Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canimm doktorlar artik cokk yogunlar ve bizi karinca surusu gibi goruyorlar.. arkadasim benim gecen yilki doktorumla anne olmus taaa 10 yil once bana diyorki doktorla oturup bir saat tedavi hakkinda konusurduk sende konus.. ben ayni doktorda ustumu hizla giyip doktora zor yetisiyordum..bes dk dan fazla konusamazdi...ne bizim harcadigimiz para nede cevreden arastirip ogrendiklerimiz umurlarinda olmuyor.. cok soru sordugumuzda sorunlu hasta oluyoruzzz...

sadece 9. maddeyi orada uyguladıklarını söyledi: assisted hatching

Hepinizin iyi dilekleri için tşkler. Ancak korkuyorum galiba..Zaten 40 yaş sonrası eğe rahimde sorun yoksa en önemli sorun kromozomlarmış Bundan sonra genetik tanıda yaptırmam gerekecek.Blastosist olmasından dolayı hep inancım yüksekti ama bilinmiyor tabii.Uyku hali bu arada progesterone fitilden kaynaklanabiliyormuş.İlk negatifim de de 1 gün önce evde idrarda negatif çıkmıştı.Dik durmaya çalışıyorum.((

Bak bu kadın pozitiflik işini çözmüş. Gerçi maşa da etkili yöntem ya. Bir daha hiç unutmuyorlar

Arkadaşım Haklısın elbette, ancak buradaki doktorum herşey mükemmel olsa bile embriyo da genetik problem varsa rahime ne yaparsan yap asla kabul etmediğini söyledi.

Bende 40 yasindayim dogal yoldan bebek calismalari yapiyorum uzun zamandir sizlrri takip ediyorum uygulanan tedavi yontemleri ile ilgili hic bilgim yok esim tup istemiyor bu yasta dogal hamile kalmak mumkunmu acaba cevremde ben hic duymadim sizler duydunuzmu acaba bi umit olabilirmi

evet tatlım iyi araştırmak ve gerçekten rahat olabileceğin heran soru sorabileceğin bir dr olmalı kuzum.hala araştırıyor musun canım.bulabildin mi?

Gecmis olsun arkadasim, insanlara olan güvenimi bende yitirmek istemiyorum ama malesef, bazen yaniltiyor etrafimizdaki insanlar hep iyi insanlara denk gelmemizi diliyorum.

Teşekkür ederim arkadaşım. Eşime, aileme sizlere anlattım, karakola gittim, telefon operatörüne mesaj gönderdim. Geçti çok şükür. Yapabileceklerimi yaptım. Gerisini de Allah' a havale ettim, oldu bittiiii
En büyük tesellim de benim sayemde bir kaç kişinin daha canının yanması önlendi hiç değilse...

Alışkanlık yaptı değil mi? Endişeliyim bahanesiyle iki günde bir bebeğinden haber alıp özlem gideriyordun. Seni gidi uyanık

Seni kırdım sanırım. 'Ben' demeye gelmez böyle şeyler ama, kendimi düşündüm senin yerinde, senden çok kendimi teselliye çalıştım, ondan oldu. Kusura bakma.

Selam kızlar bugün biraz daha iyiyim sanki çok yazmışsınız hepsini okuyamadim öksürük beni çok zorluyor

RABBİM inşallah ikiz-üçüz versin sana e mi.

Evinin içi kreş gibi olsun bitanemm

Amin inşallah. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.
Ben bu evde. kiracıyım. İlk kiracı geldiğinde zaten kayınvalide olmuş. Bir kış geçirmiş bu evde ve kendi evini satın alıp oraya taşınmış.
İkinci kiracı gelin girmiş, hamile kalmış, bir oğlu olmuş, kendi evlerini almışlar, oraya taşınmışlar. Hala yaptıkları süslerin çivi izleri duruyor
Üçüncü kiracı yine gelin girmiş, bir kız bir erkek ikizlere hamile kalmış, kendi evlerini almışlar, doğumdan önce taşınmış.
Ayrıca sitede bu sene ikiz senesi. Daha önce doğan 3 çift ikiz vardı zaten, 4. ikizler yolda. Toplam 40 haneyiz ( 1/3 ü boş)
Bu durumda benim üçüz doğurup kendi kreşimi almam gerek sanırım

İnşallah kucağına ver adamcağızın da ona baksın boş boş

çıtırlarım..... canım arkadaşlarım hepinize tünaydınnn... güne erken başladım aslında geceyi yaşadım dünden beri ama ancak yazabiliyorumm.. önce yazdıklarınzı okudum çünkü...

ben dün rahim filmi çektirdim. önceleri iyiydim. ama saat dört gibi kasıklarıma öyle ağrılar girdiki ölüyorum sandım.. benim de hemen doktora gitmek gibi adetim yoktur ne yazık ki. eve geldim. biraz yatayım geçer dedim. ama ne geçmesi bir sıtmlandım ölüyorum... eşim geldi acile götürdü. enfeksiyondan şüphelendik doktor narkozdan olabilir dedi. serum taktılar, iğne yaptılar.. gece eve geldik ve hep yattım.. bir de eşimle tartıştık) bütün gecem zehir oldu. küsüs şimdi üstün körü konuşuyoruz. ben onu anlamıyorum o beni anlamıyor... ne biçim hayat bu...

şu anda da sıtmam geçti ama karnımın içinde sanki bir yara var gibi hissediyorum ve kıpırdayamıyorum doğru düzgün.. enfeksiyon mu oldun acaba siz ne dersiniz. birazdan doktora gideceğim hem film sonucunu konuşacağım hem de halimi anlatacağım...

sizler nasılsınız...

h.geldin sub,

tabiiki var mesela burda breezey arkadasimiz var ilk bebek ve 42 yasinda dogal hamilelik.
sonra ben varim. 3.hamileligim. 1.hamileligimden ikizlerim var 21.5 yasinda ikinci hamileligim dusukle sonuclandi (2013 agustos)
3.hamileligim 16 haftayi bitirdik cok sukur. yakinda bende 42 olacagim kismetse.

umitsiz karamsar olmayin yeterki.

guzel yurekli guzbaharim cok gecmis olsun. insallah enfeksiyon yoktur. ne zormus bu rahim filmini cektirmek.
kocaman opuyorum seni

İnşallah kucağına ver adamcağızın da ona baksın boş boş

her eve lazımsın zanork... koptum yaa.... nerden buluyosun bu sözleri... kocişin hiç sıkılmıyordur senden... ben olsam tv yerine seni seyrederdim....

ben de verecem elinebebişi ama benim ki peşinen ben hiç bakamam diyor, girdik akşam yine birbirimize... ama görcek gününü o...

ama duaları da hep kabul oluyor... bi bana dua etmiyor sanırım bugün 2 günlüğüne şehir dışına gidecektim eğitim için. nasıl dua ettiyse evdeyim, hastayım ve yatıyorum... gitmemi hiç istemiyordu çünkü..., geçenlerde gidecektim o karar verene kadar kontenjan doldu... of of... 3.cüde beş günlüğüne gideceğim ama görecek gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…