Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar selamlar...

zanork valla sen de ayrı bi delisin :)
kızlar zor biliyorum ancak sıkmayın canınızı... gerçekten olacaksa oluyor... değiştiremeyeceğimiz şeyler için dertlenmek çok boş... ben Şemsi Tebrizi ile ilgili kitaplar okumanızı öneririm bu süreçte ve hatta her zaman... ne zaman onun konu edildiği bir kitap okusam ömrümü boşa geçirdiğimi düşünürüm... hep bi bişeyleri başarma durumu... kendini paralama ... sonuç iş hep olacağına varıyor... ne demişler güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter... yani demem oki biz sadece kürek çekiyoruz ve a limanına gitmek istiyoruz ancak rabbim bizim için a limanını hayırlı görmüyorsa ne yaparsak yapalım o kürekler boşuna çekiliyor... rabbim bizim için en hayılı liman neresi ise oraya gönderiveriyor... biraz kabullenici olmamız lazım ...

bunları size yazıyorum ya sanmayın ki uygulayabiliyorum... sadece kendimin yapması gerektiğini düşündüğüm bişeyi sizlerle paylaşıyorum... bu konularda okudukça daha çok farkındalık oluşuyor... geçmiş yıllarıma göre bi hayli yol kat ettim... ancak varılacak nokta olduğunu düşündüğüm yere bakınca bir arpa boyu ilerleyememişim...

Bakın ne demiş Şems... yani hep pozitif düşünüp güzel şeyler söylüyoruz ki bize hep güzel şeyler dönsün...
"Şu dünya bir dağ gibidir. Ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir. Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa, hayırlı laf yankılanır. Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır."

Dogru soze ne denirr.. ellerine saglik biraz tevekkul ...elimizden geleni yaptik rabbim hayir versin..

Zeytun ben de elif safak ask ve ahmet umit bab i esrar kitaplarini okumstum....senin semse hayranligini goruyorum...

keske daha fazla kitaplardan konussak....haklisin gyzel dusunelim....ama ben su siralar ''akista olma'' felsefesine takildim...kim dedi burda biri dedi...sagolsun...akistayim....

zanork canim bhcg ler icin tesekkur ederim...evet ben de buldumdu kendi degerlerimi uygun bir araliga koydumdu..bazen rahatladim ama son deger artisim cuma gunu yuzde 49 un biraz uzerinde oldu.....neyse akista kalalim....gece veya yarin insallah dedigin sayfayi tekrar okuyacagim..simdi biraz ruhumu doyurmaya kerem gorsev konserine gidiyorum....

Selam kizlar dr dan geldim betahcg 71.8 cikti dr.daha yuksek olmasi gerekliydi dedi .

Kendi doktotuma fax cektim bakalm ne olacak bir sevinip bir uzulmek Allahim bu ne biçim şey. ?:26:

Dr.dediğini kafana takma canım, moralini yüksek tutmaya çalış ...seni mutlu eden şeylerle ilgilen...en güzel örneği cmas...cmasın değerlerini günlerce burda takip ettik...hatta önce tebrik ettik, sonra üzüldük, sonra tekrar sevindik ....degerleri böyleydi .. şimdi :nazar::nazar: maşallah diyorum.. herşey allahtan, inşallah senin bebişinde tutunur..güzel haberlerini alırız..

Kizlar çok hastayım her yerim kırılıyor dun acile gittim pek birşey yazamayacagim doktor tek kese gordu kese biraz buyuk birde arada perde gibi birsey var dedi sen tek dusun ikiz olursa sürpriz olur dedi kalp atışı henüz yok cunku 5+3 du kese duzgun dedi bunlari yazarken bile çok zorlaniyorum bana dua edin sadece cmas sana şunu söylemek istiyorum ilaçlarını birakma

dualarımız seninle canım, :nazar: maşallah..

Zor olmadı :D Komşum facebook hesabındaydı gece. Oyun için yardım istedi. Ücretli. Tamam dedim gönderdim. Meğer hesabı çalınmış, ücretli yardım isteyen o değilmiş. Ben ücreti ödedikten 1 saat sonra haber verdi ama iş işten geçmişti :52:

zanorkcum geçmiş olsun, inşallah fazla zararın yoktur..tekrar geçmiş olsun..

kızlar selamlar...

zanork valla sen de ayrı bi delisin :))

kızlar zor biliyorum ancak sıkmayın canınızı... gerçekten olacaksa oluyor... değiştiremeyeceğimiz şeyler için dertlenmek çok boş... ben Şemsi Tebrizi ile ilgili kitaplar okumanızı öneririm bu süreçte ve hatta her zaman... ne zaman onun konu edildiği bir kitap okusam ömrümü boşa geçirdiğimi düşünürüm... hep bi bişeyleri başarma durumu... kendini paralama ... sonuç iş hep olacağına varıyor... ne demişler güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter... yani demem oki biz sadece kürek çekiyoruz ve a limanına gitmek istiyoruz ancak rabbim bizim için a limanını hayırlı görmüyorsa ne yaparsak yapalım o kürekler boşuna çekiliyor... rabbim bizim için en hayılı liman neresi ise oraya gönderiveriyor... biraz kabullenici olmamız lazım ...

