Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Normal deger nasil olmasi gerekiyor diye paylasilan cizelgeye bakinca, senin artisin normal görünüyor takma kafana, bende bir kac yerde okudum. yavas yavas yükselen degerle saglikla bebegi gelen cok kisi var, dilerim seninde korkularin hep bosa ciksin.

Arkadaşlar Merhaba,dayanamadım gebelik testi yaptım idrarda ve negatifff.Biraz ümidim vardı bu sefer,çok pozitiftim 27 sinde kan testime hiç gitmek bile istemiyorum.:14:

İlaçlardan dolayı idrarda görünmeyebiliyor. Hemen üzme kendini. Kan testi yaptır...

Oku oku bitmedi ne cok yazmissiniz dün disaridaydim bir iki defa bakip ciktim topige, senin 16 maddelik sorularin iyi düsünülüp hazirlanmis fakat, doktorlar cok sevmiyor bu kadar cok soruyu cok bileni aslinda düsünseler, bunlari bilmemizde gerekiyor ne olacak ne olmayacak ne olmali bunlari bilmeden gidip geliyoruz. diliyorum sen tekrar gitme bebegini saglikla kucagina al.:49::49:

Merak edip test yapmiyorsunya, biz daha cok buradan merak eder olacagiz :52:dilerim regl gelmesin bebeginin haberini alalim buradan.:49::49:

ALLAH bana bir serinlik verdi ki anlatamam, kendime şaşıyorum inan. O kadar negatif sonuçtan sonra, buda aynısı nasılsa modundayım. Hiç böyle olmadım ben..

Dün akşam "yarın gelirken bir test alır mısın?" dedim . "Neden ? "dedi( ben çocuk konusunu kapattım ,bir daha konuşmayacağız demiştim geçen ay) ...

"Ne bileyim alıştık her ay test yapıp hüsrana uğramaya, bu ay geri kalmayalım" dedim sırıtarak.

O da benden beş beter ümitsiz. Durgun bir şekilde boş boş tv ye baktı.

ALLAH bana bir serinlik verdi ki anlatamam, kendime şaşıyorum inan. O kadar negatif sonuçtan sonra, buda aynısı nasılsa modundayım. Hiç böyle olmadım ben..

Dün akşam "yarın gelirken bir test alır mısın?" dedim . "Neden ? "dedi( ben çocuk konusunu kapattım ,bir daha konuşmayacağız demiştim geçen ay) ...

"Ne bileyim alıştık her ay test yapıp hüsrana uğramaya, bu ay geri kalmayalım" dedim sırıtarak.

O da benden beş beter ümitsiz. Durgun bir şekilde boş boş tv ye baktı.

herkeslere gunaydin,

ben kocama soylemedim bile once yaptim pozitif cikinca ertesi gun soyledim birlikte yaptik testi.
ilk seferinde emzik almistim uzerinde papa is the best yazan benimki cakmadi once sonrada dunyayla iletisimi kesilmisti.
ikinci artik surpriz yapmadan direk soyledim. gercek hayata donusu biraz zor olunca mecbur kaldim:9:

ummucum formda yoksun uzun zamandir. sana verdigim sozu tuttum ve foto yuklemeyi basardim sonunda

Çok şükür.

Hala o test sonucu ,kesenin göründüğü ilk ultrason ve kalp atışını gördüğüm o son dr. muyenesindeki ultrason, hepsi duruyor; ama bakamıyorum inanırmısın.

Düşeli 19 ay bitti, bir daha hiç yaşayamadım o güzelliği............

Bakmanın zamanı geldi ama artık. Bak, o zaman ne kadar mutlu olduğunu hatırla. Yeni gelecek bebek için de ne kadar mutlu olacağını düşün. 19 ay öncesini hiç unutamayacaksın. Hep bir kenarında özlemi kalacak. Ama o yüreğine tutunduğu yerden kardeşiyle neler yaptığını görüp sevinecek. Bebeklerin olumsuz duyguları yoktur. Çocuklar negatifliği çevrelerinden öğrenirler. O giderken en temiz, en saf haliyle gitti. O yüzden kardeşi için de, senin mutluluğun için de sevinip duacınız olacaktır.

herkeslere gunaydin,

ben kocama soylemedim bile once yaptim pozitif cikinca ertesi gun soyledim birlikte yaptik testi.
ilk seferinde emzik almistim uzerinde papa is the best yazan benimki cakmadi once sonrada dunyayla iletisimi kesilmisti.
ikinci artik surpriz yapmadan direk soyledim. gercek hayata donusu biraz zor olunca mecbur kaldim:9:

ummucum formda yoksun uzun zamandir. sana verdigim sozu tuttum ve foto yuklemeyi basardim sonunda

Canım bizim birbirimizi mecburen sürpriz yapmama sözmü var.

Çünküü ne zaman her hangi bir konuda sürpriz yapmaya kalksak, hayat bize çok alaa sürprizler yaptı.

Oysa ki ben çok severdim sürpriz şeyleri.

Neyse zaten bugün 32. gün

Dr.um adetin 1 hafta erken ve 1 hafta geç gelmesi normaldir demişti....

