalıştım. İnşallah canım rabbim sesimizi işitir
Güllügüllü canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin zor bir yolculuktayız ne yazık ki en büyük yoldaşımız ümidimiz Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Volin, ismihan sultan bu son negatifleriniz olsun inşallah yılmak yok yola devam bu sene rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız ismihancım ne olur bizden uzaklaşma bu dert tek başına çekilmiyor ne yazık ki .
Adigecim, az kaldı inşallah güzel sonuçlarını almaya nasılsın, bebeişlerin göbişinde keyif yapıyorlar inşallah..
Aliscim, inanıyorum ki sen de bize ikinci kayra bebek vakası gibi bir mucize yaşatacaksın bunu çoook arzu ediyorum rabbim çoook büyük .
Cedrus geçmiş olsun canım, kendine ve bebişe çoook dikkat et canım
Ensuance canım hadi bismillah opun hayırlı olsun inşallah yumilerinin hepsi döllensin ve sana bebiş olsun. Amin.
Selcanım seni ve bebişini ayrıca öpüyorum canım ..
Nevsercim, zeytunum, zanork, monkey, sara28, resignation, alara, omeyra, gulneva, ummu ve adını yazmadığım herkes, tüm can yoldaşlarım sizi seviyorum . Sevgi ve dua ile .
sagol canim benim..evet benim esimde benden kucuk ama cok sukur ki bugune kadar hic sorun yasamadik yas konusunda.
su aralar bende pek iyi degilim guzbahar gibi hersey ust uste geliyor bunda da var bir hayir. dun kontrolum vardi bebegin kalp atislarini duyduk bana son zamanlarda moral oldu bebegimin kalp sesini duymak. Rabbim topikte butun arkadaslara da nasip etsin insallah.
Citir kizlar slm.
kizlar hic okumadim herkesi opuyorum sadece camas canim yilmak yok yol devam olcak insalah
tedavim iyi gidiyor persembe alacaklar yumileri hayirlisi bakalim birde ben doktorumdan cok memlunum yol uzak ima isteyerek gidiyoruz tavsiye ederim selman lacin
acele yaziyorum kusura bakmayin nolur hepinizi cokkk optum miranda canim mutlaka ugra doktora yada ara kizlari sor optum herkesi
kızlarrr ben geldim.. biraz sıkıntılı bi gündü.. çok heyecan yaptım galiba birde şu toplama masasına hiç alışamadım çok kötü bir psikoloji..
6 tane yumurta toplandıı canlarım.. toplama önceside muayene ettiler 4 tanesi doktorun istediği gelişim seviyesine gelmiş 2 tanesi tam istediğimiz gibi değil ama bellide olmaz dediler..
yarın bakalım kaç tane döllenme olacak.. kısmet artık gerisi..
Bize bir yumurta bile yeter arkadasim, yeterki istedigimiz gelisim seviyesine gelsin. onun icin hic strese girme güzel haberler gelecektir.
senin yazilarini daha once okumustum. hamile olduguna cok sevindim. gozun aydin olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
topigin ilk zamanlarinda da buraya yazmismiydin? yoksa 38yas topigiyle mi karistirdim:44:
Yaz guzelim topigin tum sayfalari feda olsun sanaselamlar arkadaslar,
ummu, persembe gidiyorsunya keske transfer olupta gelsenyaza karar verdigini biliyorum canim gönlümden gecen buydu.
Alis, görüsemiyoruz bu siralar hersey gönlünce olsun.
Iki gündür yazmiyordumya, topigi ele gecirmis gibi son 2 sayfadir hep ben yazmisim
Zanork selam... bisey soracagim senin verdigin bi tarif vardi yogurt bal ve coretotu yagi tarifi... bunu yaparken hayvansal gida yenilmeyecek demissin ya... yumurta da yasakmi ????
Breezey Elif ne guzel bir isim... insallah kizcen ismi ile gelir... saglikli huzurlu mutlu guzelliklerle dolu bir omru olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?