bunları size yazıyorum ya sanmayın ki uygulayabiliyorum... sadece kendimin yapması gerektiğini düşündüğüm bişeyi sizlerle paylaşıyorum... bu konularda okudukça daha çok farkındalık oluşuyor... geçmiş yıllarıma göre bi hayli yol kat ettim... ancak varılacak nokta olduğunu düşündüğüm yere bakınca bir arpa boyu ilerleyememişim...

Bakın ne demiş Şems... yani hep pozitif düşünüp güzel şeyler söylüyoruz ki bize hep güzel şeyler dönsün...
"Şu dünya bir dağ gibidir. Ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir. Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa, hayırlı laf yankılanır. Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır."

zeytunncum çok güzel yazmışsın...

kızlarrr merhabalar:))
doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi.. bugün telefonda omayra da aynı şeyi demişti..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim.. :16::16::16::16::16::16:

Canim benim insallah senin icin en hayirlisi olsun... tedavin hayirli ugurlu olsun.... kaliteli yumicikler olsun ....

Maşallah canım
:nazar:

doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi.. bugün telefonda omayra da aynı şeyi demişti..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim.. :16::16::16::16::16::16:

Canim benim insallah senin icin en hayirlisi olsun... tedavin hayirli ugurlu olsun.... kaliteli yumicikler olsun ....

çok sağoll canımcığımm inşallah bu defa bebeklerimize kavuşuruz.... kendimi illaki olacak diye şartlandırmadım.. oluruna bırakıyorum.. hayırlısı ne ise o olsun. aşırı beklenti içinde olunca iyi olmuyor.:16::16:

Zeytun ben de elif safak ask ve ahmet umit bab i esrar kitaplarini okumstum....senin semse hayranligini goruyorum...

keske daha fazla kitaplardan konussak....haklisin gyzel dusunelim....ama ben su siralar ''akista olma'' felsefesine takildim...kim dedi burda biri dedi...sagolsun...akistayim....

zanork canim bhcg ler icin tesekkur ederim...evet ben de buldumdu kendi degerlerimi uygun bir araliga koydumdu..bazen rahatladim ama son deger artisim cuma gunu yuzde 49 un biraz uzerinde oldu.....neyse akista kalalim....gece veya yarin insallah dedigin sayfayi tekrar okuyacagim..simdi biraz ruhumu doyurmaya kerem gorsev konserine gidiyorum....

wwauwww... bizim için de dinle :) :32::32::32:

Hayırlı olsun. Son tedavin olsun inşallah. Senin de :49: haberini kutlayalım :46::46::46:

Hayırlı olsun. Son tedavin olsun inşallah. Senin de :49: haberini kutlayalım :46::46::46:

hepberaber canimcigimm.. ben simdiden 12 gunluk transfer suresini dusunuyorum.. esimle ne tartismalar yasayacagiz kimbilir..:)) yanimda evde oturmayi sevmiyor, beni disari bir defadan fazla cikartmaz, bebegi dusun der..kendi o mac senin bu arkadas benim su dernek senin der habire gezer.. umarim yine aglama krizleri gecirmem..:))

Hayirli ugurlu olsun canim tedavin insallah allahim saglikli hayirli evlatlar nasip eder sana :nazar:

hepberaber canimcigimm.. ben simdiden 12 gunluk transfer suresini dusunuyorum.. esimle ne tartismalar yasayacagiz kimbilir..:)) yanimda evde oturmayi sevmiyor, beni disari bir defadan fazla cikartmaz, bebegi dusun der..kendi o mac senin bu arkadas benim su dernek senin der habire gezer.. umarim yine aglama krizleri gecirmem..:))

Annemin pek sevdiği bir şarkı vardı. Mansur Ark söylüyordu: Üzdü mü salla gitsin o seni çok üzgün zannetsin, kırdı mı gazla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin...
Yakın yerlere git gez biraz. Açık hava, tutunmayı kolaylaştırır. Taze oksijen lazım sana. Ayrıca eş dediğin böyle zamanda bellli olur. Azıcık dişini göster. Gittiği yerden geri çağır, sancım var de. Ağrım var de. Olmasa da var de. Bebeği kendine mi yapıyorsun sen? O da ortak olacak. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte... Almayayım elime maşayı :15::15::15::20::20::20::20::27::27::27:

Kizlar çok hastayım her yerim kırılıyor dun acile gittim pek birşey yazamayacagim doktor tek kese gordu kese biraz buyuk birde arada perde gibi birsey var dedi sen tek dusun ikiz olursa sürpriz olur dedi kalp atışı henüz yok cunku 5+3 du kese duzgun dedi bunlari yazarken bile çok zorlaniyorum bana dua edin sadece cmas sana şunu söylemek istiyorum ilaçlarını birakma

