- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.861
kızlarrr merhabalar:))
doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi.. bugün telefonda omayra da aynı şeyi demişti..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim..
Amin arkadaşım. Nazara mı geldik ne?
Allah bir yerden alır başka yerden verirmiş. İnşallah sana da bebiş olarak geri verir
Selam kizlar dr dan geldim betahcg 71.8 cikti dr.daha yuksek olmasi gerekliydi dedi .
Kendi doktotuma fax cektim bakalm ne olacak bir sevinip bir uzulmek Allahim bu ne biçim şey. ?:26:
kızlarrr merhabalar:))
doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi.. bugün telefonda omayra da aynı şeyi demişti..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim..
Yeni gelen arkadaslar topige hos geldiniz, umarim bu topikte pozitif haberlerinize tebrik yazilarini yazalim, sansiniz bol yolunuz acik olsun.
Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk hadi çalışmayaaaa
Güzbaharım,azıcık geç oldu ama yinede kutlamadan edemedim :)) Sana çok mutlu yıllar diliyorum,yeni yaşında sana anne olmayı ve bir sonraki yaşına kucağında bebeğinle girmeyi temenni ediyorum.
Çalışmalara gelince çalışıyorum,ama netice dersen yokama bu çalışmaların sonucunda her ay farklı günlerde yumurtladığımı farkettim,öyle olunca büyük günü kaçırmamak adına çalışmaları fazlalaştırıyoruz,yakında birimizden biri isyan bayraklarını çekecek gibime geliyor :))
Kızlar selamlar...
Nevser Guzbahar'ında dediği gibi çok gezdin bu kadar gezme yeter... artık bol bol çalışma vakti :))
Hepinizi öpüyorum... güzel günler diliyorum...
Zeytunummm,bir itirafta bulunabilirmiyim ???
Şu an size Istanbul'dan yazıyorum :)) Hiç niyetim yokken ve daha evime yeni dönmüşken aniden atlayıp buralara geldim.Biryandan çok güzel vakit geçiriyorum,biryandan da vicdan azabı çekiyorum yumurtlama gününü kaçırırmıyım diyeBaşka bi konu da Fulya'da kalmam ve hergün dışarı çıktığımda Bahcecinin önünden geçmem,forumda çok ismi geçtiğinden acaba gidip bir ön görüşme yapsammı diye çok gittim geldim,ama sonra vazgeçtim çünkü eşimi henüz tedaviye bile ikna edememişken Istanbula tedavi için gelmemiz pek mümkün olmayacak.Yarıın Izmire dönüyorum,ama aybaşında tekrar 3-5 günlük bir yurtdışı programı var ve sonra uzuuuun bir süre hiçbirl yere gitmeyeceğim.
Hosgeldin arkadasim hayirli calismalriniz olsun daha sık gel merakta birakma bizi is olayini ne yaptin.ben kacirdimmi acaba neye karar verdin ortaklik olayina.
Mirandammm,sağol arkadaşım,sen bişey kaçırmadın suç bende :) gezmekten pek gelemedim,gelsemde yazamadım bundan sonrada iş güç yüzünden çok sık gelemeyebilirim,ama elimden geleni yapacağım,sizsiz olmaz :))
İş konusunu çok düşündüm ve ortaklığa karar verdim,prensipte anlaştık gibi,ama 1-2 gün sonra tekrar biraraya gelip ayrıntılı konuşup öyle el sıkışacağız,bana dua edin n'olur...Ortaklığı tercih etmemin nedeni de bebek isteğim,Allah'ın izniyle hamile kalırsam hem hamilelik süresince hem doğum da işimi ortaklarıma emanet edebileceğim,ama tek başıma iş kurduğumda işimin başında olamazsam işim aksar ve sorun yaşarım diye düşünerek böyle bir seçim yaptım.
Bütün topikdaşlarıma kucak dolusu sevgiler...
Bende yeni arkadaşlara Hoşgeldiniz diyorum...
Her geçen gün yeni katılan arkadaşlar oluyo,birebir cevap yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorum,biran evvel hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğimle...
Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk hadi çalışmayaaaa
Güzbaharım,azıcık geç oldu ama yinede kutlamadan edemedim :)) Sana çok mutlu yıllar diliyorum,yeni yaşında sana anne olmayı ve bir sonraki yaşına kucağında bebeğinle girmeyi temenni ediyorum.
Çalışmalara gelince çalışıyorum,ama netice dersen yokama bu çalışmaların sonucunda her ay farklı günlerde yumurtladığımı farkettim,öyle olunca büyük günü kaçırmamak adına çalışmaları fazlalaştırıyoruz,yakında birimizden biri isyan bayraklarını çekecek gibime geliyor :))
Zeytunummm,bir itirafta bulunabilirmiyim ???