Canım bizim birbirimizi mecburen sürpriz yapmama sözmü var.

Çünküü ne zaman her hangi bir konuda sürpriz yapmaya kalksak, hayat bize çok alaa sürprizler yaptı.

Oysa ki ben çok severdim sürpriz şeyleri.

Neyse zaten bugün 32. gün

Dr.um adetin 1 hafta erken ve 1 hafta geç gelmesi normaldir demişti....

olsun kuzum surpriz olmasin yeterki bebek gelsin.

evet canim 1 hafta erken 1 hafta gec normal diyorlar. Allahtan dilerim ki bu gecikme durume sana hayirlisiyle bi bebek
heberi olsun.

Bakmanın zamanı geldi ama artık. Bak, o zaman ne kadar mutlu olduğunu hatırla. Yeni gelecek bebek için de ne kadar mutlu olacağını düşün. 19 ay öncesini hiç unutamayacaksın. Hep bir kenarında özlemi kalacak. Ama o yüreğine tutunduğu yerden kardeşiyle neler yaptığını görüp sevinecek. Bebeklerin olumsuz duyguları yoktur. Çocuklar negatifliği çevrelerinden öğrenirler. O giderken en temiz, en saf haliyle gitti. O yüzden kardeşi için de, senin mutluluğun için de sevinip duacınız olacaktır.

Biliyor musun Zanork, benim çalıştığım okulda benimle aynı haftalarda bebek haberi veren 2 öğretmen vardı, (gerçi birinin eşi ,diğerinin kendisi hamile idi)

O 2 bebekte dünyaya geldi çok şükür ve şu an yürüyorlar ikisi de... :16:

Biliyor musun Zanork, benim çalıştığım okulda benimle aynı haftalarda bebek haberi veren 2 öğretmen vardı, (gerçi birinin eşi ,diğerinin kendisi hamile idi)

O 2 bebekte dünyaya geldi çok şükür ve şu an yürüyorlar ikisi de... :16:

Maşallah, Allah uzun, hayırlı ömürler versin. Sen sanki onlara bakıp 'benimki de olsaydı...' diyorsun. Deme. Gücenir sonra. Onun gidişinin mutlaka hayırlı bir sebebi vardır, biz bilmiyoruz. Sağ yanında iki meleğin olduğunu düşün. Birisi seninle dünyaya gelen, Rabbimin verdiği, biri de senden giden, Rabbimin aldığı. Ama sen onu dünyadaki insanlarla kıyaslamaya başlarsan kırılır. Hem Allah o kadar adil ki, aldığını fazlasıyla geri verir. Yeter ki sen inan, iste, çabala...

demek benim sorularım yüzünden dr.um bana artık tüp yapma dedi...sormamalı mıydım? Suçlu benim yani!!!

herbir tüp için en az 5000 tl ödüyoruz.. İlaçlar testler yol masrafları diğer oparasyonlar derken 10.000 tl bile oluyor rakam.. Ama muayeneye girip çıkmak 5 dakika bile değil.. Ve toplamda ortalama 5 kere gidiyoruz yanlarına toplam 25 dakika yapar.. hadi opu 10 dakika olsun..hadi 20 dakika olsun..Toplamda bir saat bile değil bize ayırdıkları..öyle saatler süren opumuz mu var?.. tek tek yumurta peşindeyiz biz...

Bakın aylardır birbirimizi takip ediyoruz.. Ümmücüm ve Alişçim iki yumurta biriktirdiler ve inşallah da gerisi gelir..

Yani herbir yumurtamız o kadar değerli ki!!

Ben dr.a tabii sorarım benim toplanan yumurtalarımdan efendim üçü uygun bulunmuşmuşş.. evet sorarım diğer yumurtam neden uygun değil?

.. madem yeterli büyüklükte değil o zaman opuda almayın onu.. (eğer tıbben mümkünse tabi) almayın boşa gitmesin.. büyüsün.. sonra alın...

ha alındı o zaman onu dışarda büyütme yöntemi varmış.. tıbben mümkünse dışarda büyütün yapın derim tabi... ben yaratın demiyorum ya!!! duyduklarımın aslı astarı var mı diye öğrenmeye çalışıyorum...

eğer ki yumurtalarımız eşit büyüklükte değilse ayrı ayrı opu yapmaya güçleri yetmiyorsa,, ya da dışarda olgunlaştırmaya güçleri yetmiyorsa o zaman başka birşey daha var onu dedim ben: uzun protokolle önce yum.ların hepsi baskılanıyor sonra hepsi aynı büyüklükte oluyormuş! cevabı neydi biliyor musunuz? uzun protokol eskilerde kalmış bir yöntemmiş.. peki o halde dünya preimplantasyon genetik tanı merkezi başkanı semra kahraman neden uzun protokol uyguluyor?..o da şişli memorialde.. cem bey ise ataşehir memorialde..

uf yaa neyse.. ha sakın size kızdım sanmayın!!! kendi kendime dellendim işte...ben bir yumurtamın bile boşa girmesini istemiyorum arkadaş!!

