Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dogru soze ne denirr.. ellerine saglik biraz tevekkul ...elimizden geleni yaptik rabbim hayir versin..

Zeytun ben de elif safak ask ve ahmet umit bab i esrar kitaplarini okumstum....senin semse hayranligini goruyorum...

keske daha fazla kitaplardan konussak....haklisin gyzel dusunelim....ama ben su siralar ''akista olma'' felsefesine takildim...kim dedi burda biri dedi...sagolsun...akistayim....

zanork canim bhcg ler icin tesekkur ederim...evet ben de buldumdu kendi degerlerimi uygun bir araliga koydumdu..bazen rahatladim ama son deger artisim cuma gunu yuzde 49 un biraz uzerinde oldu.....neyse akista kalalim....gece veya yarin insallah dedigin sayfayi tekrar okuyacagim..simdi biraz ruhumu doyurmaya kerem gorsev konserine gidiyorum....

Selam kizlar dr dan geldim betahcg 71.8 cikti dr.daha yuksek olmasi gerekliydi dedi .

Kendi doktotuma fax cektim bakalm ne olacak bir sevinip bir uzulmek Allahim bu ne biçim şey. ?:26:

Dr.dediğini kafana takma canım, moralini yüksek tutmaya çalış ...seni mutlu eden şeylerle ilgilen...en güzel örneği cmas...cmasın değerlerini günlerce burda takip ettik...hatta önce tebrik ettik, sonra üzüldük, sonra tekrar sevindik ....degerleri böyleydi .. şimdi maşallah diyorum.. herşey allahtan, inşallah senin bebişinde tutunur..güzel haberlerini alırız..

dualarımız seninle canım, maşallah..

zanorkcum geçmiş olsun, inşallah fazla zararın yoktur..tekrar geçmiş olsun..

zeytunncum çok güzel yazmışsın...

kızlarrr merhabalar:))
doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi.. bugün telefonda omayra da aynı şeyi demişti..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim..

Canim benim insallah senin icin en hayirlisi olsun... tedavin hayirli ugurlu olsun.... kaliteli yumicikler olsun ....

Maşallah canım

Canim benim insallah senin icin en hayirlisi olsun... tedavin hayirli ugurlu olsun.... kaliteli yumicikler olsun ....

çok sağoll canımcığımm inşallah bu defa bebeklerimize kavuşuruz.... kendimi illaki olacak diye şartlandırmadım.. oluruna bırakıyorum.. hayırlısı ne ise o olsun. aşırı beklenti içinde olunca iyi olmuyor.

wwauwww... bizim için de dinle :)

Hayırlı olsun. Son tedavin olsun inşallah. Senin de haberini kutlayalım

Hayırlı olsun. Son tedavin olsun inşallah. Senin de haberini kutlayalım

hepberaber canimcigimm.. ben simdiden 12 gunluk transfer suresini dusunuyorum.. esimle ne tartismalar yasayacagiz kimbilir..:)) yanimda evde oturmayi sevmiyor, beni disari bir defadan fazla cikartmaz, bebegi dusun der..kendi o mac senin bu arkadas benim su dernek senin der habire gezer.. umarim yine aglama krizleri gecirmem..:))

Hayirli ugurlu olsun canim tedavin insallah allahim saglikli hayirli evlatlar nasip eder sana

Annemin pek sevdiği bir şarkı vardı. Mansur Ark söylüyordu: Üzdü mü salla gitsin o seni çok üzgün zannetsin, kırdı mı gazla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin...
Yakın yerlere git gez biraz. Açık hava, tutunmayı kolaylaştırır. Taze oksijen lazım sana. Ayrıca eş dediğin böyle zamanda bellli olur. Azıcık dişini göster. Gittiği yerden geri çağır, sancım var de. Ağrım var de. Olmasa da var de. Bebeği kendine mi yapıyorsun sen? O da ortak olacak. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte... Almayayım elime maşayı

Dualarımız seninle ,herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim

Arkadaşım sana da geçmiş olsun.. Artık hırsızlıklar bile sanal alemlere taşındı..Allah büyünden saklasın

Bütün pozitif enerjimi gönderiyorum sana...Eğer değerlerin bir şekilde yükseliyorsa ,bebeğin seninle kalmak için mücadele ediyor.Anı yaşa yani şu an hamilesin ve bunun tadını çıkart.Geçmiş bize ders verir,gelecek ise şu an muamma yani bilemeyiz..Çoğu zaman kaygılarımız yüzünden o anın farkına varamayıp tadını çıkaramıyoruz.Tabii ben de buna dahilimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…