Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar


Tedavin hayırlı olsun,inşallah kaliteli yumurta ve embriyoların olur ve hamile kalırsın
 

Hayırlı olsun inşallah canım hicbirsey canını sıkma olumlu ol canım duaları seninle
 
Yeni gelen arkadaslar topige hos geldiniz, umarim bu topikte pozitif haberlerinize tebrik yazilarini yazalim, sansiniz bol yolunuz acik olsun.

Bende yeni arkadaşlara Hoşgeldiniz diyorum...
Her geçen gün yeni katılan arkadaşlar oluyo,birebir cevap yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorum,biran evvel hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğimle...

 
 
Dogru soze ne denirr.. ellerine saglik biraz tevekkul ...elimizden geleni yaptik rabbim hayir versin..

Arkadaşım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin,ama n'olur canını sıkma bence herşey iyi olacak ve değerlerin artacak,burda bir arkadaşın doktorunun söylediği bir söz vardı çok hoşuma gitmişti "Bir kadını rakamlara sığdıramazsın" diye,bende öyle düşünüyorum evet senin doktorunun beklentisi daha yüksek BHcg olabilir,ama biz neler duyuyoruz ve neler yaşıyoruz o yüzden sakin ol ve inşallah iki gün sonra bize güzel haberler ver.


Su yolunu bulur arkadaşım,bırak kendini suyun akışına ve inşallah seni bebişine kavuştursun...ama doktoruna da iki çift lafım var :)) onun hakkında düşüncelerimi buraya yazarsam forumdan atılırım korkusuyla yazıya dökemiyırum ama anladın sen beni :))
Kendine dikkat et...

çok şükür fazla sayılmaz. sadakamız olsun dedik. Allah beterinden korusun
Zanork,çok geçmiş olsun ! Aman arkadaşım olan olmuş,ama sen yinede peşini bırakma,bence telefon operatöründen güncel faturanı da kontrol et.
Sevgiler...
 
Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.
 
Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.

Volin persembeye daha var...genelde idrarda test gunu bile cikmazken kanda pozitif cikiyor...hemen umidin kirilmasin...insallah pozitifgorursun..
 
Hayirli ugurlu olsun canim tedavin insallah allahim saglikli hayirli evlatlar nasip eder sana

çok çok saüol canımcığımmmm :)) hep beraberr


:))) canımm tedavi süreçleri zor oluyor.. oturduğumuz çevre hep yerleşik insanların yaşadığı bir bölge eşimin ilkokul arkadaşları bile halen bu çevrede oturuyor.. okadar çok tanıdık varki bazen ben bile evde durmamasına hak veriyorum.. ama onlarda sorumluluğunu bilmeliii kolaydan bebiş sahibi olamıyoruz madem sıkıntı çift taraflı olmalı. al canım eline maşayı :)


Tedavin hayırlı olsun,inşallah kaliteli yumurta ve embriyoların olur ve hamile kalırsın

canımcığımm çok çok sağoll inşallah diyelim.. hep beraberce:)

Hayırlı olsun inşallah canım hicbirsey canını sıkma olumlu ol canım duaları seninle

dualarınn içinn çok sağol hayatım.. benim dularımla sizlerle gönülden.. hepimiz bu yıll bebişlerimize kavuşacağız inşallah..
 
Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.

canımm idrara hiç güvenme.. idrar ikizlerde veya değeri çok yüksek olanlarda çıkıyor..
ben geçen tedavimde sabah evde idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı tatlım.. aynı gün gidip kan verdiğimde beta hcg 186 çıkmıştı..
kanı bekle hayatım...
 
Şükret haline. Ben birkaç kere yaptırdım bhcg. Neden gecikti kırmızım diye. Hiç birisinde sonucu almak kısmet olmadı

Çok şükür.

Hala o test sonucu ,kesenin göründüğü ilk ultrason ve kalp atışını gördüğüm o son dr. muyenesindeki ultrason, hepsi duruyor; ama bakamıyorum inanırmısın.

Düşeli 19 ay bitti, bir daha hiç yaşayamadım o güzelliği............
 
Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.

Erken yapmissin testi idrarda cikmayabilir, en kesin sonucu kan testiyle alirsin strese girme, test gününde pozitifi görmen dilegiyle..
 
Son düzenleme:
Tedavin basladi yolun acik olsun. simdiden stres yapma tarnsferde esim gider gezer bunlari düsünme, giderse gitsin puffy arkadasin önerisi, transferden sonra özellikle komik mutlu olacaginiz filmleri seyredin diye tavsiye etmisti. bilgisayari karsina biraz uzaga koyup komik filmler izleyerek zamani gecirmeye bak, yoksa aha yine gitti gec gelecek falan diye esine kIzIp durma gülerek zaman gecir bizde buradan sana film bulup sunu izle deriz.
 
Cmas'ım nasılsın arkadaşım ?

günaydın arkadaşlar,:105: iyiyim çok şükür durmadan kan testi yaptırıuordumya cumadan beri yapmadım.. sanki bir boşluk içindeyim..
:105:

Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?..Aslında seni galiba anlıyorum..En azından şu anda hamilelik umudun var..ya negatif çıkarsa diye mi korkuyorsun? İnşallah pozitif çıkar.. Sen geçen ay aşılama yaptırdındı galiba sonra kanamam oldu dr.a bile gitmedim demiştin yanlış hatırlamıyorsam..Belki de o kanama tutunma kanamasıydı!! olabilir mi böyle birşey? Bak benim transferimden sonra test günümde rakam küçük te olsa pozititif çıkmıştı.. yükseliyordu derken bir kanamam oldu... ben de hemen ilaçları bıraktım hatta hayıt çayı bal tarçın çörekotu kürüne başladım..2 gün sonra bir baktık ki hala değerler yükseliyr..yani tutunma kanamasıymış..geçen salı-cuma ve cumartesi kese bile gördüm bunları biliyorsun...
 
Son düzenleme:
Gecmis olsun arkadasim, insanlara olan güvenimi bende yitirmek istemiyorum ama malesef, bazen yaniltiyor etrafimizdaki insanlar hep iyi insanlara denk gelmemizi diliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…