Dualarımız seninle ,herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim

Zor olmadı :D Komşum facebook hesabındaydı gece. Oyun için yardım istedi. Ücretli. Tamam dedim gönderdim. Meğer hesabı çalınmış, ücretli yardım isteyen o değilmiş. Ben ücreti ödedikten 1 saat sonra haber verdi ama iş işten geçmişti :52:

Arkadaşım sana da geçmiş olsun.. Artık hırsızlıklar bile sanal alemlere taşındı..Allah büyünden saklasın

sağolun kızlar.. adigeecim çerkezcim dün gece onca işinin arasnda bana destek oldun herbir cümlende ne kadar empatik olduğunu ve beni anladığını gördüm teşekkür ederim..

mirandacım sağol canım kardeşim..yeni dr evet bulacağım..ben de semra kahraman ya da mustafa bahçeciye mi gitsem diye düşünüyordum zaten..eşim dedi ki ''semra hanım da cem bey ile aynı hastane grubu olmalarından ötürü biraraya gelip toplantıları oluyordur..'' beni ilgilendirmiyor gerçi.. hem hepsinin kendi ekibi ayrı ve başlarını kaşıyacak vakitleri yok..neyse bunu da önemsemiyorum da geçen günlerde burda bir arkadaşımız bahsetti de ona da çok şaşırmış ve üzülmüştüm.. semra hanım kendisine donasyon yapın böyle boşuboşuna uğraşmayın benzeri birşeyler söylemiş...sanki biz donasyonu bilmiyoruz...onlar için konuşmak ne kadar kolay...

dün ilaçları bırakmıştım ama bu sabah yine kullandım..Cem bey dedi ki .. bu progesteronun kullanmanın veya kullanmamanın faydası zararı tam bilinmiyor...(selcan da demişti .. hollanda da gerek görmüyorlar diye..) ben de şöyle düşünmüştüm: eğer düşecek bir bebekti de progesteron mu bunu geciktiriyordu... sağlam bir bebek ise ilaçsız da zaten devam edecek..

Şu anda elimizde bhcg.lerin iki katı olmayan düşük oranlı artışları ve birhafta geriden gelen bir kese görüntüsü var. Ama mirandanın duovanın dediği gibi bir 8 hafta olsun bakalım..bir kalp atışı görmeyi bekleyelim.. ne olcak? Ensuecenin ablasının 9. denemesinde pozitif gördükten 1,5 ay sonra ikinci bebeği farketmişler...Ve şimdi çok şükür sağlıklı 6 yaşındalarmış. Maşallah!! Allah ikizlerin kaderlerini güzel yazsın mutlu olsunlar inşallah...

Yeni dr. bulana kadar bu biriki haftayı böyle geçireyim diyorum.. Zaten çok şükür en yakın arkadaşımız radyolog ve ilk önce keseyi o görmüştü.. Bu süre içinde ona giderim.. Benim daha önceki iki aylık bebeğimi kaybettiğim zamanda da kendi dr.umdan önce herşeyi o görmüştü..bir problem olduğunu bile asıl dr.dan önce o anlamıştı...o zamanlar şu yolc sac kesesinin ne olduğunu da ondan öğrenmiştik...Neyse acı bir tecrübeydi...

-salı günü arkadaşımız keseyi ölçtü ve 5,4 mm demişti 5+2 haftalık (resmini verdi). (üstten)
-cuma yine arkadaşımız keseyi ölçtü ve 8,3 mm dedi 5+4 haftalık (resmini verdi) (üstten)
-cumartesi cem beye gidince sadece keseyi gördü hiçbir ölçü söylemedi..biz ne kadarlık görünüyor dedik.. 5 haftalık civarı dedi kabaca..(alttan)

5+4 haftalık gözüktüğü zamanın gerçek durumu ise 6+3 idi...6 günlük bir gerilik sözkonusu..yolk kesesi gözükmedi...

ha bi de size şunu sorayım: acaba bundan sonra bir hsg çektirip tüplerimin durumunu iyice öğreneyim de birkaç ay doğal mı denesem..(en son 2 sene önce bir tüpüm tıkalıydı)

zanorkcum elimi karnıma koydum ve teşekkür ettim..:49:

Hepinize sevgilerimle..

Bütün pozitif enerjimi gönderiyorum sana...Eğer değerlerin bir şekilde yükseliyorsa ,bebeğin seninle kalmak için mücadele ediyor.Anı yaşa yani şu an hamilesin ve bunun tadını çıkart.Geçmiş bize ders verir,gelecek ise şu an muamma yani bilemeyiz..Çoğu zaman kaygılarımız yüzünden o anın farkına varamayıp tadını çıkaramıyoruz.Tabii ben de buna dahilimm:16:

Back