- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.821
zanork tekrar geçmiş olsun canım..57+17+17+17=108 tl mi alındı sadece yoksa daha fala mı? sen şimdi pin kodu vsvsv yazışmalarından sonra bu para iceberg bibi görünenin sadece minicik bir parçası olmasın ha!! aman dikkat! gerekli önlemleri almaya devam et.. tel operatörlerini ara git görüş biryerlerle!!! aaaa !!! hırsızlar! Allahlarından bulsunlar!! ve en kısa zamanda yakalansınlar inşallah!
ismihancım inşallah hamilesindir.. hadi bir test yap yaa merak ettim şimdi..
bırak o şişleri de sen git! git! bi tutanak tuttur!!
ben de daha bebek mendilleri yapçam inşallah! selcana cedrusa güllüye.. volin de bize müjde vermek için perşembeyi bekliyor heralde.. pozitifi görsün ona da yapçam...ismihan inşallah hamiledir.. eğer müjde verirse ona da yaparım..adigee de perşembe transferi var inşallah hayırlı olur ona da yapçam...kim hamiş haberi getirirse bebek mendilleri benden arkadaşlar....yakında doğum yapacaklara da .....
Bacım, ben meraktan çatladım, kurban olayım bi test yap yahu
Ben geçen senelerde ahşap boyama kursuna gittim. Kursta aynı ay 5 kişi hamile kaldı. Sergi, yaz tatili derken baktım sıkışacağım, küçük tepsiler boyadım. Ortalarına elimle bebek ayağı yaptım. Hem sergiye çıktı, hem doğumlarına yetişti. Hem patikten bereden daha kalıcı oldu. Bebek dualarında da kullandılar, diş buğdayında da kullandılar, bazıları bebeğine mama yediriyor. (Bebeler 1,5 yaşında şimdi)
Öyle işte... Patikle bebek hariç her şeyi yaparım
Selam kizlar dr dan geldim betahcg 71.8 cikti dr.daha yuksek olmasi gerekliydi dedi .
Kendi doktotuma fax cektim bakalm ne olacak bir sevinip bir uzulmek Allahim bu ne biçim şey. ?:26:
Selam kizlar dr dan geldim betahcg 71.8 cikti dr.daha yuksek olmasi gerekliydi dedi .
Kendi doktotuma fax cektim bakalm ne olacak bir sevinip bir uzulmek Allahim bu ne biçim şey. ?:26:
Şeker hatunnn
Hiç böyle olmadım ben biliyor musun Zanork
27. günde test yapasım gelirdi, şimdi ise hiç cesaretim, göğüslerimin şişmiş ve ağrıyan hali sanki zevk veriyor (mazoşistimiyim neyim bilemedim şimdi)
Biraz daha bekleyim diyorum 35 günü tamamlasın bari
ALLAH'ım yaa nerden buluyon bu lafları bilmem , demek patikle bebek hariç herşeyi yaparsın
ah ah evet ben bunu 1 aydır yaşıyorum... ama canım benimki 7,5 lardan başladı bir düşün!!!! 3 hanelilere geçene kadar kaç günler geçti...en son bu cuma 2877,43 idi.. bu hafta test yaptırmıycam artık!!
Yani demem o ki 71,8 az değil .çarşamba yine yaptır ...cuma yine... bir süre takip et bakalım ...hayırlısı güllücüm bir önceki kaçtı? kaçıncı gündesin şimdi?
Allahım bize yardım et!!
Sanırım ilaçların etkisi. Yanlış yerden yumurtlatıyor ama olsun.
Çatla meraktan dedi yaaaa
Hayırlısı Allah' tan. Bak şöyle yapalım, sen doktora git, testini yaptır, sonucunu yazılı versinler sen de buraya yaz. Böylece biz öğreniriz, sen bilmezsin. 35. gün de sen bakarsın ne yazmışlar diye[/QUOTE
Beta HCG Testi Normalin Üstü Olan Değerler ve Muhtemel Gebelik Haftalıkları(Bu değerler bu konuda fikir vermektedir,en doğru gebelik haftası jinekolojik ultrasonla saptanmaktadır)
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
Dr.um keseyi görünce " belki boş gebeliktir sevinme hemen" demişti
Ben hayatımda bir defa Beta HCG yaptırmıştım.
SAT da 37. günümde : 2808 çıkmıştı
Sabır canım,
Şükür ki bebeğin hala seninle.
ALLAH'ım OL dedikten sonra, tahliller hikaye.
Eskiden tahlil mi vardı, millet hoop diye hamile kalırdı.
Yaptırıp durma ,boşa moralini bozuyorsun
Bunu dr istemisti offff offf insallah benimlediir..
2 gun sonra yine istemisti yani 26 si carsamba bi daha yaptimami istedi bu kez hastaneye gidicem yani tup bebek yapti
digim hastaneye..
Bunu dr istemisti offff offf insallah benimlediir..
2 gun sonra yine istemisti yani 26 si carsamba bi daha yaptimami istedi bu kez hastaneye gidicem yani tup bebek yapti
digim hastaneye..
kızlar selamlar...
zanork valla sen de ayrı bi delisin :))
kızlar zor biliyorum ancak sıkmayın canınızı... gerçekten olacaksa oluyor... değiştiremeyeceğimiz şeyler için dertlenmek çok boş... ben Şemsi Tebrizi ile ilgili kitaplar okumanızı öneririm bu süreçte ve hatta her zaman... ne zaman onun konu edildiği bir kitap okusam ömrümü boşa geçirdiğimi düşünürüm... hep bi bişeyleri başarma durumu... kendini paralama ... sonuç iş hep olacağına varıyor... ne demişler güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter... yani demem oki biz sadece kürek çekiyoruz ve a limanına gitmek istiyoruz ancak rabbim bizim için a limanını hayırlı görmüyorsa ne yaparsak yapalım o kürekler boşuna çekiliyor... rabbim bizim için en hayılı liman neresi ise oraya gönderiveriyor... biraz kabullenici olmamız lazım ...
bunları size yazıyorum ya sanmayın ki uygulayabiliyorum... sadece kendimin yapması gerektiğini düşündüğüm bişeyi sizlerle paylaşıyorum... bu konularda okudukça daha çok farkındalık oluşuyor... geçmiş yıllarıma göre bi hayli yol kat ettim... ancak varılacak nokta olduğunu düşündüğüm yere bakınca bir arpa boyu ilerleyememişim...
Bakın ne demiş Şems... yani hep pozitif düşünüp güzel şeyler söylüyoruz ki bize hep güzel şeyler dönsün...
"Şu dünya bir dağ gibidir. Ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir. Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa, hayırlı laf yankılanır. Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?