Şu an size Istanbul'dan yazıyorum :)) Hiç niyetim yokken ve daha evime yeni dönmüşken aniden atlayıp buralara geldim.Biryandan çok güzel vakit geçiriyorum,biryandan da vicdan azabı çekiyorum yumurtlama gününü kaçırırmıyım diyeBaşka bi konu da Fulya'da kalmam ve hergün dışarı çıktığımda Bahcecinin önünden geçmem,forumda çok ismi geçtiğinden acaba gidip bir ön görüşme yapsammı diye çok gittim geldim,ama sonra vazgeçtim çünkü eşimi henüz tedaviye bile ikna edememişken Istanbula tedavi için gelmemiz pek mümkün olmayacak.Yarıın Izmire dönüyorum,ama aybaşında tekrar 3-5 günlük bir yurtdışı programı var ve sonra uzuuuun bir süre hiçbirl yere gitmeyeceğim.
Mirandammm,sağol arkadaşım,sen bişey kaçırmadın suç bende :) gezmekten pek gelemedim,gelsemde yazamadım bundan sonrada iş güç yüzünden çok sık gelemeyebilirim,ama elimden geleni yapacağım,sizsiz olmaz :))
İş konusunu çok düşündüm ve ortaklığa karar verdim,prensipte anlaştık gibi,ama 1-2 gün sonra tekrar biraraya gelip ayrıntılı konuşup öyle el sıkışacağız,bana dua edin n'olur...Ortaklığı tercih etmemin nedeni de bebek isteğim,Allah'ın izniyle hamile kalırsam hem hamilelik süresince hem doğum da işimi ortaklarıma emanet edebileceğim,ama tek başıma iş kurduğumda işimin başında olamazsam işim aksar ve sorun yaşarım diye düşünerek böyle bir seçim yaptım.
Bütün topikdaşlarıma kucak dolusu sevgiler...
Hosbulduk Nevser insallah forum ugurlu gelir ve sirayla guzel haberlerimizi paylasiriz
Dogru soze ne denirr.. ellerine saglik biraz tevekkul ...elimizden geleni yaptik rabbim hayir versin..
Zeytun ben de elif safak ask ve ahmet umit bab i esrar kitaplarini okumstum....senin semse hayranligini goruyorum...
keske daha fazla kitaplardan konussak....haklisin gyzel dusunelim....ama ben su siralar ''akista olma'' felsefesine takildim...kim dedi burda biri dedi...sagolsun...akistayim....
zanork canim bhcg ler icin tesekkur ederim...evet ben de buldumdu kendi degerlerimi uygun bir araliga koydumdu..bazen rahatladim ama son deger artisim cuma gunu yuzde 49 un biraz uzerinde oldu.....neyse akista kalalim....gece veya yarin insallah dedigin sayfayi tekrar okuyacagim..simdi biraz ruhumu doyurmaya kerem gorsev konserine gidiyorum....
Zanork,çok geçmiş olsun ! Aman arkadaşım olan olmuş,ama sen yinede peşini bırakma,bence telefon operatöründen güncel faturanı da kontrol et.çok şükür fazla sayılmaz. sadakamız olsun dedik. Allah beterinden korusun
Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.
Hayirli ugurlu olsun canim tedavin insallah allahim saglikli hayirli evlatlar nasip eder sana
Annemin pek sevdiği bir şarkı vardı. Mansur Ark söylüyordu: Üzdü mü salla gitsin o seni çok üzgün zannetsin, kırdı mı gazla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin...
Yakın yerlere git gez biraz. Açık hava, tutunmayı kolaylaştırır. Taze oksijen lazım sana. Ayrıca eş dediğin böyle zamanda bellli olur. Azıcık dişini göster. Gittiği yerden geri çağır, sancım var de. Ağrım var de. Olmasa da var de. Bebeği kendine mi yapıyorsun sen? O da ortak olacak. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte... Almayayım elime maşayı
Tedavin hayırlı olsun,inşallah kaliteli yumurta ve embriyoların olur ve hamile kalırsın
Hayırlı olsun inşallah canım hicbirsey canını sıkma olumlu ol canım duaları seninle
Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.
bu arada senin sonucunu da çok merak ediyorum. İnşallah hamilesindir. Ve burada çığlıklarla seni kutlarız
Şükret haline. Ben birkaç kere yaptırdım bhcg. Neden gecikti kırmızım diye. Hiç birisinde sonucu almak kısmet olmadı
Cmas'ım nasılsın arkadaşım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?