Ensuece tedavin hayirli ugurlu olsun insallah...insallah seni de ikizlerin olsun..saglikli sihhatli..

canimmm insallahhh insallahh oyle cokk istiyorumki ikiziii.. birde ikiz kiz olursa tadina doyulmazz:)) Allahim hepimize saglikli bebisler versin..

Tedavin basladi yolun acik olsun. simdiden stres yapma tarnsferde esim gider gezer bunlari düsünme, giderse gitsin puffy arkadasin önerisi, transferden sonra özellikle komik mutlu olacaginiz filmleri seyredin diye tavsiye etmisti. bilgisayari karsina biraz uzaga koyup komik filmler izleyerek zamani gecirmeye bak, yoksa aha yine gitti gec gelecek falan diye esine kIzIp durma gülerek zaman gecir bizde buradan sana film bulup sunu izle deriz.

ne guzelll yazmissin canim benimm.. bende nerede uzucu karamasar sonu kotu biten bir olay varsa onu buluyorum..selpak kutusu evde benimle beraber dolasiyor:))))) dogruuu diyorsunnnn hayatimmmm pozitiff olalimm bakalimm insallahhh tutacakkk.. filmm konusunda herzaman tavsiyelerini beklerim hayatimm.. insallahh tezz zamanda seninde tedavi haberleriniii alacagiz..optumm

Maşallah, Allah uzun, hayırlı ömürler versin. Sen sanki onlara bakıp 'benimki de olsaydı...' diyorsun. Deme. Gücenir sonra. Onun gidişinin mutlaka hayırlı bir sebebi vardır, biz bilmiyoruz. Sağ yanında iki meleğin olduğunu düşün. Birisi seninle dünyaya gelen, Rabbimin verdiği, biri de senden giden, Rabbimin aldığı. Ama sen onu dünyadaki insanlarla kıyaslamaya başlarsan kırılır. Hem Allah o kadar adil ki, aldığını fazlasıyla geri verir. Yeter ki sen inan, iste, çabala...

ASLAAA

ALLAH'ım benimkinden aldığını hayatı Onlara ver diye dua ediyorum...

Zaten ikisinide 1 er kez gördüm, sadece anne ve babaları ile sohbetimizde hatırlarını sorduğumda anlatıyorlar bebişleri. Yürüdüklerini o anlatımlardan biliyorum.

Her şey nasip-kısmet, ALLAH takdirini sorgulamak bizim haddimize değil

demek benim sorularım yüzünden dr.um bana artık tüp yapma dedi...sormamalı mıydım? Suçlu benim yani!!!

herbir tüp için en az 5000 tl ödüyoruz.. İlaçlar testler yol masrafları diğer oparasyonlar derken 10.000 tl bile oluyor rakam.. Ama muayeneye girip çıkmak 5 dakika bile değil.. Ve toplamda ortalama 5 kere gidiyoruz yanlarına toplam 25 dakika yapar.. hadi opu 10 dakika olsun..hadi 20 dakika olsun..Toplamda bir saat bile değil bize ayırdıkları..öyle saatler süren opumuz mu var?.. tek tek yumurta peşindeyiz biz...

Bakın aylardır birbirimizi takip ediyoruz.. Ümmücüm ve Alişçim iki yumurta biriktirdiler ve inşallah da gerisi gelir..

Yani herbir yumurtamız o kadar değerli ki!!

Ben dr.a tabii sorarım benim toplanan yumurtalarımdan efendim üçü uygun bulunmuşmuşş.. evet sorarım diğer yumurtam neden uygun değil?

.. madem yeterli büyüklükte değil o zaman opuda almayın onu.. (eğer tıbben mümkünse tabi) almayın boşa gitmesin.. büyüsün.. sonra alın...

ha alındı o zaman onu dışarda büyütme yöntemi varmış.. tıbben mümkünse dışarda büyütün yapın derim tabi... ben yaratın demiyorum ya!!! duyduklarımın aslı astarı var mı diye öğrenmeye çalışıyorum...

eğer ki yumurtalarımız eşit büyüklükte değilse ayrı ayrı opu yapmaya güçleri yetmiyorsa,, ya da dışarda olgunlaştırmaya güçleri yetmiyorsa o zaman başka birşey daha var onu dedim ben: uzun protokolle önce yum.ların hepsi baskılanıyor sonra hepsi aynı büyüklükte oluyormuş! cevabı neydi biliyor musunuz? uzun protokol eskilerde kalmış bir yöntemmiş.. peki o halde dünya preimplantasyon genetik tanı merkezi başkanı semra kahraman neden uzun protokol uyguluyor?..o da şişli memorialde.. cem bey ise ataşehir memorialde..

uf yaa neyse.. ha sakın size kızdım sanmayın!!! kendi kendime dellendim işte...ben bir yumurtamın bile boşa girmesini istemiyorum arkadaş!!

Aman haa o konuşmaları aklına getirip stress yapma. Bebeğimiz çok etkilenir bundan. Relax arkadaşım.

Derin derin nefes al, nabzını biraz yavaşlat ve karnını bizler için sev lütfen

Back