- 14 Haziran 2007
- 116
- 25
- 323
- Konu Sahibi akideciknane
- #9.841
kızlar selamlar...
zanork valla sen de ayrı bi delisin :)
kızlar zor biliyorum ancak sıkmayın canınızı... gerçekten olacaksa oluyor... değiştiremeyeceğimiz şeyler için dertlenmek çok boş... ben Şemsi Tebrizi ile ilgili kitaplar okumanızı öneririm bu süreçte ve hatta her zaman... ne zaman onun konu edildiği bir kitap okusam ömrümü boşa geçirdiğimi düşünürüm... hep bi bişeyleri başarma durumu... kendini paralama ... sonuç iş hep olacağına varıyor... ne demişler güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter... yani demem oki biz sadece kürek çekiyoruz ve a limanına gitmek istiyoruz ancak rabbim bizim için a limanını hayırlı görmüyorsa ne yaparsak yapalım o kürekler boşuna çekiliyor... rabbim bizim için en hayılı liman neresi ise oraya gönderiveriyor... biraz kabullenici olmamız lazım ...
bunları size yazıyorum ya sanmayın ki uygulayabiliyorum... sadece kendimin yapması gerektiğini düşündüğüm bişeyi sizlerle paylaşıyorum... bu konularda okudukça daha çok farkındalık oluşuyor... geçmiş yıllarıma göre bi hayli yol kat ettim... ancak varılacak nokta olduğunu düşündüğüm yere bakınca bir arpa boyu ilerleyememişim...
Bakın ne demiş Şems... yani hep pozitif düşünüp güzel şeyler söylüyoruz ki bize hep güzel şeyler dönsün...
"Şu dünya bir dağ gibidir. Ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir. Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa, hayırlı laf yankılanır. Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır."
Dogru soze ne denirr.. ellerine saglik biraz tevekkul ...elimizden geleni yaptik rabbim hayir versin..